Followers

PUTIN
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


Sunday, June 10, 2012

10.06.2012 10 Iunie 2012


“FALSIFICAREA ISTORIEI A INDUS IN EROARE OMENIREA, INDREPTAND-O PE UN DRUM GRESIT, MAI MULT DECAT ORICE ALTA MINCIUNA SAU INSELATORIE” Jean Jeacques Rouseau

 Adevarul din aceasta afimatie nu poate fi subliniat indeajuns de mult. Am incercat, de la trecerea mea, sa va incurajez sa cautati adevarul despre cine sunteti. Pana ce acest lucru va fi descoperit, veti ramane sub controlul celor va exploateaza si va trateaza ca pe niste sclavi, fara sa va dati seama. V-am spus, acum opt ani, cand am trecut in starea de spirit, despre planul Cabalei prin care vrea sa creeze o recesiune; si ca se vor folosi de aceasta recesiune pentru a prelua complet controlul asupra planetei voastre. 

Cele cateva tari care nu aveau datorii bancare au trebuit sa fie doborate prin trimiterea de mercenari care sa produca revolte si tulburari, pretinzand ca se intampla o rascoala, creand astfel o scuza pentru a invada si a aduce acele tari la picioarele lor. Invaziile se intampla numai in tarile fara datorii. Totul a fost planificat la rece si calculat astfel incat bancherii sa castige control. Faptul ca s-au pierdut atat de multe vieti nu a contat pentru ei. Planul lor este de a reduce populatia cu doua treimi. 


Pentru ca adevarul a fost tinut ascuns fata de voi, este de inteles ca sunteti confuzi. Tot ceea ce ati crezut, cu privire la istoria si religia voastra sunt doar minciuni. Lumea voastra intreaga a fost intoarsa cu susul in jos pentru a se asigura ca nu o sa aflati niciodata cine sunteti, si cel mai important, CINE SUNT EI. Au creat o iluzie. Ati acceptat cu blandete tot ce vi s-a spus. Prin descoperirea adevaratei istorii va veti forma imaginea completa. Totul este acolo asteptandu-va sa descoperiti. Complicitatea voastra a ajutat la crearea inchisorii in care traiti. Dar acum voi sunteti in masura sa deschideti portile inchisorii si sa intrati in Lumina. 

Ei folosesc ritualuri satanice pentru a incerca sa va tina sub control. Ati privit cu oroare ritualurile satanice care s-au desfasurat saptamana trecuta. Londra este un loc intunecat unde rezida mult control. Incetati sa fiti ca niste oi, crezand tot ce vi se spune. Credeti in voi pentru schimbare. Oamenii care va controleaza bancile sunt aceeasi oameni care va controleaza mass media, guvernele si religiile voastre. Au reusit sa va controleze si vietile. Ei chiar cred ca au dreptul sa va controleze planeta. Dar ideea este ca ei nu au nici macar dreptul de a fi pe aceasta planeta. 

Ei au furat istoria Irlandei. In fiecare zi, in Egipt, se dezvaluie dovezi in aceasta privinta. Exista oameni de stiinta care cerceteaza asta in toata lumea si devin foarte emotionati fata de ce descopera. Ei se intreaba cum au putut crede istoria falsa care le-a fost indoctrinata. Nu veti afla adevarul din scoli sau universitati sau din vreo carte de istorie oficiala. Oameni talentati, cateodata, si-au urmarit intuitia si au descoperit adevarul. Totul este acolo daca va faceti timp sa cautati. Trebuie sa recunoasteti, ca au ascuns totul foarte bine. Ei au scris Biblia si s-au asigurat ca sunt mai presus de toti. Au creat banii pentru a va inrobi si pentru a se asigura ca oamenii sunt intotdeauna in datorii fata de ei. Ei detin si controleaza companiile de medicamente pentru a fi siguri ca primiti medicamente care sunt incompatibile cu corpul uman. Ei pun fluor in apele voastre ca sa va mentina docili. 

Daca ati putea vedea, asa cum vedem noi, cat de controlate va sunt vietile, ati fi oripilati. V-ati nascut in acest control, asa ca l-ati acceptat ca pe o norma. Dar va spun, NU ESTE ASA. 

