Followers

PUTIN




2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.



BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE



Sunday, February 7, 2016

Romîna -- Mesaj de la Montague Keen, 17 Ianuarie, 2016


Mesaj de la Montague Keen, 17 Ianuarie, 2016
MAGIA VERBULUI CARE NE ÎNLANTUIESTE - A RUPE CU SEDUCEREA
A se trezi, nu a fost niciodata un proces usor, în special faptul de a
întelege ca ati fost înselati la fiecare nivel, este extrem de dificil pentru voi. Cînd ne-am referit la MAGIA VERBULUI, multi dintre voi au ridicat bratele catre cer, ponegrind-o ca ar fi o absurditate. Va facem acum DOVEZILE foarte documentate ale magiei verbului care a fost utilizat împotriva voastra, în viata voastra zilnica de catre Biserica si de Stat.
Este ceva pe care trebuie sa o luati în seama, daca voiti sa supravietuiti. Cei 1% care controleaza lumea voastra, sunt experti în MAGIA VERBULUI, ei o folosesc continuu în propriul lor avantaj. Este exact astfel cum Rasa Omeneasca a fost dominata si controlata  timp de secole.
Voi traiti vietile voastre ca niste zombii hipnotizati alergînd catre un dezastru cu grija conceput, unul dupa altul. Acest lucru trebuie sa înceteze, voi trebuie sa încetati sa acceptati cu orbire ceea "ce ei" va spun ca fiind adevarul, este exact ultimul lucru despre care este vorba. Ceea "ce ei" vor, nu va beneficia niciodata genul Uman. Chiar oamenii cei mai inteligenti au fost prinsi în capcana magiei cuvîntului, ei au cazut sub FARMEC, ca toata lumea.
NU ESTE RUSINOS SA FITI ÎNSELATI, ESTE RUSINOS SA REFUZATI SA VEDETI CA ATI FOST ÎNSELATI
Voi toti aveti nevoie sa va înaltati constiinta voastra, sa mergeti în natura, acesnt lucru ajuta întodeauna. Eliminati campaniile de propaganda, deveiti mai selectivi în alegerea a ceea ce cititi sau priviti. Aveti mai mult respect fata de voi proprii, voi meritati mult mai mult decît aceasta putreziciune care sunteti fortati sa înghititi, pentru ca sa fiti mentinuti sub controlul lor.
"Ei" se grabesc sa scoata planul lor "final", caci "ei" le este teama ca va veti trezi, si veti împiedica "SOLUTIA LOR FINALA". Distrugerea Europei are loc sub ochii vostrii, si voi nu o vedeti astfel, guvernele voastre sunt partasii, ceea ce ei spun se arata fals. În cine aveti voi încredere ???? Doar cei care au ochii deschisi, si care cauta ei proprii sa gaseasca adevarul. Rasa Omeneasca este în pericol, ea are nevoie sa se trezeasca, sa refuze sa continue sa fie partase la distrugerea Umanitatii.
<!--[if !supportLineBreakNewLine]-->
<!--[endif]-->
2016 = 9, este un an important, hotarîrile trebuiesc sa fie luate, si actiunile intreprinse, nu exista cale de scapare, voi nu aveti alegerea. Voi trebuie sa acceptati ca tot ceea ce va fost învatat prin Învatamînt si Religie, NU ESTE ADEVARAT, ati fost mintiti. Ati fost dusi ca animalele la abator, si voi ati acceptat orbeste. Ce va trebuie ca sa deschideti ochii, si sa vedeti ce vi se face ??? Voi sunteti ca somnambulii mergînd catre desfiintare, este ceea ce voi vreti cu adevarat ? Nu mai aveti curaj, aveti intentia sa acceptati cu supunere tot ceea "ce ei" au prevazut pentru voi ? «Ei» nu mai pot sa-si ascunda planurile lor, «ei» sunt denuntati, este din aceasta cauza ca «ei » încearca sa accelereze lucrurile, înainte ca mai multi dintre voi sa se trezeasca. Politia si armata sunt resposabile de ceea ce ei fac pentru ca sa faca sa avanseze planurile elitei cu scopul de a extermina Rasa Omeneasca, ei vor fi cu totii responsabilizati de actele lor.
