Followers

PUTIN
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


Friday, August 10, 2012

5.8.12

 August 5, 2012

“TOTUL ESTE INVERSAT, CU SUSUL IN JOS. DOCTORII DISTRUG SANATATEA, AVOCATII DISTRUG JUSTITIA, UNIVERSITATILE DISTRUG CUNOASTEREA, GUVERNELE DISTRUG LIBERTATEA, MAJORITATEA MASS-MEDIEI DISTRUGE INFORMATIA SI RELIGIILE DISTRUG SPIRITUALITATEA.”

Michael Ellner

Aceste cuvinte chiar au rezonat cu tine, draga mea. Intotdeauna am spus ca nimic nu este ceea ce pare. Ati fost invatati intentionat opusul adevarului. Acest lucru este valabil pentru orice, de la nastere pana la moarte. Ati fost mintiti. Trebuie acum sa va asumati responsabilitatea pentru propriile voastre vieti. Intotdeauna sa acceptati ce este natural si pur. Acest lucru nu are cum sa va faca rau. Noi avem planuri pentru a va introduce metode naturale de producere a alimentelor, a apei pure si a aerului curat. Munca noastra de a salva omenirea este un proiect mare. Suntem increzatori ca il putem realiza, din moment ce totul este public si oamenii s-au trezit din starea lor hipnotica. Odata ce sunteti pe deplin constienti nu mai puteti fi mintiti sau tinuti intr-un sistem de credinte false.

Londra este centrul de luare a deciziilor in acest moment. Exista un dezacord printre cei care au planuit preluarea totala a lumii voastre – Noua Ordine Mondiala. Cativa sunt speriati pentru ca multi dintre voi s-au trezit si sunt pregatiti sa refuze sa se conformeze. Ei au vazut Jocurile Olimpice de la Londra ca fiind scenariul perfect pentru preluarea lor dramatica. S-ar fi folosit de aceasta ocazie pentru a elimina un numar mare de oameni de pe Pamant. Au planuit sa foloseasca frica ceea ce v-ar fi obligat sa acceptati planurile lor de a va prelua planeta. Trebuie sa va ganditi serios la asta si sa va sprijiniti reciproc. Acesti oameni v-au mintit timp de 2000 de ani. Sunt experti in manipulare. Uitati-va unde v-au adus promisiunile lor din trecut. Este evident ca niciodata nu puteti avea incredere in ei. Ei lucreaza cu entitati care v-ar ingrozi daca le-ati intalni vreodata. Ideea este ca ei nu au nici un respect pentru voi. Ei va vad ca niste fiinte inferioare lor. Stiu ca ei spun cuvinte frumoase si promisiuni atunci cand este necesar, dar voi in sufletele voastre stiti ca nu puteti avea incredere in ei. Au creat o lume care sa ii creada. Hollywoodul a fost folosit pentru va face sa acceptati un sentiment fals de securitate.

Exista unii care au prevazut ca trebuie sa se pregateasca pentru viitorul de dupa Tranzitie. Veronica a vorbit cu unul dintre acesti oameni in aceasta saptamana. El a acceptat gratios sa fie intervievat de catre Veronica. Apoi ea va lua legatura cu voi in legatura cu munca lui extraordinara. Intreaga omenire trebuie sa fie asigurata ca niciodata nu vor mai conduce un grup de persoane sau familii lumea. Pacea, dreptatea si schimbul de cunostinte vor fi la ordinea zilei. Oamenii nu vor mai trai pe o planeta inchisoare. Sunteti pe ultima suta de metrii ai calatoriei spre acasa. Apoi voi veti vedea planeta fara ca vederea sa va fie limitata de religie sau politica. Veti ajunge sa va cunoasteti prietenii vostrii de pe alte planete. Va veti bucura, de asemenea, sa aflati tot ce a fost ascuns fata de voi. Va asteapta un timp de iluminare. Atat de multe de aflat, de explorat. Este un timp minunat pentru a fi pe Pamant. Viitorul planetei este in mainile voastre.

