Followers

PUTIN
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


Thursday, March 17, 2016

Romîna -- Mesaj de la Montague, 06 Martie, 2016


MESAJ DE LA MONTAGUE DIN 06 MARTIE, 2016

REVELATIILE CELE MAI PERICULOASE NU SUNT ACELEA CARE TRAG TOTUL ÎN JOS, SI CAUZEAZA BAI DE SÎNGE PE STRAZI, DAR ACELEA CARE FIXEAZA TOTUL ÎN IMOBILITATE, GOLINDU-LE CU VICLENIE DE ORICE ÎNSEMNATATE.
Kierkegaard


Prietenii mei, voi stiti în sufletul vostru, ca exista ceva teribil care are loc în lumea voastra. Voi aveti din cînd în cînd o între-zarire, însa nimic cu adevarat semnificativ. În aceasta confuzie, voi încercati sa închideti ochii, însa acest lucru nu îl va face sa dispara. Viata de apoi, va implora sa va treziti la fapte. Lumea voastra se gaseste prinsa în ghearele fortelor care nu doresc sa împarta nimic cu voi. Ei se gasesc la putere împrejurul vostru. Ei nu-si ascund planurile lor. Ei va spun în mod deschis ca ei vor sa scape de voi. Ei vor Pamîntul în mod exclusiv pentru ei. Gasiti-va vocea si forta pentru a prelua controlul asupra ceea ce va apartine. Pamîntul este caminul omenirii. Intrusii nu au nici un drept legitim pentru a-l pretinde. LACOMIA lor a distrus calitatea vietii tuturor oamenilor de pe Pamînt.
VICTORIA voastra va fi obtinuta numai atunci cînd va veti ridica împreuna, mîna în mîna cu iubire, uniti în credinta ca împreuna, voi veti salva pamîntul de cotropitori. Raportati toate capcanele care va tin ostatici. BANII si RELIGIILE sunt cele doua organe criminale principale, care sunt responsabile de toate suferintele. Cînd vorbesc despre religii, ma refer de asemenea, la cei care folosesc religia ca o eticheta. Aceasta nu este de fapt o religie; este o pozitie politica.
Nu aveti nici un moment de pierdut. Exista o organizatie care este în curs DE A ELIMINA persoanele cheie de pe Pamînt. Aceasta este organizata în asa fel, încît sa para ca este o criza de inima, sau o sinucidere, sau orice alte trucuri dracesti plauzibile. Unii dintre prietenii noastrii, au plecat în acest mod, draga mea. Ei nu au nici o mila pentru cei care se ridica împotriva Cabalei. Dta. draga mea, de-abea te-ai recuperat dupa ultimul atac mortal. Prietenii mei, nu ramîneti asezati imobili, refuzînd sa vedeti si sa recunoasteti ceea ce se întîmpla sub nasul vostru. Tot ceea ce se petrece în lumea voastra este supus interferentei si controlului. Umanitatea se gaseste la cheremul acestor intrusi, cu exceptia cazului în care ea îsi gaseste fortele si puterile ei, si refuza sa continue sa-i ajute pentru ca sa puna stapînire pe Pamînt. 
Implor poporul Irlandez sa nu cinstesca pe aceasta fiinta draceasca, sfîntul "Patrick", care a pus stapînire pe Irlanda, si a coborît Umanitatea într-o lupta pentru propria sa supravietuire. Refuzati sa participati la programul de control mental care a distrus Umanitatea. Ei v-au luat pe toti ca ostatici. Credeti-ma, totul a început cu «Patrick» în Irlanda. Vaticanul si gasca lui, au controlat lumea începînd din acel moment. Fiti mîndri ca sunteti Irlandezi, deoarece cu siguranta voi sunteti o rasa nobila si mîndra. Veti redeveni ceea ce sunteti, atunci cînd va veti scutura de catusele Vaticanului. Spiritele si corpurile voastre, sunt atacate mereu. Luati-va un timp pentru ca sa va îngrijiti în acest aspect. Evitati toate prescriptiile de medicamente, alimentele genetic modificate, controlul mental prin religie, televiziune, guvernele, ziarele. Amintiti-va ca totul este organizat pentru CA SA VA ELIMINE.  