Followers

PUTIN
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


Sunday, February 21, 2016

Romîna -- Mesaj de la Montague Keen, din 14 Februarie, 2016

Romîna -- Mesaj de la Montague Keen, din 14 Februarie, 2016
Mesaj de la Montague Keen, din 14 Februarie, 2016

A NU FI LIBER - a nu fi supus NICI UNEI constrîngeri fizice, si cu toate acestea sa fii un prizonier psihic, chemat sa GÎNDESTI, SA SIMTI, si SA ACTIONEZI ca un reprezentant al unui Stat, al unei Natiuni, sau al vreunui interes particular în sînul unei natiuni, care vrea sa îl faca SA GÎNDEASCA, SA SIMTA si SA ACTIONEZE, asa cum este datorit. Natura atitudinii compulsive psihice este de o asemenea natura, ca cei care se comporta sub constrîngere, ramîn convinsi ca ei actioneaza dupa propria lor initiativa. Pentru EL sau EA, zidurile ÎNCHISORII, sunt INVIZIBILE, si EL, sau EA, CREDE ca este LIBER/A. CA NU ESTE LIBER/A, nu este evident decît pentru altii. Supunerea SA, este strict obiectiva. HUXLEY.
Acest lucru prietenii mei, face parte dintr-un plan pentru a abrutiza Umanitatea, pentru ca eliminarea Umanitatii de pe suprafata Pamîntului, sa nu fie o problema. Tot ceea ce Vaticanul/Sionistii, sau Sionistii/Vaticanul, au facut, a fost pentru a ajunge la acest scop.
Adeptii lui Aton/Papalitatea/Sionistii - nu sunt decit UNU. Acest lucru a provocat confuzie în trecut. Cunoasteti-va DUSMANUL, stiti cine distruge viata umanilor de pe Pamînt. Vaticanul, a luat în mîini, învatamîntul în numeroase tari, pentru a garanta ca ei sa aiba Q.I. cel MAI SCAZUT. Era, si este un act criminal. Veronica o stie, si a luat cunostinta cu acest lucru direct, crescînd în Irlanda, ea era pe deplin constienta de eliminarea poporului, si de controlul lor mental de catre Biserica si Stat. Toti patriotii mari, care au strapuns într-o zi rolul Vaticanului, au fost denuntati sau au fost UCISI. Numai cei care au SERVIT Vaticanul, au fost autorizati sa supravietuiasca. Este doar în prezent, ca poporul Irlandez, se trezeste la ADEVARUL asupra manipularilor Vaticanului, si asupra controlului poporului Irlandez. PAPALITATEA ROSIE este ADEVARATUL DUSMAN AL IRLANDEI.
Germania, a suferit îndelung de asemenea în mîinile Vaticanului. Doua Razboaie Mondiale, nu au reusit sa elimine poporul German. Hitler, a închis toate Logia Masonice în Germania, deci, EI erau furiosi. Distrugerea Germaniei a fost PLANIFICATA. Cu mult timp în urma, ei planificasera trei Razboaie Mondiale. Voi ati avut doua, al trei-lea, este prevazut cu Rusia si China. Este ceea ce vedeti în prezent. Ei planuiesc totul dinainte. Toate acestea se pregatesc sub ochii vostrii acum. Propaganda este facuta de Televiziune si ziare. «Liderii politici» ai vostrii, sunt numai asta : TOTUL este MINCIUNA, care este conceputa ca sa va îmbrobodeasca. Ei vor, si au NEVOIE  de enorme SACRIFICII DE SÎNGE, deci ei vor încuraja fiii vostrii si fiicele voastre sa poarte uniforma care indica ca ei/ele sunt gata sa devina UN SACRIFICIU SÎNGEROS pentru Cabala. Cîti vor trebui sa fie înca sacrificati, înainte ca voi sa va treziti pentru a spune: NU O SA MA MAI CONFORMEZ. A manipula popoarele pentru a distruge Omenirea, nu este altceva decît un joc pentru ei. Va spun înca o data, si va cer sa luati în seama acest lucru : NIMIC ESTE CEEA CE PARE A FI.
Istoria care v-a fost povestita, este pe deplin FALSA. Ea a fost scrisa de catre cei care au planificat sa puna mîna pe lumea voastra. Toate religiile au  fost create de Vatican. Cercetati voi singuri. Voi ati fost ÎNSELATI de cei mai mari falsificatori ai istoriei omenirii. Ei au reusit sa va mentina în întuneric, timp de 2000 de ani. Ei au controlat duhurile voastre, toate existentele voastre, si natiunile voastre, si voi nu ati vazut nimic, orbiti. În prezent, cu un mic ajutor din partea noastra, cei de dincolo, voi zariti coruptia si controlul în care traiti.
