Followers

PUTIN
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


Wednesday, August 1, 2012

29.07.2012 29 Iulie 2012

Este emotionant, draga mea, ca atat de multi oameni din toata lumea iau legatura cu tine in aceste timpuri promitatoare. Acest lucru este asa cum l-ai planuit atunci cand te-ai intors pe Pamant; ca impreuna veti restabili planeta in lumina adevarului si dreptatii. Ai ales sa mergi in diferite tari si rase, stiind fara indoiala, ca intr-o zi voi toti va veti uni, va veti recunoaste unii pe altii si veti lucra impreuna pentru a-i trezi pe cei care sunt pierduti in sistemul de control, temandu-se sa gandeasca pentru ei insisi.

2012 este anul in care Transformarea trebuie sa se intample si se va intampla. Veti depasi obstacolele pe care Cabala vi le pune in cale. Uitati-va la ele ca pe niste puncte de trecere. Cabala nu va ceda usor. Le place modul lor de viata, in care controleaza planeta Pamant. Unii din ei ar putea incerca chiar sa imbratiseze Lumina, dar majoritatea vor fi sfidatori pana la final. Ei inca se vad superiori fata de restul oamenilor, dar nimic nu este mai departe de adevar. Multi dintre ei se afla acum in Londra, crezand ca vor realiza dorinta inimilor lor – Noua Ordine Mondiala, cu un guvern pentru toti si eliminarea tuturor oamenilor de care nu au nevoie. Acest lucru cu siguranta nu se va intampla. Ei inca ar putea incerca INVAZIA EXTRATERESTRILOR FALSA, dar asa cum vi s-a spus, vor exista mai multe nave mari, prietenoase si ascunse peste locurile mai mari, impiedicand orice escrocherie cu privire la scenariile de invazie extraterestra. Lumea Spiritelor si prietenii vostrii de pe alte planete nu vor permite sa se intample asta. V-am dat aceasta informatie in ultimii ani, asa incat nu a venit ca o supriza sa auziti afirmatia guvernului precum ca va fi o invazie extraterestra; in ciuda faptului ca a insistat, de-a lungul anilor, ca extraterestrii nu exista! Cu siguranta oamenii nu pot crede ce spun ei in aceasta privinta. 


In fiecare zi, informatii interesante vi se aduc la cunostinta, care va completeaza imaginea. Ati fost surprinsi sa aflati ca poporul irlandez, care este RASA ARIANA, au urmat Soarele in Egipt si au facut legatura care este atat de evidenta pentru cercetatori; ca la intoarcerea lor spre Irlanda, fiindca s-au ratacit in desert incercand sa se intoarca in Irlanda, au avut dificultati. Asa ca unii s-au stabilit in ceea ce este astazi Iranul. Veti gasi unele dovezi in Germania antica si in Austria dar doar in cele mai vechi timpuri. Multi din Iran au acelasi ADN ca si irlandezii. 

Puteti intreba pe buna dreptate de ce toate acestea au fost tinute ascunse de voi? Pentru a va controla – pentru a va tine ignoranti fata de adevarata voastra istorie. Cercetati si singuri. Raspunsurile sunt acolo. Este timpul sa uitati tot ce ati fost invatati. Incepeti din nou cu mintea limpede, ca a unui copil. Ignorati-i pe cei care v-au mintit, asa cum sunt religiile si sistemul de educatie. Pentru ei adevarul este orice au ales ei la un moment dat. Fiti pregatiti sa confruntati adevarul, indiferent de cat de socant ar putea fi. Noi v-am pregatit pentru acest moment de multi ani. Fiti incantati, pentru ca sunteti pe cale sa realizati ceea ce v-ati propus atunci cand ati venit pe Pamant. 

TImp de 2000 de ani ati fost mintiti si abuzati. Acum adevarul curge din toate directiile, demascand coruptia. Ei nu se mai pot ascunde. Suntem incantati sa vedem cum Irlanda preia, din nou, conducerea. In primul rand pentru a expune Vaticanul; si acum, au arestat bancherii de top. Irlanda isi gaseste calea si preia controlul. Uniti-va – veti restaura Lumina fara varsare de sange sau violenta de orice fel. Doar fiti perseverenti pentru a se face dreptate pentru toata omenirea. 

