Followers

PUTIN
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


Friday, March 18, 2016

Romîna -- Mesaj de la Montague, din 13 martie, 2016

Mesaj de la Montague, din 13 martie, 2016
CEA MAI MARE TEAMA A SISTEMULUI:
«Sinele cel adevarat este periculos; periculos pentru BISERICA stabilita, periculos pentru STAT, periculos pentru MULTIME, periculos pentru TRADITIE, pentru ca o data ce OMUL  cunoaste ADEVARATUL SAU SINE: EL DEVINE O INDIVIDUALITATE».
Osho


Omul treaz, vede lucrurile asa cum sunt în realitate. El îsi împartaseste cunostintele sale, si devine astfel o tinta pentru Cabala. În prezent, experienta pe care o aveti în vietile voastre, este un potop de FRICA cu care Cabala va copleseste sub diverse forme. CANCERUL, este o industrie foarte productiva pentru ei. Ei va bombardeaza cu FRICA asta. Televiziunea vorbeste numai despre pericolele Cancerului. Tratamentul lor, nu cauta nici o lecuire. Draga mea sotie stie foarte bine, ca tot cee ce aveti nevoie ca sa va protejati si pentru ca sa tratati cancerul, este Bicarbonatul de Sodiu. Ea îl ia în toate zilele cu apa calda si suc de lamîie. Este dor asa de simplu. Pentru ca, Cabala sa existe, ei au nevoie sa va mentina în frica si în suferinta. Încetati sa faceti jocul lor. Rasa omeneasca este atacata. Luarea în stapînire, a avut loc cu secole în urma. Ceea ce traiti în prezent, este sfîrsitul jocului. Ei spera sa ajunga la scopul lor. Pentru ca unii dintre voi s-au trezit la situatia reala în care va gasiti, si au refuzat sa accepte informatiile lor gresite, este datoria voastra sa împartasiti adevarul cu aproapele vostru. Sa stiti ca cei care încearca sa acapareze lumea voastra, nu apartin lumii voastre. Ei nu au nici un drept sa se gaseasca pe Pamînt. Voi sunteti copiii Creatorului vostru. Fiinte puternice de Lumina care ati cedat din neatentie puterea voastra, fortelor Întunericului. Acum, trebuie sa va reluati puterea voastra. Refuzati sa îi ajutati sa elimine Umanitatea de pe suprafata Pamîntului. Eliberati-va de legea Amiralitatii, si legile false care v-au fost impuse de Cabala. 

Cabala a creat limbajul pentru ca sa va separe si sa va zapaceasca. Ei au suprimat întelepciunea Umanitatii asupra modului în care traiati în timpurile din vechime. PUTEREA SUNETULUI: doar el singur, sunetul poate se deplaseze obiecte mari. Voi trebuie sa VIZUALIZATI viitorul vostru, si sa îl CREATI. Un viitor în care toti locuitorii Pamîntului traiesc în armonie si în pace. Puteti sa faceti acest lucru. Aveti putere pentru a face acest lucru. În 2014, Veronica a început sa-l realizeze cu altii, si ea a fost atacata în mod brutal. Puterea Cabalei, a venit pentru a se asigura ca proiectul sa fie înlaturat. Acest lucru se va întîmpla, atunci cînd suficienti oameni vor avea curajul sa mearga mai departe. Veronica stie ca aceasta zi este apropiata, oamenii se vor aduna pentru a efectua acest proiect.

Multi dintre voi sunt înca sclavi ai Vaticanului, si ai altor religii. Vaticanul se gaseste în serviciul lui Lucifer. El este adorat în mod deschis în Vatican. Sacrificiile sîngeroase constituie o mare parte din asta. Le vedeti atît în timpul Liturghiei, în care vi se cere SA BETI SÎNGELE si SA MÎNCATI TRUPUL. Adevarata istorie a Bisericii Romane ar putea îngrozi o multime dintre voi. Totul se bazeaza pe FRICA si ACAPARAREA începînd de la nastere, pîna la moarte. Nu exista nici un adevar în ceea ei va învata.