Pentru noi cei de dincolo, este greu de observat ceea ce vi se face, fara ca sa facem cît mai mult putem, ca sa va ajutam. Veronica stie ceea ce are de facut. Ea lucreaza fara încetare ca sa va ajute. Este motivul pentru care, ea este în mod constant atacata. Ea face mult mai mult decît sa se corespunda cu mine, însa este tot ceea ce noi putem sa facem în acest moment. Este o lupta pentru supravietuirea voastra. Ei va ocupa spiritul cu luptele si certurile lor triste, pentru ca sa va împiedice sa vedeti ansamblul tabloului. Daca v-ati lua sarcina sa vedeti ansamblul: DISTRUGEREA RASEI OMENESTI SI ELIMINAREA EI DE PE PAMÎNT, va veti îndeparta toata atentia voastra, si ati face tot ceea ce sta în puterea voastra pentru a apara si pastra rasa omeneasca. RÃUL si-a întins tentaculele sale peste tot. Pur si simplu voi nu stiti în cine sa aveti încredere, pentru ca exista un control mental. Voi nu puteti nici macar sa va încredeti în propria voastra judecata, fara ca sa faceti destule cercetari asupra totului. Cei care sunt la putere se gasesc acolo, numai pentru ca ei au fost plasati acolo de Cabala, pentru ca sa îi serveasca. Nu va lasati înselati. Planurile lor trebuie sa fie abortate. Ei nu le pot îndeplini, fara ajutorul vostru. Deci, refuzati sa îi ajutati.
Nu este usor sa te trezesti. Priviti la tot ceea ce ati acceptat ca fiind ADEVAR, si ca FAPTE, care sunt denuntate ca fiind MINCIUNILE folosite pentru a va face sclavi, pentru ca sa fiti controlati si eliminati de pe Pamînt. Cînd va treziti, dvs. vedeti tot ceea ce exista, asa cum este cu adevarat. Voi deveniti PUTERNICI si sunteti stapînii situatiei. Voi va gasiti adevaratul vostru Eu. Marioneta care erati, nu mai exista. Este atunci cînd oamenii treziti se vor uni, si vor refuza sa accepte propaganda, atunci cînd Cabala va fi terminata. Ei se vor elimina ei proprii de pe Pamînt, deoarece ei nu pot supravietui în LUMINA. Corpurile lor terestre se vor dezintegra.
Re-unitiva, deoarece energia pozitiva pe care dvs. o creati atunci cînd sunteti împreuna, elimina raul întunericului. Ea îl transforma, ea îl înalta. Acest lucru inspira Umanitatea sa se uneasca. Acei dintre voi care au asistat la o emisiune a lui David Ike, stiu despre ce vorbesc. Voi plecati apoi, cu un sentiment de exaltare si inspiratie, puterea voastra este restaurata. Este în sensul ca aproape este ceea ce aveti nevoie. 
Draga mea, dta. nu ai iesit afara din pensiune. Ei aproape ca te-au avut. (în sensul ca aproape o eliminasera). Dta. ai nevoie sa te recuperezi. Profita de bucuria de a fi în familie astazi, si fii sigura ca eu voi fi acolo cu dta. ca întotdeauna.
Esti atît de iubita.  - Monty al dvs. atît de adorat.
The Montague Keen Foundation ©


Translator: Star Child

0 comments:

Post a Comment

PERMISSION GIVEN BY MRS. MONTAGUE KEEN

I Veronica, widow of the late Montague Keen give permission to Maria Luisa de Vasconcellos to translate messages from Montague for her website. Montague Vernon Keen is a registered Trade Mark, I also hold the Copywrite No. 2366610

interview

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

MATTHEW IN ROMANIAN - Click image

SHELDAN IN ROMANIAN - Click image

gct


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

SaLuSa in Romanian - click image