Razboiul si Vaticanul au distrus foarte multe dintre portile stelare ale Pamantului, pentru a intrerupe legatura cu lumea spiritelor si cu alte planete. Trebuie sa planuim serios restaurarea acelor porti stelare, fantani sfinte si locuri sacre. Cabala a vrut sa taie conexiunea voastra cu universul si chiar cu alte tari de pe Pamant. S-au distrus artefacte antice atunci cand armatele au invadat tari, pentru ca au fost instruiti sa distruga tot ce ar putea fi antic. Este o crima impotriva umanitatii. “Noi doar am ascultat ordinele” nu va fi acceptat ca scuza. Ei trebuie sa isi dea seama gravitatea crimei. Fiecare este responsabil pentru actiunile lui. Trebuie sa ii respectati pe ceilalti si istoria lor. Va rugam sa intindeti o mana de ajutor celor care au fost abuzati cu brutalitate de catre sistemul vostru corupt.

Planeta voastra este pe cale sa faca un salt urias in viitor. 2012 a fost decretat anul in care coruptia va fi eliminata si lumina pacii si a dreptatii sa isi ia locul de drept pentru a crea un viitor in care toti oamenii sunt egali. Va fi ca atunci cand veti pasi din intuneric in lumina soarelui. Alte planete sunt pregatite sa fie alaturi de voi. Ei va vor ajuta cu tot ce veti avea nevoie pentru a va adapta la noul mod de viata. Va vor ajuta la infiintarea centrelor care va vor oferi indrumare sau orice sprijin este necesar pentru a va ajuta in noua voastra viata. Aceste centre vor fi in lumea intreaga si au fost planuite cu atentie pe aceasta parte a vietii. Facem tot posibilul sa facem aceasta Tranzitie cat se poate de usoara, placuta si interesanta. Priviti spre viitor si lasati orice injustitii ale trecutului recent in trecut pentru ca nu au loc in viitorul vostru.

Atunci cand va veti uita la timpurile antice veti afla adevarul: cine sunteti, si de ce tarile voastre au fost o amenintare pentru Cabala; de ce le-au distrus pentru a nu lasa cunoasterea antica sa iasa la lumina, asa cum s-a intamplat recent in Irak. Voi cu totii sunteti cetatenii planetei Pamant. Nu mai exista alti cetatenii de mana a doua. Coruptia din banci va fi curand uitata. Nu va fi permis sa se mai intampla, pentru ca banii nu vor mai exista. Alte planete exista foarte bine fara bani. Este doar un alt mecanism de control.

Sanatatea tuturor se va imbunatati miraculos atunci cand toate otravurile vor fi inlaturate din mancarea, aerul si apa voastra. Guvernele voastre au pus intentionat otrava in sistemele voastre de alimentare cu apa. Este o crima impotriva umanitatii si trebuie sa fie oprita. Intrebati-i care sunt motivele lor reale pentru a face acest lucru, si cereti raspunsuri sincere. Intrebati-i de ce se asteapta ca voi sa ii platiti ca sa va otraveasca. Meritati sa stiti de ce!

Fiti siguri ca nu sunteti singuri. Atat de multi s-au adunat pentru a va ghida prin Tranzitie spre o dimensiune mai inalta. Vedeti-o ca pe o aventura minunata catre o viata noua acolo unde pacea domneste. Iubirea, nu frica, va straluci in ochii semenilor vostrii. Este timpul sa va luati inapoi puterea. Aveti un viitor de aur inaintea voastra. Relaxati-va si bucurati-va de calatorie.

Sunt vremuri ocupate pentru tine, iubirea mea. Te ajut cat de mult pot. Nu te voi parasi niciodata.

Adoratorul tau, Monty

Website: The Montague Keen Foundation
Tradus: Anca  


Dear Readers,

We are looking for new translators English-Polish, for Montague Keen’s messages. 
 We are a team of translators from all over the world (more than 200 people for 37 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to one of the Coordinators of this team, 
aand we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.
http://www.montaguekeen.com– ENGLISH

Original and translations of the Galactic Messages available at

0 comments:

Post a Comment

PERMISSION GIVEN BY MRS. MONTAGUE KEEN

I Veronica, widow of the late Montague Keen give permission to Maria Luisa de Vasconcellos to translate messages from Montague for her website. Montague Vernon Keen is a registered Trade Mark, I also hold the Copywrite No. 2366610

interview

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

MATTHEW IN ROMANIAN - Click image

SHELDAN IN ROMANIAN - Click image

gct


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

SaLuSa in Romanian - click image