Followers

PUTIN
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


Sunday, June 24, 2012

24.06.2012 24. Iunie 2012

 A fost grozav pentru mine si pentru John [John Mack] sa va putem da atat de multe informatii in aceasta saptamana. Este important ca voi sa intelegeti mai bine ce se intampla. John a putut sa va explice de ce se pune atat de mult accent pe Jocurile Olimpice de la Londra, astfel incat sa nu observati ce face Cabala in alta parte. Ei nu apartin planetei voastre, de aceea ei pot sa va invarta pe degete. Oamenii au fost redusi la tacere astfel incat sa poata fi controlati. Voi, in mod natural aveti standarde; ei nu au. Cabala nu poate exista pe planeta voastra asa cum este, dincolo de 2012, prin urmare pentru ei e totul sau nimic. Ei vor face orice este nevoie ca sa reziste. Exista nano-tehnologie care ii poate opri din drumul lor. Nimic de pe planeta voastra nu ar putea fi folosit eficient impotriva lor. Sunteti de fapt la niveluri diferite de razboi.

Ajutorul ajunge la voi din mai multe surse. Lumea Spiritelor si cateva alte planete sunt gata sa va vina in ajutor. Mai sunt doar cativa baieti rai care va tin planeta sub control.

Puteti vedea ca portile se deschid. Adevarul este revelat. Va rog faceti-va timp ca sa il studiati. Ce ati vazut saptamana asta, a dovedit fara indoiala, ca tot ce ati fost invatati despre al doilea razboi mondial au fost doar MINCIUNI. Nu mai este posibil ca adevarul sa fie ascuns. Aveti nevoie de adevar pentru a va elibera. Fiti atenti la faptul ca exista printre voi persoane ale caror scopuri sunt sa va induca in eroare si sa va aduca un sentiment fals de securitate. Cei de care se folosesc aceste persoane nu sunt constienti de adevaratul lor scop. Cand ceva pare prea frumos ca sa fie adevarat, probabil asa este.


Se pune prea mult accent pe bani, dar nu veti mai avea nevoie de ei dupa Tranzitie. Banii sunt un instrument al intunericului, nu al Luminii. Au fost creati de catre intuneric ca un instrument pentru a va controla vietile. Trebuie sa recunoasteti, ca a avut succes, pentru ca voi depindeti complet de ei. Acum, ca deveniti constienti de aceasta mare inselatorie, se pierde puterea asupra voastra. Cei mari sunt pe cale sa cada. Banii nu ii vor salva. Nu le va mai fi permis sa ramana pe Pamant. Nu va mai trece mult timp pana cand controlul lor strict asupra retelei de comunicare va fi inlaturat. Adevarul va fi transmis peste tot. Va veti bucura in sfarsit de libertatea de exprimare. Daca ati avea idee cat de mult muncim pe aceasta parte a vietii pentru a aduce acest lucru cat mai aproape, nu ati mai fi nerabdatori. Impreuna, suntem mai puternici decat ar putea fi ei vreodata.

Cele doua masuri luate de guvernul irlandez au batut cuie in sicriul Cabalei. Nimeni nu se astepta la asta. V-am spus, de multe ori, cat de mult avem nevoie ca irlandezii sa isi ia inapoi ce este a lor: sa inlature coruptia pentru totdeauna de pe pamantul lor sacru. Adevarata istorie a Cabalei va arata toate minciunile care v-au fost indoctrinate. Trebuia doar sa inceapa de acolo. Cele mai mari crime impotriva umanitatii au inceput atunci cand limba si istoria au fost furate si poporul irlandez a fost condamnat la un sistem de control care a abuzat de copiii inocenti, a controlat guverne si toata educatia, atat de puternic incat e dificila eliberarea. Atunci cand primul-ministrul Enda Kenny a fost inspirat sa ii apere pe cei nevinovati, a fost primul pas necesar pentru ca lumea voastra sa isi recapete libertatea si sa elibereze planeta de la dominatia Cabalei. Ambele parti ale vietii ii sunt recunoscatoare. 

Multi cred ca bancile va controleaza lumea. Nu este asa. Ei, de asemenea, raspund Romei. Nu sunt decat o ramura al sistemului de control. Ei raspund in fata stapanilor lor, de asemenea. Este o surpriza pentru multi dintre voi, dar este adevarat “Nimic nu este ceea ce pare”. 

