Followers

PUTIN
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


Wednesday, March 9, 2016

Romîna -- Mesaj de la Montague, 21 Februarie, 2016

Mesaj de la Montague, 21 Februarie, 2016
Contele Richard de Coudenhove-Khalergi, fundatorul si Presedintele Uniunii Pan-Europene, originar, Uniunea Europeana,  a declarat în cartea sa "Praktischer Idealismus » , în 1925:
«OMUL VIITORULUI,  va fi de o rasa mixta. Rasa Eurasiatica-Negroida a VIITORULUI, va înlocui diversitatea popoarelor. Bolsevismul rus, constituie o etapa decisiva catre acest scop, în care un mic grup de ARISTOCRATI spirituali comunisti, GUVERNEAZA TARA. Directia Generala a celor doua ... va fi recrutata din RASA LIDERILOR SPIRITUALI AI EUROPEI, EVREII. Printre nenumarati Europeni, multitudinea  popoarelor ... exista DOUA rase calitative care apar; ARISTOCRATIA DE SÎNGE SI EVREII. AMÎNDOUA CRED ÎN MISIUNEA LOR SUPERIOARA, SI CA EI SUNT DE UN SÎNGE SUPERIOR. SUPERIORITATEA SPIRITELOR LOR, ÎI PREDESTINEAZA SA DEVINA PRINCIPALUL FACTOR AL VIITOAREI NOBLETE.»

În 1950, Coundenhove-Khalergi, a primit primul PREMIU CHARLEMAGNE.  Laureatii urmatori au fost: Winston Churchill, Edward Heath, Bill Clinton, Henry Kissinger si Tony Blair.
Da, prietenii mei DISTRUGEREA EUROPEI A FOST PLANIFICATA ÎN 1925. Guvernele care au fost instaurate, trebuiau sa faciliteze aceste proiecte. Ei v-au înselat la fiecare pas. Irlanda, se trezeste la acest lucru. Oamenii se activeaza cu miile, pentru a demonstra forta si solidarietatea lor. Ei se înalta ÎMPREUNA. Ei si-au retras consimtamîntul Guvernului lor, si astfel va cadea. A se retrage din Uniunea Europeana, este esential pentru supravietuirea voastra. Uniunea este pur si simplu interesata în DISTRUGEREA Statelor-Natiuni ale Europei. Este responsabilitatea fiecarei tari sa refuze sa coopereze cu Uniunea Europeana. Guvernele voastre v-au MINTIT, si vor continua sa va minta. Acum , ca proiectul lor este pus gol-golut, sub nasul vostru, este datoria fiecaruia dintre voi sa va extirpati din capcana lor. Voi stiti cine sunteti, si va cunoasteti istoria voastra. Cei care vor sa va distruga NU AU ISTORIE, si nu le place a voastra, ei vor sa o elimine. Ei apartin UNEI SOCIETATI ASCUNSE SECRETE, care pozeaza ca o religie. Ei nu apartin Pamîntului. Apartine fiecaruia dintre voi, sa refuzati sa participati la proiectele lor. Ei nu au nici un drept asupra viitorului destin al Umanitatii. Viitorul lumii voastre, se gaseste în mîinile voastre. Trebuie sa treceti la actiune pentru a prezerva Umanitatea.
Draga mea sotie, nu mai poate sa scrie astazi. Ea a fost grav atacata, care aproape ca a costat-o viata. Ea a fost salvata datorita unui prieten terapeut, care a înteles ceea ce i se întîmpla. El a reusit sa obtina ajutor, pentru a face sa se dezvieze atacul, în momentul în care, viata începea sa plece. Ea are nevoie sa se reabiliteze din soc, si din gravitatea acestui ultim atac.
Draga mea,  Va implor sa va odihniti, ai nevoie sa te recuperezi.
Pentru întotdeauna, al vostru Monty adorat.

Translator: Star Child

0 comments:

Post a Comment

PERMISSION GIVEN BY MRS. MONTAGUE KEEN

I Veronica, widow of the late Montague Keen give permission to Maria Luisa de Vasconcellos to translate messages from Montague for her website. Montague Vernon Keen is a registered Trade Mark, I also hold the Copywrite No. 2366610

interview

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

MATTHEW IN ROMANIAN - Click image

SHELDAN IN ROMANIAN - Click image

gct


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

SaLuSa in Romanian - click image