Followers

PUTIN




2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.



BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE



Monday, February 8, 2016

Romîna -- Mesaj de la Montague Keen, 31 Ianuarie, 2016


Mesaj de la Montague Keen, 31 Ianuarie, 2016
Draga mea,
Stiu ca esti tulburata în aceasta dimineata cînd ai citit ca 10.000 copii mici refugiati « AU DISPARUT » în Europa. Stii ca grupurile pedofile si satanice înfloresc în Europa. Spera ei într-adevar ca acest lucru ramîne SECRET? ENERGIA este în crestere, deoarece tot mai multi oameni sa trezesc în fiecare zi ; acest lucru devine dificil pentru ei ca sa opereze în mod secret.
Ei au nevoie de mai multa CARNE PROASPATA si de SÎNGE OMENESC pentru a reusi sa-si mentina corpul lor omenesc fals, si pentru a continua sa mentina controlul asupra voastra. Ei atît de multe planuri de a extermina rasa umana, voi traiti deja cu acest lucru: pulverizarile chimice aeriene, florul, semintele modificate genetic, vaccinarile. În prezent ei difuzeaza VIRUSUL pe care l-au pregatit cu grija în laboratoarele lor. ZIKA, este ultimul prezent. El va fi folosit exact ca si virusul SIDA în trecut. Credeti-ma, ei au înca mult mai multe, sub hainã, gata sa fie lansate peste populatia ignoranta. Cu cît mai mult ei sunt disperati, cu atît mai mult ei vor deveni viciosi. Voi va gasiti într-o situatie de: «  Este Noi sau Ei ». Voi sunteti cei 99%, si ei sunt cei 1%. Exista putere în numere, în special cu toti acei dintre voi care sau trezit acum la aceasta situatie critica.
Voi nu aveti decît sa priviti la America (ceea ce se petrece în America), pentru a vedea modul în care acestea functioneaza. Voi vedeti poporul american asteptînd ca sa-i asculte si sa-i sustina. Ei trebuie sa fie orbi, pentru a nu-si da seama de ceea ce se întîmpla sub nasul lor. Stiind ceea ce ei stiu astazi, cum pot ei sa se lase înselati din nou, de catre aceleasi persoane, care poarta numai haine diferite. Toate scamatoriile care se gasesc în cartile lor de magie neagra (vrajitorie), servesc ca sa va însele. Va amintiti de MINCIUNILE pe care le-ati înghitit, cînd ati votat pentru OBAMA ? Acesta este responsabil de atît de multi MORTI, mai mult decît orice presedinte. Faptele vorbesc de la sine. Voi trebuie sa va luati responsabilitatile voastre, pentru a apara omenirea de un astfel de individ.
În prezent, Draconienii / Reptilienii, numiti-i com doriti voi, sunt în curs de a pierde teren. Ei au planificat pentru a cere iertare pentru ca sa le permiteti sa ramîna pe Pamînt. Ei vã vor spune « ca ei s-au nascut aici », si ca ei vor fi la îndemîna voastra. Voi trebuie sa va gînditi foarte bine la asta înainte, pentru ca va trebui cu siguranta sa va ocupati de aceasta problema. Multi dintre ei, vor parasi Pamîntul. Ei vor lua cu ei, aurul pentru care au venit pe Pamînt. Întotdeauna am spus, ca ei nu vor pleca fara taraboi. Ei vor distruge cît mai multe lucruri posibil, înainte de a pleca. Proprii lor oameni de stiinta produc virusurile si produsele toxice împotriva voastra, deci, ei se ateapta din partea voastra la un impas.Va trebui sa va confruntati cu aceasta situatie mai devreme decît va asteptati. Evenimentele se accelereaza. Decizii importante treubiesc sa fie luate.