Nimic este ascuns, totul se gaseste sub nasul vostru: «Marele Draco», Dumnezeul lui R.K.M. ( Mafia Khazar a lui Rothschild), cel mai mare parazit al Omului în istorie, vã este prezentat cu mîndrie în City din Londra. RKM, a tinut lumea în robie timp de 300 de ani. «R.K.M., este cel mai important parazit al umanilor, un sindicat al crimei intergenerational înselator, cel mai mare vînzator mondial al Drogului, Razboiului, Mortii, Saraciei si al Mizeriei. El nu va abandona cu usurinta, el nu respecta niciodata acordurile. RKM, a furat sistemul monetar american în 1913.»
Voi vedeti dovezile împrejurul vostru, si continuati sa acceptati ceea "ce ei" va spun, mai degraba decît sa acceptati dovezile care sunt sub ochii vostrii. Timpul este esential, masurile sunt necesare, acceptati sa va luati responsabilitatile voastre pentru a le pune la încercare, asupra ceea «ce ei» va spun ca ar fi faptele. Este lipsa voastra de interes pentru viitorul Umanitatii care va duce în situatia în care va gasiti la ora actuala.
Atitudinea dupa care "tout va bien, Madame la Marquise (totul merge bine Doamna Marchiza)", este cauza dilemei voastre. Toti Umanii, fie ca sunt bogati sau saraci, vor pieri daca nu se va face nimic. Banii nu o sa va apere de parazitii care va conditioneaza sa-i admirati. «Ei» se delecteaza cu suferinta Rasei Omenesti, este oxigenul vietii lor, aceasta îi apropie de scopul lor, dominarea totala a Pamîntului. Nu îmi face nici o placere sa scriu aceste cuvinte, însa trebuie sa fiu cinstit cu mine însumi, ca sa vã fac sa împartasiti ceea ce eu vad de aici, din viata de apoi. Nu pot sa ramîn pasiv, si sa ignorez distrugerea Rasei Omenesti, si a Pamîntului care ia fost încredintata ei.
Continuati sa eliberati ENERGIA liniilor telurice si a locurilor sacre, acest lucru vã va ajuta în lupta voastra pentru supravietuire. Tot ceea ce aveti nevoie se afla acolo; voi trebuie doar sa va reconectati lor din nou. În timpurile vechi, Omul era atasat Universului, el întelegea cum acesta functiona. Toate aceste cunoasteri importante au fost eliminate, si spiritele voastre au fost umplute cu fleacuri care va deconecteaza de la Sursa, si va lasa într-un desert de ignoranta si neputinta. Nu exista nimic care sa va împiedice sa va reconectati din nou direct la Sursa, ajutor va fi oferit acelora care îl cer.
Cînd faceti acest lucru, parazitii îsi pierd puterea lor asupra voastra, EI AU DOAR CEEA CE LE-ATI DAT. Încetati sa îi ajutati, atunci «ei » vor deveni neputinciosi si fara folosinta. Depinde de fiecare sa decida în sufletul sau si constiinta sa, care sunt masurile de luat. Nu faceti nimic, si veti fi eliminati. Actionati si aparati Omenirea si Pamîntul. Decizia nu va apartine decît vouã.
Draga mea, puternicul si ignorantul care se simt puternici atunci cînd se opun adevarului, vor continua sa distruga tentativele noastre de a salva Omenirea si Pamîntul. Ei ataca pentru ca le este TEAMÃ ca oamenii sa nu se trezeasca la ADEVÃR. Acest lucru nu ar trebui sa dureze mult timp, draga mea. Exista persoane bune care înteleg pe deplin toate acestea, ei vor veni sa te ajute.
Draga mea, continua sa fi tare si hotarîta, noi vom reusi.

Mereu, Al Vostru Monty adorat.


Translator: Star Child

0 comments:

Post a Comment

PERMISSION GIVEN BY MRS. MONTAGUE KEEN

I Veronica, widow of the late Montague Keen give permission to Maria Luisa de Vasconcellos to translate messages from Montague for her website. Montague Vernon Keen is a registered Trade Mark, I also hold the Copywrite No. 2366610

interview





Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

MATTHEW IN ROMANIAN - Click image

SHELDAN IN ROMANIAN - Click image

gct


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

SaLuSa in Romanian - click image