Cabala a folosit ritualuri satanice pentru Jocurile Olimpice de la Londra. Oamenii inocenti au crezut ca tot spectacolul are de-a face cu sportul. Ei trebuie sa inteleaga ca sportul a fost folosit pentru a crea energie intunecata. Membrii Cabala incearca deja sa faca intelegeri prin a promite ca va permite ca adevarul sa fie spus. Ei va cer sa nu luati in considerare crimele lor impotriva umanitatii: dar asta, doar umanitatea poate decide. Ei nu incearca sa se scuze pentru crimele lor din moment ce nu au o constiinta sau empatie pentru cei care au fost folositi si abuzati. Ei sunt responsabili pentru foarte multe lucruri care au fost concepute pentru a tine umanitatea sub control. Ei au incurajat companiile de medicamente sa dezvolte medicamente de care oamenii au devenit dependenti; altele au “efecte secundare” odioase care au distrus vietile oamenilor. Ei au facut din oameni pacienti. Ei folosesc vaccinuri pentru a-i selecta. In cine aveti incredere in aceste zile, pentru ca ati fost invatati informatii gresite. Depinde de fiecare dintre voi, sa nu acceptati pur si simplu ce vi se spune. Cautati si descoperiti adevarul. 

Totul din lumea voastra trebuie curatat. Contaminarea solului vostru, a apei si aerului vor fi prioritatile noastre. Noi am vorbit despre asta atunci cand am trecut in starea de spirit si trecusem de socul de a vedea ce s-a facut planetei. Draga mea, stii ca cele mai mari minti ale trecutului sunt pregatite si gata de a sfatui cum sa restabilim planeta Pamant. Noi am luat totul in considerare. Suntem pregatiti. 

A fost nevoie doar de cateva creaturi hotarate pentru a prelua controlul lumii. Acum, ganditi-va cat de usor va fi pentru 99% sa obtina inapoi puterea. Multi au venit cu idei si si-au folosit energia cercetand cum sa asigure dreptate pentru toata lumea si sa nu conduca lumea vreun grup de oameni. Luna august se vor descoperi multe. Acest lucru va decide viitorul planetei voastre. Sa nu va lasati pacaliti de cascadoriile pe care Cabala le va face. Voi nu aveti de ce sa va temeti, asa ca fiti puternici si sinceri cu voi insiva. 

Suntem incantati sa vedem ca poporul irlandez se trezeste, in sfarsit. Cand vor intelege importanta frumoasei lor Tari Spirituale si isi vor da seama de Energia Sacra care a fost in mod intentionat blocata de catre Vatican, atunci intreaga lume va trai in pace si armonie. Irlanda are portaluri magnifice care trebuie sa fie energizate. Ati parcurs un drum lung in procesul trezirii. Acum, veti experimenta bucuria si satisfactia stiind ca ati avut o contributie in Tranzitia care va transforma lumea dintr-o inchisoare intr-un paradis pe Pamant. Ati facut o treaba buna! 

Vremuri incitante, iubirea mea. Pentru totdeauna, adoratorul tau, Monty
Adoratorul tau, Monty

Website: The Montague Keen Foundation
Tradus: Anca  


Dear Readers,

We are looking for new translators English-Polish, for Montague Keen’s messages. 
 We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 24 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to one of the Coordinators of this team, 
aand we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.
http://www.montaguekeen.com– ENGLISH
http://mkfchinese.blogspot.com// - MANDARIN/Chinese
http://mkcastellano.blogspot.com//- CASTELLANO/Spanish

Original and translations of the Galactic Messages available at


0 comments:

Post a Comment

PERMISSION GIVEN BY MRS. MONTAGUE KEEN

I Veronica, widow of the late Montague Keen give permission to Maria Luisa de Vasconcellos to translate messages from Montague for her website. Montague Vernon Keen is a registered Trade Mark, I also hold the Copywrite No. 2366610

interview

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

MATTHEW IN ROMANIAN - Click image

SHELDAN IN ROMANIAN - Click image

gct


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

SaLuSa in Romanian - click image