Followers

PUTIN
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


Monday, August 27, 2012

12.8.12

 August 12, 2012


De pe aceasta parte a vietii, totul merge conform planului. Adevarul iese la iveala si oamenii accepta mai bine situatia cu care lumea voastra se confrunta. Noi intelegem ca este greu pentru multi dintre voi sa creada ca pot exista oameni in jurul vostru care va urasc si va dispretuiesc pentru ca va vad ca pe niste fiinte inferioare, si ca intentia lor este de a va indeparta de pe planeta care va apartine. Din pacate, totul face parte din planul lor. Istoria falsa pe care ei au inventat-o este pe cale de a fi demascata. Oameni cu intentii bune sunt pregatiti sa cerceteze tot ceea ce au acceptat ca fiind adevarat. Stiinta poate, si va dovedi adevarul. Tehnologia este disponibila in fiecare tara. Este momentul ca toti oamenii buni de toate nationalitatile sa se uneasca pentru a salva lumea de la elita criminala care vrea sa preia planeta. Frumoasa voastra planeta va fi restaurata, iar tot ceea ce este necesar este indepartarea sistemului de control.

Ce ai vazut saptamana trecuta, nu a fost imaginatia ta. Prietenii tai din Andromeda ti-au aratat ca ei pot pluti pur si simplu spre pamant din nava lor spatiala. Ei nu sunt limitati de informatia si controlul fals care va invata doar ce Cabala permite. Daca ati stii doar cat de multe puteti face, ati fi uimiti. Invatati sa priviti imaginea de ansamblu. Daca credeti ca o puteti face, atunci puteti.

Este timpul sa deschideti portile inchisorii din mintile voastre, pentru ca mintile voastre sunt folosite pentru a va controla. Este vorba de spalarea creierului, si a mers pana acum. Data viitoare cand vi se spune “Nu este voie” , puneti intrebari. Intrebati DE CE? Cine a spus asta? Este dreptul vostru de la Dumnezeu sa va traiti viata fara restrictiile care va sunt impuse de religii. Cand toate aceste controale false vor fi eliminate, toata omenirea se va uni si va trai in pace si armonie. Sufletele voastre eterne au ales sa fie pe Pamant in aceste timpuri pentru a ajuta la crearea viitorului si facilitarea Tranzitiei. Singura religie de care aveti nevoie este religia IUBIRII, asa cum a fost practicata in Irlanda antica inainte ca Vaticanul sa decida sa o distruga si sa o inlocuiasca cu lacomia, distrugerea si razboiul – ceea ce nu a fost experimentat niciodata de lumea voastra in toate mileniile dinaintea preluarii lor.

Ei se agata de un fir si inca spera ca isi vor putea pastra controlul. Acest lucru nu va fi permis sa se intample. Zilele lor sunt numarate. Veti reveni la spiritualitate. Va veti conecta la ceea ce sunteti si in curand veti uita cosmarul prin care ati trecut. Este timpul sa fiti curajosi si sa va confruntati cu faptele reale; nu cu ce va spune mass media. Ei doar citesc scenariul pus in fata de catre cei care va controleaza. Noi am reusit sa fim cu un pas inaintea lor, pana acum. Noi le citim gandurile si astfel suntem pregatiti sa la intrerupem planurile. Energia celor care sunt treji si constienti devine tot mai puternica cu fiecare zi ce trece. Acest lucru ne permite sa facem mult mai multe pentru a va proteja.

John [Mack] vrea sa stiti ca cei care i-au aranjat moartea i-au facut un favor pentru ca de pe Lumea Spiritelor el poate face mult mai multe decat putea face pe Pamant. El a fost orbit de sistemul de control. Nu a fost constient de toata coruptia din jurul lui. Ei chiar au vrut sa se imprieteneasca cu el si au vrut sa il ajute, doar cu scopul de a-l orbi fata de planurile lor malefice. Ei au crezut ca daca il fac pe John sa se simta indatorat, acesta nu va pasi niciodata dincolo de linie. John, fiind un om onest, a facut doar ceea ce a crezut ca ar fi mai bine pentru omenire si pentru evolutia cunostintelor noastre despre Universul din care facem parte. Un om talentat, care si-a dedicat viata celor care au avut nevoie de ajutorul lui. Lucrarea lui este departe de a fi terminata.