Este timpul pentru a uita sistemul PARTIDELOR POLITICE ale TRECUTULUI. Aceasta este CAPCANA. Acum, fiti foarte atenti la PERSOANA care va cere sa aveti încredere în ea. Eu observ  ceea ce se întîmpla în Irlanda. Vad cîteva persoane SANATOASE (de buna credinta) care merg îaainte cu discernamînt, si o dorinta foarte puternica de a fi în serviciul ADEVARULUI si JUSTITIEI / DREPTATII. În particular, RICHARD BOYD BARRET, CLARE DALY, si PAUL MURPHY, carora nu se tem, si sunt demni de încredere. Viitorul, nu numai pentru poporul Irlandez, dar, de asemenea al Omenirii, se va gasi în mîini bune. Lumea voastra, are nevoie de ei. si de altii ca ei, pentru a conduce omenirea catre viitorul sau. Renuntati la vechile aliante ale trecutului, cu trecutul. Voi aveti datoria de a crea un viitor minunat pentru toti. Eliminati tot ceea ce este corupt, si apartine trecutului, pentru ca sa avansati.
Multi dintre voi au experiente ciudate, inexplicabile. Da, energia este în curs de raspîndire, permitînd inexplicabilul, sa soseasca.
Voi ati trait într-un mediu înconjurator controlat, în toate vietile voastre, si este abea acum ca voi vedeti ca el a fost manipulat pentru a va mentine în frica si sub control. Multe escrocherii au fost concepute pentru a elimina libertatile voastre, sa va coste bani, si sa va învinovateasca facîndu-va responsabili. Încalzirea globala, este una din cele mai mari escrocherii ale lor. Acestea v-au costat o gramada de bani. Ei manipuleaza totul, pentru ca sa corespunda istoriei pe care ei v-o servesc voua la un moment dat. Trebuie sa puneti la îndoiala, tot ceea vi se spune, pentru ca veti gasi numai minciuni. Cei care se gasesc la putere NU SE GASESC ACOLO, la dispozitia dumneavoastra. Ei sunt acolo, pentru ca sa va priveze de toate, si dupa aceea, sa va elimine. Pentru ei, voi sunteti asa cum spune Kissinger : « niste consumatori inutili », prea numerosi, pe gustul lor. Ei nu vã vor în aceasta lume, pe care ei încearca sa o creeze pentru ei proprii. Acest lucru, se întîmpla peste tot, în jurul vostru. A închide ochii, nu va face sa dispara problema. Acest tip de comportament, le da lor mai multa putere invers. Oare este asta ceea ce doriti ? În 2016, decizii importante trebuie sa fie luate. Sunteti pregatiti sa le luati ?
Cautati adevarul voi proprii, pentru ca totul esteacolo. Voi nu îl veti gasi niciodata în principalele mass-media, care le apartin lor, si care se afla sub controlul lor. Tot ceea ce gasiti, este o propaganda în mod deschis MINCINOASA, pe care ei o folosesc pentru a-si realiza proiectele.
Voi, prietenii mei, sunteti pe punctul de a crea o lume unde pacea si iubirea sunt cele mai importante. Ea, va fi creata fara bombe , sau arme de foc. Omenirea, se va aduna în mod natural, pentru a crea un viitor, unde toate cercetarile si resursele vor fi partajate. Daca vreti sa le împartiti cu toti cei care din trecut faceau parte din sistemul Draconienilor, este o ÎNTREBARE ESENTIALA, la care trebuie sa va gînditi ÎN MOD SERIOS. Timpul a soit, pentru ca sa luati deciziile.
Draga mea, cu cît mai dificil devine, cu atît mai aproape ne gasim de reusita. Fa cel mai bun al tau, asa cum esti draga mea. Exista înca multe de depasit, si este ceea ce vom face.
 Etern, al vostru Monty adorat.
MESAJ DE LA VERONICA
Doresc sa multumesc tuturor acelora care m-au sfatuit asupra îngrijirilor cu problema mea pulmonara. Starea mea se amelioreaza.



Translator: Star Child


0 comments:

Post a Comment

PERMISSION GIVEN BY MRS. MONTAGUE KEEN

I Veronica, widow of the late Montague Keen give permission to Maria Luisa de Vasconcellos to translate messages from Montague for her website. Montague Vernon Keen is a registered Trade Mark, I also hold the Copywrite No. 2366610

interview





Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

MATTHEW IN ROMANIAN - Click image

SHELDAN IN ROMANIAN - Click image

gct


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

SaLuSa in Romanian - click image