Followers

PUTIN
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


Friday, April 14, 2017

ROMÎNA – MESAJ DE LA MONTAGUE DIN 9 APRILIE, 201Mesaj de la Montague din 9 Aprilie, 2017

Forma în care Casa Albã este infiltrata se prezinta acum deschisa în fata ochilor tuturor. Va amititi atunci cînd Donald Trump a vizitat pentru prima data Casa Albã ? Ce încredere avea : era o persoana nerabdatoare sa-si asume postul.  Va mintiti atunci cînd a iesit de la întîlnirea lui cu Obama, parea surprins si tulburat. Atît încrederea cît si cuvintele lui se schimbasera. Învatase ca era presedinte doar de nume, si ca numai STATUL PROFUND lua hotarîrile.

Cu toate acestea, Donald Trump, sa negat sa îl accepte. A urmarit pedofilii Statului Profund, si a avut succes. Statului Profund nu ia placut acest lucru. Trebuia sa gaseasca o maniera sa-l opreasca. Asa ca, au eliminat toti oamenii lui din posturile lor, si i-au înlocuit cu ai lor. Însa inclusiv acest lucru nu a fost suficient pentru ei asa ca, atunci au ajuns la el prin propria lui familie. Sa nu va înselati, Statul Profund vrea sa se debaraseze de el, o data ce nu pot sa-l cumpere, nici nu pot sa-l controleze.

Acest lucru este important, prieteni. Statul Profund, vrea ca dvs, oamenii, sa va întoarceti împotriva lui Donald Trump, pentru ca sa faceti acest lucru pentru ei. Este important sa continuati sa-l sprijiniti, si sprijinindu-l, sa vada tabloul complect. Este scris pe zidul statului profund. Nu îi ajutati sa ramîna în control. Ei au fost expusi, si lumea întreaga îi priveste cu groaza.

Trump, este un prizonier în Casa Albã. Tehnologie care este necunoscuta de el, este folosita pentru a face ca presedintii sa realizeze munca Cabalei. Este demonic, în adevaratul sens al lui. Este astfel modul în care lumea voastra a fost controlata de sute de ani. Dvs, ati vazut în trecut ce sa întîmplat cu presedintii care îndraznesc sa-si apere credintele lor. Trump vrea o lume libera de dominatia fortelor raului. Nici un politician vã va da acest lucru. SI-AU VÎNDUT SUFLETELE LOR PENTRU CA SA INTRE ÎN POLITICÃ.

Va cer sa investigati dvs proprii ceea ce se spune în videoclipurile urmatoare. Totul este explicat în termeni simpli.

1)    TOATE MÎINILE PE CIOMAG ! Dvs, puteti ajuta sa destramati statul profund ! https://www.youtube.com/watch?v=xkpmpHjpXRk

2)    Tradat de Ivanka – o alta privire la ploaia de rachete ale lui Trump https://www.youtube.com/watch?v=w3CemVYQCJc

Evenimentul este programat sa aiba loc în curînd, si se va expune si mai mult, asa ca, pregatiti-va. Tot ceea ce ati învatat, fie prin scoala, universitate, sau familie, este complect gresit. V-au mintit, este o înselatorie mare. Trebuie sa începeti din nou cu adevarul. Ajutati-va reciproc, sa întelegeti si sa acceptati adevarul. Religia, a jucat un rol important în marea înselatorie. Trebuie sa fie de asemenea expusa si eliminata. Statul Profund, nu este omenesc. Pur si simplu pretind ca sunt. Nu le plac oamenii, vor numai ceea ce aveti dvs. Asasinatul fiintelor omenesti, este ceva natural pentru ei. Consumul de sînge omenesc, este mult mai generalizat decît va puteti imagina dvs. Pîna în prezent, totul era bine ascuns. Istoria demonstreaza ca au fost expulsi din multe tari, din cauza acestei crime împotriva omenirii. Succesul lor, în a se întoarce în fiecare tara, va demonstra ce isteti sunt în a însela rasa omenesca.

Dvs, cîstigati lupta. Vor fi expusi cu totii în curînd. Deci, depinde de dvs sa va reuniti pentru a restabili lumea. Toate veninurile trebuie sa fie eliminate de pe pamînt, pentru ca sa poata sa fie folosit pentru a produce alimente adecvate pentru consumul omenesc. În acelasi mod, toate veninurile trebuie sa fie eliminate din apa si din aer. Sanatatea buna, va fi restaurata. Guvernele, vor fi ale poporului, pentru popor. Pacea pentru toti oamenii, va fi mantra. Totul se gaseste în prezent la usa dvs. Spuneti bine ati venit, vietilor dvs. Lucrati împreuna cu ele pentru a restabili Pamîntul. Toata asistenta de care veti avea nevoie, va fi disponibila pentru dvs. A restabili Pamîntul, este un proiect enorm, si toate aspectele vietii sunt implicate în el. Cabala, pierde un pic mai mult de control în toate zilele. În curînd vor trebui sa accepte înfrîngerea lor. Ei v-au mintit si înselat în drumul lor spre putere. Acest lucru, nu va fi permis sa se întîmple din nou.

Evenimentele de steag fals (atentatele) ale cabalei au crescut în numar. Si-au pierdut impactul, si cum în prezent dvs sunteti mai întelepti, puteti deja sa vedeti prin ele. Ce se gîndesc acum? Este momentul ca ei sa-si împacheteze cutiile lor, si sa se pregateasca sa abandoneze Pamîntul. Au trait bine, în sîngele, sudoarea si lacrimile umanitatii. Vor fi obligati sa abandoneze Pamîntul, din acelasi punct în care au fortat intrarea lor.

Viitorul care este acum în procesul de creatie, va garanta ca Pamîntul se va transforma în raiul care a fost odinioara. Fiecare dintre dvs, se gaseste pe Pamînt pentru a se asigura ca acest lucru va avea loc. Toate caile din ultimii 2000 de ani vor fi aruncate, o data ce au cauzat caderea omului. Omul, a început procesul de a reclama Pamîntul, si a restabili  pacea si armonia. Rugati-va pentru Trump, pentru ca el are nevoie de protectie si ghid divin. Nu îl abandonati, deoarece este acest lucru pe care Cabala vrea sa îl faceti.  Viitorul vostru, sta în propriile voastre mîini. Trebuie sa îl mînuiti cu grija.


Draga mea, înca o alta saptamîna grea. Multi altii de asemenea sunt atacati. Nu va fi nevoie de mult timp acum.


Mereu, Monty care te adoră.

Mesaj de la Veronica
Exista vreun avocat în zona Los Angeles în California, care sa aiba amabilitatea de a-mi oferi ajutor ? Atît eu, cît si omenirea suntem profund recunoscatori.

SFÎRSIT DE MESAJTraducere: Star Child

0 comments:

Post a Comment

PERMISSION GIVEN BY MRS. MONTAGUE KEEN

I Veronica, widow of the late Montague Keen give permission to Maria Luisa de Vasconcellos to translate messages from Montague for her website. Montague Vernon Keen is a registered Trade Mark, I also hold the Copywrite No. 2366610

interview

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

MATTHEW IN ROMANIAN - Click image

SHELDAN IN ROMANIAN - Click image

gct


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

SaLuSa in Romanian - click image