Followers

PUTIN
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


Monday, February 8, 2016

Romîna -- Mesaj de la Montague Keen, 24 Ianuarie, 2016Mesaj de la Montague Keen, 24 Ianuarie, 2016
V-am prevenit în trecut ca ei aveau planuri pentru proiectul lor de Lege Martiala. Ei bine, Dl. Obama la lansat pe 22 ianuarie 2016.
ULTIMELE STIRI DESPRE INFOWARS:

Este o chemare uriasa facuta omenirii, pentru trezire. Ei nu se joaca "de-a prînzuletul (joc de copii)"; ei au pus în mers planul lor pentru a detine controlul total. Acest lucru a fost facut în timp ce toata lumea se preocupa sa revina acasa, în timpul furtunii de zapada (Jonas). Amintiti-va ca ei au folosit exact aceeasi tactica în timpul furtunii din 1913, pentru a face sa fie acceptat proiectul lor de lege pentru Rezerva Federala. Ei folosesc întodeauna  aceleasi tactici.
Marioneta Obama a khazarilor, va avea puteri depline pentru a trimite armata americana în indiferent ce tara pe care ei o vor alege. Sa nu va înselati, este o luare de posesiune mondiala, si armata mondialistilor va suspenda orice drepturi care va ramîn înca. Pregatirile sunt în curs, de nenumarati ani. EI SUNT PREGATITI. VOI SUNTETI ?
Pentru a întelege enormitatea situatiei, va cer sa cititi:
ISTORIA ASCUNSA SI DE NECREZUT A MAFIEI KHAZAR DIABOLICE:

Aceasta vã va deschide ochii pentru ca voi sa puteti sa vedeti întinderea luarii lor de posesiune a omenirii si a Pamîntului.
Amintiti-va ca Statul Islamic, a fost organizat de Statele Unite, si Regatul Unit (Anglia). Ei l-au finantat si înarmat. Acum ei îl folosesc ca pretext pentru a lua puterea mondiala. Ei au pregatit persecutii în masa, si anichilarea Omenirii timp de secole. Ei va dispretuiesc si vor sa se debaraseze de voi. Cu toate acestea, voi sunteti în serviciul lor.
Veronica are o edema pulmonara. este dureros si handicapant. Noi vom proceda la noi comunicari, cînd ea va fi din nou restabilita.
Ai nevoie de odihna, dragostea mea. Ai o misiune de îndeplinit. Fii atenta cu tine.
Mereu, Al Vostru Monty adorat.

Translator: Star Child

0 comments:

Post a Comment

PERMISSION GIVEN BY MRS. MONTAGUE KEEN

I Veronica, widow of the late Montague Keen give permission to Maria Luisa de Vasconcellos to translate messages from Montague for her website. Montague Vernon Keen is a registered Trade Mark, I also hold the Copywrite No. 2366610

interview

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

MATTHEW IN ROMANIAN - Click image

SHELDAN IN ROMANIAN - Click image

gct


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

SaLuSa in Romanian - click image