Ati fost socati sa aflati ca se discuta despre utilizarea culturilor modificate genetic in Anglia. Acesta a fost problema mea, dupa cum stiti. Dezaprob puternic culturile modificate genetic si pagubele care le fac solului. Va dura 100 de ani pentru a inlatura complet otrava din sol. Argumentul ca doar anumite soluri vor fi folosite este stupid, pentru ca pasarile si alte animale salbatice, transfera otrava, astfel, toate terenurile vor fi contaminate. Voi nu detineti pamantul. Voi doar trebuie sa il folositi. Nu este al vostru ca sa il distrugeti. Toate acestea fac parte din planul lor malefic de a crea o criza de alimente. Foamete pentru a sacrifica masele. Asta este exact cum o vad ei. Fiti constienti de adevar si spuneti NU. Asta ar trebui sa fie o alarma pentru voi. Chiar aveti incredere in ei pentru a-i lasa sa va controleze aprovizionarea cu alimente? Verificati cine controleaza semintele modificate genetic.

Este emotionant draga mea, sa stiu ca oameni din alte tari isi verifica ADN-ul pentru a vedea daca au legaturi irlandeze din timpurile antice, atunci cand irlandezii au urmat soarele pana in Egipt. Acest lucru va produce dovezi. Dovezile exista. Este momentul ca adevarul sa iasa la lumina, odata pentru totdeauna si sa expuna minciunile care v-au fost impuse. Cabala niciodata nu a crezut ca intr-o zi planurile lor ar putea fi expuse si adevarul dezvaluit. Poporul arian se va uni inca o data. Se vor bucura cand isi vor vizita tara de origine, Irlanda. Guvernul irlandez trebuie sa se trezeasca. O datoreaza irlandezilor de pretutindeni. Din pacate, au in mijlocul lor persoane ale caror loialitate si supunere nu sunt fata de Irlanda. Fac apel la oamenii de stiinta irlandezi sa cerceteze originile lor. Poate presedintele vostru ar putea avea un interes, pentru ca de aici ADEVARUL VA IESI LA SUPRAFATA si va elibera lumea. Intrebati-va de ce irlandezii sunt de obicei descrisi ca fiind betivi si prosti. De ce s-a depus atat de mult efort pentru a dobori irlandezii? Lumea a fost invatata sa nu acorde atentie Irlandei. Cei care le-au furat istoria si limba s-au asigurat ca irlandezii nu vor fi luati niciodata in serios.

Recent, bancherii au reusit sa convinga tara ca este in pericol, cand clar, nu era. Munca lui Michael Tsarion dezvaluie atat de multe. Lucrarea lui ar trebui sa fie in programele scolare ale fiecarei scoli si universitati, in special in Irlanda. Oamenii inca accepta ceea ce au fost invatati de Vatican: ca ei nu au nici o valoare? Intrebati-va de ce ati fost invatati asta?

Irlanda.....intreaga lume asteapta sa luati atitudine. Doar voi puteti elibera lumea din robia sistemului de control corupt. Este timpul sa pasiti in lumina adevarului si sa cautati dreptate pentru toti.

Noi, cei in Spirit dorim sa multumim tuturor celor care au ascultat ce am avut de spus si cei care isi fac timp pentru a cerceta si care impartasesc cu ceilalti ceea ce descopera, asa incat si ceilalti sa se trezeasca si sa priveasca spre viitor.

Casa din carti de joc se zdruncina din temelii, gata sa cada. Atunci va veti intreba cum de atat de multi dintre voi ati putut fi pacaliti pentru atat de mult timp de niste minti malefice. Ei se vor intoarce de unde au venit. Bine ca vom scapa de ei. IUBIREA se va intoarce in lumea voastra.

Continui sa iti arat, draga mea, ca sunt mereu alaturi de tine. Adoratorul tau, Monty.

Tradus: Anca  Dear Readers,

We are looking for new translators English-Polish, for Montague Keen’s messages. 
 We are a team of translators from all over the world (more than 200 people for 37 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to one of the Coordinators of this team, 
aand we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.
0 comments:

Post a Comment

PERMISSION GIVEN BY MRS. MONTAGUE KEEN

I Veronica, widow of the late Montague Keen give permission to Maria Luisa de Vasconcellos to translate messages from Montague for her website. Montague Vernon Keen is a registered Trade Mark, I also hold the Copywrite No. 2366610

interview

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

MATTHEW IN ROMANIAN - Click image

SHELDAN IN ROMANIAN - Click image

gct


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

SaLuSa in Romanian - click image