Followers

PUTIN




2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.



BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE



Thursday, April 6, 2017

Romîna -- Mesaj de la Montague, 02 Aprilie, 2017

Mesaj de la Montague, 02 Aprilie, 2017

Dta vei vedea adevarul triumfînd asupra rãului în urmatoarele saptamîni. Aceasta bãtãlie are loc în multe nivele, unele dintre care dta esti constient, cu toate ca multe sunt ascunse de privirile indiscrete. A mentine omenirea oarbã asupra a ceea ce se petrece a fost usor, pîna cînd oamenii au început procesul lor de trezire. Grozavia totala a sclavagiei lor, înca nu a fost descoperita. Exita multi care sau trezit pe deplin, si sunt constienti de ceea ce trebuie sa fie facut pentru a elibera omenirea.

Veronica planuise sa va arate un reportaj de Miles Johnston cu un Super Soldat.

Videoclipul fisese numit MOTIVUL PENTRU PIZZAGATE. Cu toate acestea, a fost scos de pe You Tube. Super Soldat-ul, explica cã, Cabala vrea ca tu sa întelegi si sa accepti ca, pentru ca ei sa existe pe Pamîntul vostru, este necesar ca ei sa bea sîngele, si sa manînce carnea copiilor tãi. Acesta este un fapt al vietii pentru ei. A vedea acest lucru explicat de un individ care a fost antrenat de ei, ar fi aratat tabloul exact a ceea ce se petrece, dvs.

Ca unii sunt dispusi sa puna capat la asemenea practici, este un pas enorm înainte. Încearca sa vezi acest interwiu al lui Miles Johnston. Ambele parti ale vietii lucreaza împreuna pentru  opri cesta practica a rãului. Viitorul omenirii depinde  de a fi oprita. America singura încearca sa rezolve aceasta problema, însa presa si canalele de Televiziune apartinînd Cabalei, nu o vor denunta. Evidenta se gaseste acolo, pentru cei care vor adevarul. A crede în propaganda, este ceea ce te-a mentinut prins în sclavie în toti acesti ani.

Saptamîna trecuta, eu v-am spus ca ceea ce sa petrecut la Londra a fost UN EVENIMENT DE STEAG FALS. Acum, va aratam dovada.
Ole Dammegård: Estátua da Liberdade (Statuia Libertatii) - NYC é NWO próxima bandeira falsa (NYC si NWO viitorul steag fals)Previziune 3/22 Westminster
Un interwiu cu Alfred Lambremont Webre
Priveste la cele doua cutite despre care va spusesera ca înjunghia-se un politist. Nu aveau sînge pe ele. Mari greseli au fost comise  în operatiunea London False Flag ; Unele dintre ele sunt rizibile, sunt asa de obvii. Priveste la ele cu mintea deschisa. Acest eveniment de la Londra, ne spune ca urmatorul, va avea loc la New York. El arata, fara umbra de îndoiala, ca dta esti configurat si mintit. Totul este o farsã, creata de guvernele voastre pentru a crea frica, pentru ca dta sa le oferi lor, libertatea dtale, (putina libertate pe care dta o ai înca). 
Fiecare eveniment de steag fals, informeaza unde va avea loc urmatorul. ESTE UN JOC. Cabala, îsi bate joc de voi, ca sunteti asa de tîmpiti, si nu vedeti jocul lor. Ei spun ceea ce pretind sa faca, si voi le permiteti lor sa faca acest lucru. Ei cred ca aceasta actiune îi achita de orice vinã. Tot ceea ce ei au nevoie sa faca, este sa instileze frica, si voi le veti permite o mîna libera pentru ca ei sa faca tot ce vor.
A ataca sotia mea, pentru ca încearca sa-ti dechida ochii, sa te elibereze din sclavie, este patetic. Eu v-am spus ca 2017 si 2018, vor aduce multe probleme si probe pentru omenire. Aprilie va fi unul din aceste timpuri de probe. Nu permite ca frica sa te cucereasca. Atunci cînd te gasesti în propria ta lumina, dta nu ai de ca sa-ti fie frica.  Frica este este cea mai mare arma a Cabalei împotriva ta, însa ei nu pot face nimic fara cooperarea ta. Dac dta refuzi sa accepti frica, ei sunt neputinciosi. Pentru ca ei sa supravietuiasca pe Pamînt, ei au nevoie de dta. Acei a caror putere ei o tem, ei îi închid în închisori. Advocatii corupti, sunt platiti pentru ca sa îi mentina acolo. Exista cineva care citeste acest mesaj, si care stie adevarul referitor la un anumit om nou. Eu îi cer acestei persoane sa îl gaseasca (adevarul) în inima lui/ei, pentru ca sa aduca aceasta dovada la lumina, pentru ca omenirea sa poata sa supravietuiasca. Dta, poti pune capat suferintei tovarasilor tai. Este nevoie numai un pic de curaj.
Atunci cînd va veni chemarea ca sa ramîneti împreuna, sa fii pregatit. Voi sunteti, la urma urmei, cei 99%, care se pozitioneaza împotriva celor 1%, care vor sa distruga viata voastra si lumea voastra. Sa stii cine esti dta, si care îti este scopul dtale, si sa astepti. Refuza sa fii pus/a în CABAL MIXING POT, pe care ei l-au planuit pentru voi. Sa fii mîndru de mostenirea ta. Dta ai stat pe Pamînt de la începutul timpurilor. Istoria ta, se gaseste pretutindeni pentru cei care vor sa o vada. Intrusii, au sosit în mod accidental pe Pamînt, le-a placut de ceea ce au vazut, si l-au vrut pentru ei proprii. Atunci au început problemele Omenirii. Cabala, curata afara rasa omeneasca cu vaccinarea, alimentul, aerul, si medicamentele bazate pe droguri. Voi va lasati sa fiti înselati în mod repetat, crezînd în minciuni. Retrageti controlul vietilor voastre, si al lumii voastre. Cercetati, pe cît de mult posibil, pentru ca ochii vostrii sa fie deschisi spre adevar, si ramîneti acolo.
Draga mea, dauna la masina ta stationata, este tulburatoare. Trebuia sa se întîmple. A bate la fereastra ta la 5 dimineata a fost cu mult mai sinistru. El avea intentia sa provoace frica, si a facut-o. A o înlatura, a fost traumatic pentru tine.

Întotdeauna, Monty care te adoră.

SFÎRSIT DE MESAJ

Donatie

Dta poti folosi Paypal  pentru a face o donatie la Fundatie, pentru a ajuta la cumpararea unui nou Centru în Irlanda.  Orice contributie financiara, oricît de mica pote fi, va fi apreciata.
Alternativ, dta poti folosi codurile bancii de mai jos:


CONTUL BANCAR DE NATWEST: SEDIUL MONTAGUE SI VERONICA KEEN
IBAN: GB56NWBK60233682587809
BIC: NWBKGB2L

Tradus: The Light Journalist

0 comments:

Post a Comment

PERMISSION GIVEN BY MRS. MONTAGUE KEEN

I Veronica, widow of the late Montague Keen give permission to Maria Luisa de Vasconcellos to translate messages from Montague for her website. Montague Vernon Keen is a registered Trade Mark, I also hold the Copywrite No. 2366610

interview





Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

MATTHEW IN ROMANIAN - Click image

SHELDAN IN ROMANIAN - Click image

gct


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

SaLuSa in Romanian - click image