Ati vazut, de-a lungul anilor, cand cineva vreodata atingea adevarul, era atacat, ridiculizat si condamnat. David Icke este un exemplu perfect in acest sens. Lumea Spiritelor il sustine si il incurajeaza sa isi urmeze in continuare calea. Uitati-va la el acum – un pic afectat, dar triumfator. Sustinatorii lui, astazi, sunt mai multi decat si-ar fi putut imagina vreodata ca vor fi. Si-a dedicat viata pentru a ajuta la trezirea semenilor catre adevar, la lanturile care ii inrobesc. Va veni in curand ziua in care omenirea il va aplauda si ii va recunoaste marele sacrificiu pe care l-a facut in numele sau. 

Fiti atenti in orice moment. Impartasiti informatiile pe care le aflati si sprijiniti-va reciproc. Cabala v-a controlat lumea timp de 2000 de ani. Ei stiu tot ce au nevoie sa stie privind controlul maselor. Voi, pe de alta parte, sunteti noi in joc, deci uneori ar putea fi dificil de observat ca sunteti pacaliti. Oamenii naivi sunt folositi pentru a transmite informatii false. Din cauza ca sunt naivi pot fi foarte usor de convins. Voi nu va puteti permite sa va ratati fereastra de oportunitate. Au trecut aproape 6 luni deja. Nu mai este timp de pierdut din cauza planurilor facute doar pentru a va induce in eroare. Ei nu au nimic de pierdut. Voi, pe de alta parte, aveti totul de pierdut. M-am facut inteles? 

Ajutati-i, ori de cate ori este posibil pe cei care lucreaza pentru a va elibera. Ei si-au pus viata la risc. Ei sufera atacuri, pentru ca Cabala are un arsenal mare de arme la dispozitie pe care nu ar ezita sa il foloseasca. 

Ai intalnit pe cineva saptamana asta. Cineva care a suferit foarte mult din cauza lor. John (J.M) a ajutat-o foarte mult atunci cand era pe Pamant, pentru a putea face fata la ce i se face. John si-a dedicat viata pentru a ajuta pe cei a caror vieti au fost perturbate, si uneori distruse prin rapire. V-am rugat astazi sa nu permiteti FRICII in vietile voastre. Propagatorii fricii apar sub toate deghizarile. Sa nu aveti incredere in ei. Voi toti sunteti iubiti si pretuiti de cei care conteaza. Dumnezeul iubirii si toata intelegerea sunt intotdeauna acolo pentru voi si va asteapta sa va intoarceti in lumina, cand pacea se va intoarce pe Pamant si veti trai cu totii in armonie. Sa nu uitati niciodata ca acesta este scopul vostru final. Sa nu permiteti sa fiti deviati de la acest scop. Suntem aproape acolo. 

Draga mea Veronica, intelege importanta informatiei care a fost data prin intermediul mediumului in aceasta saptamana. Eu si John am simtit ca este o comunicare importanta. Te rog sa faci rost de o camera cu viziune de noapte pentru ca avem cateva surprize pentru tine. O persoana draguta ar putea veni la tine cu un sfat in legatura cu acest lucru. Sa nu fii influentata niciodata de propaganda – asta e tot. Urmeaza-ti inima si adevarul! 

Esti iubita cu adevarat, draga mea. Intotdeauna sotul tau care te adora, Monty


Adoratorul tau, Monty

Website: The Montague Keen Foundation
Tradus: Anca  


Dear Readers,

We are looking for new translators English-Polish, for Montague Keen’s messages. 
 We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 24 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to one of the Coordinators of this team, 
aand we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.
http://www.montaguekeen.com– ENGLISH
http://mkfchinese.blogspot.com// - MANDARIN/Chinese
http://mkcastellano.blogspot.com//- CASTELLANO/Spanish

Original and translations of the Galactic Messages available at


0 comments:

Post a Comment

PERMISSION GIVEN BY MRS. MONTAGUE KEEN

I Veronica, widow of the late Montague Keen give permission to Maria Luisa de Vasconcellos to translate messages from Montague for her website. Montague Vernon Keen is a registered Trade Mark, I also hold the Copywrite No. 2366610

interview

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

MATTHEW IN ROMANIAN - Click image

SHELDAN IN ROMANIAN - Click image

gct


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

SaLuSa in Romanian - click image