Followers

PUTIN
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


Tuesday, August 28, 2012

August 19, 2012


19.08.2012


Asupritorii vostrii nu reusesc sa gaseasca o solutie la problemele cu care se confrunta. Incet, ei ajung la concluzia ca nu au de ales. Ceea ce noi prevedem este ca intr-o zi va veti trezi si veti descoperi ca ei au fugit in afara planetei. In acel moment toata tehnologia intunecata va putea fi demontata. Va fi inlocuita cu tehnologie care va va uimi. Fiti intelegatori; nu este usor pentru ei sa renunte pur si simplu la ceva ce aproape au avut in maini.

Ne vom ocupa de ei cat de repede putem. Vom avea, de asemenea, de-a face cu cei care refuza sa paraseasca starea dimensiunii a treia. Aceasta dimensiune au o dominatie asupra lor si le este frica sa o paraseasca. Ei se tem de schimbari de orice fel. Nu au invatat sa aiba incredere in dovezile care li se aduc. Ei se agata de posesiunile materiale, refuzand sa vada ca atunci cand va veti reuni cu prietenii vostrii de pe alte planete veti avea parte de tot ceea ce v-ati dori vreodata. Desi ei sunt limitati in gandire, se va avea grija de ei.

O vindecare masiva se va intampla si toate bolile trupului vor disparea. Asa ca nu va ingrijorati de starea voastra de sanatate pentru ca se va avea grija de asta. Multi dintre voi au muncit din greu pentru a aduce aceasta Tranzitie. In curand veti vedea roadele muncii voastre.

Ai avut niste discutii interesante in aceasta saptamana. Inca o data am dovedit ca noi aducem oameni la tine. Tu nu trebuie sa cauti pe nimeni. Cand toata cunoasterea va fi impartasita, toate usile se vor deschide si totul va fi revelat. Voi toti munciti pentru acelasi scop, doar luati diferite cai pentru ultima voastra destinatie. Intregul sistem de guvernamant se va schimba complet, asa incat nici o familie sau grup de persoane nu isi vor insusi dreptul de a va conduce.

Viziunea lui David Boyle asupra viitorului, asa cum ati discutat in interviul pe care l-ai realizat cu el, este una buna si merita atentie. El s-a gandit foarte mult la subiectul privind guvernarea. Este necesar sa fiti pregatiti pentru a face orice este necesar atunci cand Cabala va fi eliminata. Nu insistati asupra greselilor din trecut, pentru ca va mentin in gandirea 3D. Este timpul sa pasiti in lumina zilei de maine. Viitorul este ceea ce trebuie sa fie important pentru voi. Lasati trecutul in urma. Cu cat va tineti de dimensiunea a treia, cu atat mai mult mentineti Cabala in loc.

Asa cum am spus de multe ori “Irlanda este cheia care va descuia totul”. Draga mea sotie va merge in septembrie in Irlanda [detaliile sunt pe site http://www.montaguekeen.com/ ] pentru a reconecta Egisptul cu Irlanda inca o data. Poporul arian, descendenti ai irlandezilor antici, trebuie doar sa se uite la ADN-ul lor pentru a demonstra adevarata versiune a istoriei, care nu este cea care a fost scrisa si predata de catre Cabala. Istoria pe care ati invatat-o a fost nascocita pentru a impiedica sa aflati adevarul despre ceea ce sunteti.

Exista confuzie in randul multor oameni, pentru ca s-a prevazut de catre multi faptul ca Cabala va bombarda Olimpiada de la Londra: s-a scris pe site-ul Rockefeller, etc. Am reusit sa impiedicam fructificarea planurilor lor. Ei niciodata nu renunta! Ei vor continua sa incerce pentru ca au nevoie de FRICA de varsare de sange precum si varsarea de sange efectiva. Este afisat ostentativ pe toate uniformele militare faptul ca soldatii sunt SACRIFICII DE SANGE: INCA NU S-AU TREZIT LA ACEST LUCRU! Varsarea de sange este esentiala pentru existenta Cabalei. Pana cand acesti tineri isi dau seama de acest lucru, uciderile vor continua. Asta e ceea ce vreti?

Eu va rog ca toti cei care pot ajuta ca lucrurile sa evolueze, sa o faca. Nu lasati asta in seama celor putini care au muncit din greu pentru a aduce acele schimbari care sunt necesare pentru Tranzitie. Cateodata tot ce trebuie este sa vorbiti cu ceilalti, sau cu ajutorul calculatorului. Calculatoatele au fost blestemul viietii mele pe Pamant!

Oricine ajuta, in orice fel, vor fi recompensat in mod corespunzator. Avem nevoie de ajutorul vostru. Pentru cei care au un rol de jucat in Tranzitie, este timpul sa va uniti si sa depuneti eforturi pentru a asigura ca totul merge fara probleme pentru toata lumea. Unii dintre voi primesc informatii de pe alte planete si din Lumea Spiritelor, deci voi sunteti bine informati cu privire la ceea ce trebuie facut si cand. Anumite lucruri trebuie rezolvate, asa ca este nevoie de ajutorul vostru. Ati fost invatati intotdeauna sa va ascultati instinctele, dar acest lucru v-a dus in ratacire. Eu va spun “ascultati-va inimile”. Lasati ca iubirea sa fie motivul pentru a face lucruri. Atunci cand iubirea este lumina voastra de ghidare, atunci veti stii ca sunteti pe drumul cel bun. Urmatoarele cateva luni vor fi cele mai interesante si emotionante luni pe care le-ati trait. Lupta voastra e aproape de final. Tot prin ceea ce ati trecut pentru a realiza aceste schimbari se va merita. A fost un efort monumental in fiecare tara pentru a duce aceste schimbari de care aveti nevoie cu disperare. Suntem recunoscatori pentru voi toti. Fiecare dintre voi a jucat un rol in asta. Veti vizita alte planete si veti vedea si singuri cum isi traiesc viata. Veti fi liberi. Liberi, in sfarsit, pentru a experimenta viata asa cum ar trebui.

Toti dintre noi, impreuna, cream conditiile necesare pentru Tranzitie. Schimbarile necesare se intampla fara probleme pentru asigurarea unui viitor pasnic si corect, in care doar iubirea va ghida calea de urmat. Iubirea este ceea ce ne permite sa lucram impreuna, desi suntem pe nivele diferite de constiinta. Suntem inca impreuna in adevarul sens al cuvantului.

A fost un drum lung si accidentat pentru tine draga mea, dar aproape am ajuns. Asa ca priveste spre viitor cu incredere.

Adoratorul tau, Monty


Website: The Montague Keen Foundation
Tradus: Anca

0 comments:

Post a Comment

PERMISSION GIVEN BY MRS. MONTAGUE KEEN

I Veronica, widow of the late Montague Keen give permission to Maria Luisa de Vasconcellos to translate messages from Montague for her website. Montague Vernon Keen is a registered Trade Mark, I also hold the Copywrite No. 2366610

interview

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

MATTHEW IN ROMANIAN - Click image

SHELDAN IN ROMANIAN - Click image

gct


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

SaLuSa in Romanian - click image