Followers

PUTIN
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


Sunday, June 10, 2012

03.06.2012


 3 Iunie 2012


Am promis de ceva timp faptul ca ADEVARUL va fi expus atunci cand oamenii vor avea curajul sa il ceara. Vaticanul este responsabil pentru conspiratia criminala si pentru cele mai odioase crime impotriva umanitatii. Oamenii trebuie sa ceara despagubiri pentru victime. Atat de multe tari au suferit din cauza acestei institutii barbare.

Irlanda a facut primul pas in a alunga tirania Vaticanului. Dupa eliminarea acestei tiranii oamenii vor putea sa isi recupereze patrimoniul lor adevarat. Vaticanul nu este responsabil doar de violul copiilor; este de asemenea responsabil pentru violarea Irlandei si pentru rescrierea istoriei sale. Atunci cand adevarul complet va fi dezvaluit, lumea va fi apoi libera de tirania maleficelor reguli ascunse dupa niste asa numite dogme.

Lumina adevarului expune tot ce a fost ascuns. Niciodata nu te-ai asteptat sa vezi dezvaluite crimele comise de Vatican in timpul vietii tale. Acest lucru, draga mea, este primul pas in eliminarea controlului malefic. Mai sunt multe lucruri de dezvaluit. Oamenii au vorbit. Vaticanul va cadea ca o casa din carti de joc, pentru ca fara sustinerea oamenilor, nu poate exista.


Nu trebuie sa ascultati comenzile Cabalei. Din nou, va spun ca “nimic nu e ceea ce pare”. Voi deveniti constienti de acest lucru si ca niciodata inainte, vedeti lucrurile asa cum sunt ele. Cabala a reusit sa va tina sub control – intotdeauna sa le serviti dorintele de 2000 de ani – o realizare pentru ei! Acum voi trebuie sa va treziti si sa va luati inapoi puterea care va apartine de drept. Tot ce trebuie este sa aveti vointa de a face acest lucru. Sunteti la jumatatea drumului. Interiorizati-va, uitati-va in sufletul vostru, acolo veti gasi adevarul.

Atat de multe informatii va sunt oferite incat este dificil sa tineti pasul. P.W este o mare sursa de putere. Setea lui de cunoastere, si de faptele reale, este o combinatie imbatabila. El este un om de mare intelepciune. Suntem privilegiati sa il avem la bord.

Planurile malefice ale Cabalei sunt expuse in fiecare zi. Intalnirile lor secrete nu mai sunt atat de secrete. Ei vor raspunde pentru ceea ce au facut umanitatii. Ce au de gand sa faca si ceea ce le va fi permis sa faca, sunt doua lucruri diferite. Ei s-au pus mai presus de toti ceilalti; dar acum, toata lumea poate vedea de fapt, cat sunt de ridicoli. Puterea reala s-a mutat la oameni, care nu mai traiesc precum oile.

Misiunea voastra este de a restabili echilibrul mintal lumii voastre; de a inlatura tot ce este corupt si de a inceta sa mai ascultati ordinele Cabalei. Fara crime! Oamenii din fiecare tara au dreptul de a trai in demnitate si pace, si de a nu mai avea forte subversive care creeaza situatii atat de groaznice incat oamenii ies in strazi si cer actiune. Intrebati-va cate tari s-au confruntat cu acelasi scenariu, astfel incat sa inceapa un razboi. Nu mai permiteti belicistilor sa va tot traga valul peste ochi, sa va pacaleasca. Ei oamoara mii de oameni fara sa se gandeasca. Totul face parte din joc pentru ei. Nu au nici un respect pentru umanitate. Ei nu sunt ca voi. Voi sunteti fiinte umane cu sange cald si aveti tot dreptul de a trai pe planeta Pamant. In schimb ei au sange rece, nepasatori si fara inima; interesati doar de control si de crearea Noii Ordini Mondiale, in care voi veti fi tratati si veti trai ca niste sclavi, doar ca sa ii slujiti. Asta va doriti pentru voi si pentru viitoarele generatii? Este o decizie pe care trebuie sa o luati acum, pentru ca timpul este critic. Amintiti-va ca prin a nu a face nimic, va dati acordul.

Veti fi sprijiniti pe deplin in restaurarea dreptatii si pacii pentru toata umanitatea. Cand o sa va intoarceti la starea de Spirit, veti vedea si singuri cum este sa traiti fara toate restrictiile facute de oameni pe care le suportati in prezent pe Pamant. Fiti curajosi si aveti incredere in voi insiva – voi stiti ca o puteti face. Cei din interiorul Cabalei incep sa se teama. Uitati-va la toate legile pe care le creeaza in graba, producand, astfel, si mai multe restrictii asupra vietilor voastre. Ei nu au acordul oamenilor de a creea Noua Ordine Mondiala. Nu va mai complaceti intr-o stare de letargie emotionala. Iesiti din starea hipnotica in care ati fost tinuti de atata timp. Aveti totul de pierdut daca ramaneti in aceasta stare. Decizia voastra va afecta umanitatea si generatiile viitoare. ACUM este timpul sa actionati!

Trebuie sa depasiti toate obstacolele care vor fi plasate in calea voastra si toate activitatile sportive care sunt utilizate pentru a va distrage atentia de la ce se petrece de fapt. Cabala este disperata sa isi continue planurile inainte de expirarea timpului. Ei nu o pot face fara voi…deci cine are puterea?

Impreuna, in iubire si lumina, veti reusi in a aduce pacea lumii voastre. Sunteti privati de lucrurile de baza, hrana, casa si imbracaminte. Toti oamenii sunt egali. Oamenii intra si ies din lumea asta exact in acelasi mod. Ati permis propagandei Hollywoodului sa va distorsioneze ideea realitatii. Acest lucru a fost facut intentionat pentru a va asigura un fals sentiment de realitate. Nimic nu este intamplator. Totul a fost planificat cu atentie. Lumea voastra astazi incearca sa se extraga din planurile care au fost facute la Consiliul de la Niceea, acum 2000 de ani. S-a crezut ca acele planuri se vor realiza in 2012. Ei chiar au crezut ca umanitatea va fi abandonata si Lumea Spiritelor si prietenii vostrii din univers vor esua in salvarea voastra?

Fiecare dintre voi este pretios: un far de lumina intr-o lume a intunericului. Lumina depaseste rapid intunericul. Vom reusi. Adevarul va asteapta.

Incearca sa te odihnesti draga mea. Stiu ca este emotionant atunci cand oamenii fac un pas inainte incercand sa afle adevarul, fapt ce arunca lumina asupra a ceea ce se intampla. Se descopera acum ca mintile mari ale trecutului au lasat multe indicii in scrierile lor care acum ies la lumina. Sincronizarea este perfecta. Totul se aseaza frumos, draga mea.

Sotul tau care te adora, Monty


Website: The Montague Keen Foundation
Tradus: Anca  


Dear Readers,

We are looking for new translators English-Polish, for Montague Keen’s messages. 
 We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 24 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to one of the Coordinators of this team, 
aand we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.
http://www.montaguekeen.com– ENGLISH

Original and translations of the Galactic Messages available at0 comments:

Post a Comment

PERMISSION GIVEN BY MRS. MONTAGUE KEEN

I Veronica, widow of the late Montague Keen give permission to Maria Luisa de Vasconcellos to translate messages from Montague for her website. Montague Vernon Keen is a registered Trade Mark, I also hold the Copywrite No. 2366610

interview

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

MATTHEW IN ROMANIAN - Click image

SHELDAN IN ROMANIAN - Click image

gct


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

SaLuSa in Romanian - click image