Gînditi-va voi proprii, si încetati sa va purtati ca niste oi. Observati pe cei care stiu, si înteleg ceea ce sunt în curs sa faca omenirii. Refuzati sa acceptati MINCIUNILE tiranilor vostrii. Obligati-i sa va arata ADEVARUL. Marionetele lor carora le place sa fie fotografiate împreuna, pentru ca sa-si arate împuternicirea lor, solidarietatea lor, si ei spera, puterea lor, atunci cînd în realitate ei nu au nici o putere, NICI UNA. Acest lucru, devine din zi în zi, mai evident pentru voi. Ei se multumesc sa asculte comenzile stapînilor lor. Obervati-i, si priviti cine se afla lînga ei. Ceea ce este cel mai important : OBSERVATI CINE TINE SFORILE BURSEI. Numai acest indiciu, vã va arata tot ceea ce aveti nevoie sa stiti.
2016 este un an foarte important. Voi nu puteti sa faceti greseli. sau sa pierdeti timpul. Voi nu puteti sa va permiteti ca lumea voastra sa fie distrusa. Uitati ceea ce v-a fost învatat. Învatati cine sunteti. si care este rolul vostru, în aceasta lume în prezent. Pentru toti, voi trebuie sa va ridicati împreuna pentru adevar si justitie. Este cea ce se gaseste în curs în Irlanda, unde oamenii cer socoteli Guvernului, Vaticanului, Bancilor, etc. Ei si-au gasit purtatorii lor de cuvînt. Ei vor deschide marsul.
Statele Unite ale Americii, sunt din nou îmbobinate în alegerea unei noi marionete Sioniste, iarasi. Nu vor învata oare ei niciodata? Lumea întreaga plateste foarte scump greselile pe care le comite poporul american, atunci cînd el alege un Presedinte. Lasati la o parte ceea ce candidatii va spun: observati ceea ce ei FAC. Întrebati-i, cine îi FINANTEAZA, caci acest lucru vã va arata tot ceea ce trebuie sa stiti.
Prietenii mei, împreuna noi suntem în curs de a crea o lume mai buna pentru toti. Pentru a face acest lucru, voi trebuie sa învatati din greselile trecute ale voastre. Împreuna, noi putem sa o facem. Acest lucru poate fi îdeplinit. Totul sa acumulat împotriva voastra, în cei 2000 de ani care s-au scurs. Vaticanul, cu capul sau Cabala, a folosit nenumarate deghizari diferite si variate, care au servit sa va zapaceasca. În prezent, voi vedeti lucrurile ASA CUM SUNT.
Voi trebuie sa eliminati toate legaturile voastre, cu aceste institutii corupte. Liberati-va spiritul de toate restrictiile sau ordinele de tot felul. Traiti ca un spirit într-un corp uman, pentru ca este ceea ce sunteti. Spiritul vostru, exista pentru întotdeauna. Corpul vostru se afla acolo, doar pentru aceasta viata prezenta, sa nu uitati niciodata acest lucru. Voi va gasiti pe Pamint în acest moment, pentru ca sa FACETI DIFERENTA, pentru ca sa ELIMINATI  TOT CEEA CE ESTE ÎNTUNECAT SI CORUPT,  si pentru ca  sa GARANTATI CA UMANITATEA SUPRAVIETUIESTE SI CA PAMÎNTUL CONTINUÃ.
Prietenii mei, faceti-mi placere um moment. astazi este ziua lui Sfîntul Valentin, în care iubirea ar trebui sa fie ordinea zilei. Am învatat, ceea ce înseamna sa iubesti si sa fii iubit, atunci cînd Veronica a intrat în viata mea. A fi iubit în viata zilnica, este un privilegiu accesibil tuturor. Deschideti-va inimile. Sa nu va fie frica sa iubiti.

Iubirea mea este mereu cu tine, draga mea.
Al Vostru Monty adorat.


Translator: Star Child

0 comments:

Post a Comment

PERMISSION GIVEN BY MRS. MONTAGUE KEEN

I Veronica, widow of the late Montague Keen give permission to Maria Luisa de Vasconcellos to translate messages from Montague for her website. Montague Vernon Keen is a registered Trade Mark, I also hold the Copywrite No. 2366610

interview

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

MATTHEW IN ROMANIAN - Click image

SHELDAN IN ROMANIAN - Click image

gct


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

SaLuSa in Romanian - click image