Followers

PUTIN
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


Sunday, June 17, 2012

17.06.2012


  17 Iunie 2012
Draga mea Veronica, niciodata nu este usor sa accepti faptul ca tot ce ai considerat ca fiind adevarat este de fapt, fals. Extinderea coruptiei este mult mai mare decat v-ati asteptat. Am incercat sa va pregatesc prin a va reaminti constant, ca nimic nu este asa cum pare. Pentru ca oamenii au acceptat tot ce au fost invatati, fara sa puna la indoiala, acum au dificultati in a admite adevarul. Doar atunci cand veti cunoaste toate lucrurile veti putea face fata situatiei care a fost proiectata astfel incat Cabala sa poata prelua controlul deplin. Sa nu va asteptati la compasiune in partea lor. Nu sunt capabili de asa ceva. Trebuie ca fiecare dintre voi sa fiti unul pentru celalalt. Amintiti-va intotdeauna ca aveti 99 % din putere. 

A trebuit sa va confruntati cu asta, in mod direct, atunci cand am trecut la starea de spirit; acum, trebuie sa va confruntati cu asta la scara mondiala. Ei nu au reusit sa va distruga, si nu vor reusi sa distruga lumea asa cum o stiti – aveti asigurarea mea. Au facut multe pentru a evita ca voi sa observati ce au de gand sa faca, dar dorinta voastra de adevar este atat de puternica inca a deschis portile. Acum voi puteti vedea toate obstacolele care v-au fost plasate ingenious in calea voastra, pentru a va mentine ca pe niste oi, doar ca sa ii serviti. 


Am spus intotdeauna ca trebuie sa inceapa din Irlanda. In primul rand ati avut discursul lui Enda Kenny: prin care a declarat ca Irlanda nu va mai tolera abuzul copiilor realizat de Vatican. Acum, ati vazut ministrul cum a dat un preaviz Vaticanului precum ca va prelua toate scolile si spitalele in administrarea sa. Acestea au fost folosite pentru a controla mintile copiilor inocenti. 

De ani de zile ei au folosit amenintarea “focul iadului” pentru a controla generatii de oameni nevinovati din intreaga lume. Nu exista nici un Iad, si niciodata nu a existat vreun loc numit Iad. Asta ar trebui sa va spuna multe despre mintile malefice care au inventat o asemenea idee. Frica a fost folosita pentru a controla populatia. 

Ati fost socati sa aflati ca toate sectiunile Cabalei vin sub o singura umbrela. La suprafata, sunt poli opusi: asta a creat confuzie pentru toata lumea, de altfel aceasta fiind si intentia. Aveti de-a face cu un rau foarte mare, care pana in prezent a controlat cu succes masele. Ei nu vor pleca in liniste. Dar ei trebuie sa plece, pentru ca nu pot supravietui in Lumina. Pe masura ce tot mai multi dintre voi va treziti in Lumina, se creeaza mari probleme pentru ei in a-si pastra forma, etc. 

Sprijiniti-va reciproc. Este primordial sa va impartasiti unii cu altii descoperirile. Ganditi-va in felul urmator: o lumanare intr-o sala intunecata va da o lumina slaba, este adevarat, dar mii de lumanari vor distruge total intunericul. Acesta este procesul adevarat in care sunteti implicati. Este necesar ca toata lumea sa contribuie la intreg. Pasiti din afara iluziei in lumea reala. Nu mai fiti niste roboti hipnotizati. Cand veti vedea clar extinderea controlului pe care l-a avut Cabala asupra fiecarui aspect al vietii voastre veti fi complet socati. Atat de multe pot fi realizate atunci cand oameni buni se unesc, asa cum se intampa acum. Lucrand impreuna, fiecare tara din lumea voastra va beneficia. Luati-va inapoi planeta pentru generatiile viitoare. 