Voi incepeti sa constientizati faptul ca voi sunteti fiinte puternice de lumina. Voi vedeti pentru prima data coruptia si sunteti dispusi sa faceti orice este necesar pentru a o elimina. Oameni nevinovati sufera dupa bunul plac al acestor creaturi periculoase care, pentru a supravietui au nevoie “doza” lor de energie creata din suferinta si varsarea voastra de sange. Opriti-va pentru un moment si ganditi-va cum va arata lumea voastra atunci cand toate aceste creaturi vor fi alungate de pe fata Pamantului. Crimele comise de ei impotriva voastra vor fi scrise in istorie ca o lectie pentru viitoarele generatii pentru a nu mai cadea involuntar intr-o asemenea capcana din nou. 

Cartea “Ireland. Land of the Pharoahs” scrisa de Andrew Power, este un minunat exemplu de cum un om si-a urmat intuitia si a descoperit mult mai multe decat s-a asteptat vreodata. Si-a scris descoperirile intr-un asemenea mod in care a conturat o imagine a adevarului, incat nu a lasat nici o indoiala cu privire de adevarata istorie a timpului. Inimile si mintile oamenilor se trezesc. Ei cauta adevarul. Cunostintele irlandezilor antici au fost mult mai mari fata de cunoasterea voastra. Ei au inteles universul. Erau in contact cu alte planete. Stiau ca Pamantul e rotund asa ca au navigat peste tot, fiind increzatori ca nu vor cadea peste margine. Au construit structuri care au trecut testul timpului si sunt o dovada a cunostintelor lor. Ce a fost furat din Irlanda si pus in alta parte din lume a creat iluzia in care voi sunteti prinsi de 2000 de ani. 

De asta totul trebuie sa se inceapa din Irlanda. “Irlanda este cheia care va dezvalui totul”. Amintiti-va mereu asta. Exista dovezi acolo, incat lumea falsa poate fi demontata pentru totdeauna. Acum este timpul sa va asigurati ca se va intampla acest lucru. 

Ei au interferat cu umanitatea si aproape au distrus-o. Noi nu putem lasa sa se intample asta. Planurile lor de a ucide mii de oameni la Jocurile Olimpice de la Londra sunt in mod flagrant afisate pe site-urile lor. Se simt foarte siguri pe ei si pe controlul pe care il detin asupra voastra. Este timpul sa va ridicati vocea si sa spuneti “NU. Noi refuzam sa va oferim permisiunea sa ne sacrificati semenii!”. Mult prea multi au fost deja sacrificati in razboaiele lor ilegale si in atentate. 

Elementele lipsa din lumea voastra de astazi sunt IUBIREA si COMPASIUNEA. Cand aveti iubire in viata voastra, nu poti omori sau sa faceti vreun rau cuiva. Va vedeti pe voi insiva in altii si ii respectati. Ati fost mintiti pentru atat de mult timp, dar acum pentru ca va treziti, nu veti mai crede minciunile lor din nou. Ochii vostrii s-au deschis. Lumea voastra se schimba in ceva mai bun. Jocurile lor satanice nu mai produc rezultatele scontate de ei. Ei nu mai au aceeasi putere. 

Ai dreptate draga mea, navele spatiale se apropie. Ele isi arata sprijinul lor pentru tine. Va fi frumos atunci cand te vei reuni cu familia ta mai mare. Uita-te la solstitiu pentru unele surprize. Totul se incadreaza in loc asa cum ti-am promis. 

A fost o saptamana dificila pentru tine, dar indiferent ce se intampla, tu niciodata nu te dai batatuta. Bravo, asta e fata mea! 

Intotdeauna sotul tau care te adora, Monty
Website: The Montague Keen Foundation
Tradus: Anca  


Dear Readers,

We are looking for new translators English-Polish, for Montague Keen’s messages. 
 We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 24 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to one of the Coordinators of this team, 
aand we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.
http://www.montaguekeen.com– ENGLISH
http://mkfchinese.blogspot.com// - MANDARIN/Chinese
http://mkcastellano.blogspot.com//- CASTELLANO/Spanish

Original and translations of the Galactic Messages available at


0 comments:

Post a Comment

PERMISSION GIVEN BY MRS. MONTAGUE KEEN

I Veronica, widow of the late Montague Keen give permission to Maria Luisa de Vasconcellos to translate messages from Montague for her website. Montague Vernon Keen is a registered Trade Mark, I also hold the Copywrite No. 2366610

interview

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

MATTHEW IN ROMANIAN - Click image

SHELDAN IN ROMANIAN - Click image

gct


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

SaLuSa in Romanian - click image