Totul trece prin schimbari subtile. Multi dintre voi sunteti constienti de aceste schimbari de energie. Corpurile voastre sunt reconfigurate. Uitati toata informatia falsa referitoare la sanatate si la bunastare care a cauzat probleme pentru multi dintre voi. In vremurile antice oamenii mancau in mod intelept. Era mancare buna, crescuta natural. Ei au trait bine pana la o varsta inaintata, fara problemele de sanatate pe care le vedeti astazi in jurul vostru. Chimicalele distrug Pamantul la fel ca si bunatatea alimentelor pe care le consumati. Acest lucru este exact ceea ce vrea Cabala, pentru ca astfel ei fac o gramada de bani din bolile voastre. Cand sunteti bolnavi va concentrati pe supravietuire: acest lucru va tine mintea ocupata de la alte lucruri. 

Viitorul este magnific. Sunteti aproape acolo. Este doar o chestiune de incercarile finale disperate ale Cabalei de a-si mentine castigurile necinstite. Tot ce este fals va disparea de pe fata Pamantului. Toate barierele vor cadea, permitand prietenilor vostrii de pe alte planete sa va viziteze si sa va aduca la zi cu tehnologia, etc. Ei au asteptat foarte mult timp reunirea voastra. Dovezi ale vizitelor lor in trecut se pot gasi pe desenele de pe monumentele antice din toata lumea. Tu, draga mea, stii asta sigur. Voi ati fost despartiti de Univers si ati fost mintiti in privinta spatiului. Pe masura ce va treziti si castigati constiinta deplina, totul va deveni foarte clar. 

Investigatia care unul sau doi dintre voi o intreprind este intarziata. Tom este omul sa faca acest lucru. El va furniza dovada mult dorita care din pacate lipseste din acest domeniu. 

Invatati sa va uitati in sufletul vostru si veti afla multe din raspunsurile pe care le cautati. Televiziunile sunt folosite pentru a evita ca voi sa aflati cine sunteti cu adevarat – este o forma de control a mintii. Cand toata cunoasterea va fi disponibila gratuit pentru toti oamenii, atunci si doar atunci veti fi LIBERI. Voi sunteti in prezent prizonieri pe propria voastra planeta. 

“Nimeni nu este mai inrobit decat cel care crede in mod gresit ca este liber.” Goethe 

Este important sa va aduceti aminte asta. Observati toate legile care sunt facute la repezeala, pentru a evita ca voi sa vedeti adevarul. Niciodata in istoria lumii oamenii nu au fost asa de controlati. De ce acceptati cu blandete aceasta situatie? Noi, cei in spirit, nu putem face totul. Noi avem nevoie de participarea voastra pentru a pune capat acestei situatii. Pacea si armonia ar trebui sa fie scopul vostru. Dati-i bataie! 

Draga mea, nu lua totul pe umerii tai. Trebuie sa te mai si odihnesti, uneori. Este de inteles de ce vrei ca toata lumea sa vada ce vezi tu. In timp ei vor vedea. Lumea isi dezvaluie secretele: impartaseste-le, cerceteaza-le. Vom reusi, iubirea mea. Se intampla. 


Intotdeauna sotul tau care te adora, Monty
Website: The Montague Keen Foundation
Tradus: Anca  


Dear Readers,

We are looking for new translators English-Polish, for Montague Keen’s messages. 
 We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 24 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to one of the Coordinators of this team, 
aand we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.
http://www.montaguekeen.com– ENGLISH
http://mkfchinese.blogspot.com// - MANDARIN/Chinese
http://mkcastellano.blogspot.com//- CASTELLANO/Spanish

Original and translations of the Galactic Messages available at


0 comments:

Post a Comment

PERMISSION GIVEN BY MRS. MONTAGUE KEEN

I Veronica, widow of the late Montague Keen give permission to Maria Luisa de Vasconcellos to translate messages from Montague for her website. Montague Vernon Keen is a registered Trade Mark, I also hold the Copywrite No. 2366610

interview

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

MATTHEW IN ROMANIAN - Click image

SHELDAN IN ROMANIAN - Click image

gct


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

SaLuSa in Romanian - click image