Pot sa va garantez din experienta personala, ca moartea este evenimentul cel mai minunat posibil. Pur si smplu, voi treceti de la o stare de existenta, la alta. Acest lucru, va elibereaza de toate traumele vietii de pe Pamînt. Singura trauma care ramîne, este aceea de a privi înapoi, si de a vedea aceasta acaparare draceasca si întreaga coruptie care face ca omenirea sa fie sclava. Voi puteti sa va eliberati voi proprii. Acesta este momentul potrivit pentru a face acest lucru. 2016, este o oportunitate unica ca sa va eliberati voi proprii de sclavajul trecutului. Voi va întrebati, oare sunt destui dintre voi, care sunt treji ca  sa o faca? Raspunsul este fara echivoc, DA! Este nevoie numai sa aveti curajul ca sa reluati suveranitatea voastra. revocarile le gasiti pe site-ul internet al lui Andrew BARTZIS, unele dintre ele sunt disponibile pe propriul meu site internet.

În cazul în care voi refuzati sa va conformati Cabalei, ei nu pot reusi, si veti aparea ca si mai înainte ca fiinte suverane. Cabala va teme mai mult decît voi va temeti de ei. Daca ei ar ramîne fara sa bea sîngele vostru si sa manînce carea voastra, ei ar disparea. Si-ar pierde înfatisarea lor omeneasca. Ei v-au luat totul; si pîna în prezent, ei continua sa faca acelasi lucru. Deci, cînd veti spune destul, ca este îndeajuns, ca acest lucru trebuie sa se opreasca?
Deschide-ti ochii, si priviti ceea ce vi se face. Încetati sa credeti în ceea ce ei va povestesc. Acestia sunt niste PARAZITI. Ei v-au prins(în capcana). Ei v-au învatat sa îi respectati, si sa le permiteti sa va stapîneasca si sa va subjuge. S-au asigurat ca tot ceeace exista în lumea voastra, sa fie conceput pentru ca sa va faca sclavi cu scopul de a va domina. Nu întîrziati prea mult timp pentru ca sa va adunati în forta, pentru ca sa restaurati lumea voastra. Totul este prrevazut sa se petreaca astfel. Încetati de a mai fi pasivi si de a accepta. Întrebati-va, ce pot oare eu sa fac?
Împreuna voi sunteti puternici. Mergeti catre fiecare LINIE TELURICA, OBELISC, BISERICA si EDIFICIU GUVERNAMENTAL, si reluati-va puterea. Cititi revocarile si eliminati tot ceea ce este corupt si dracesc. Creati o lume mai buna pentru omenire. Voi stiti ce sa faceti. Voi trebuie doar sa va uniti si sa o faceti. apartine fiecaruia dintre voi sa se implice. Considerati-va Armata Luminii, restaurînd iubirea si pacea în lumea voastra. Primavara este un timp minunat pentru a face acest lucru, asa ca mergeti sa îndepliniti. Eu din lumea de dincolo, pot doar sa va conduc. Multi sunt acei din aceasta parte a existentei, care vor raspunde la provocare.

Cer Irlandezilor sa va arata calea. Irlanda este cheia care va deschide totul. Fiti din nou cei care conduc. Exista atît de multe lucruri care au fost facute pentru a distruge spiritul irlandez: însa prietenii mei, noi îl vedem aparînd din nou. El nu va fi învins. Vi se cere mult. Voi ati ales sa va gasiti pe Pamînt în aceasta perioada de fata, pentru a restabili umanitatea si pentru a elimina tot ceea ce este corupt. Vizualizati scopul pe care îl doriti. Cînd Umanitatea va chema, acest lucru va sosi.

 Pentru cei care înca mai traiesc în frica de religie, va rog sa nu mai atacati pe draga mea sotie, pentru noi nu traim în frica. Voi de asemenea veti vedea adevarul, atunci cînd veti fi pregatiti sa îl acceptati. Religia nu ar putea sa existe fara frica. Vaticanul a distrus religia iubirii pe care irlandezii au împartasit-o cu lumea în timpurile cele mai vechi.
Cei pe care i-ati ales ca sa îi serviti, contamineaza apa voastra, intoxica alimentele voastre, si atmosfera pe care o respirati. Trebuis sa spun mai mult? Voi va puneti în serviciul lor. Voi îi ajutati sa o faca. Ei produc în mod deschis roboti care va vor înlocui. Atunci, ce veti face? Voi aveti nevoie sa va reuniti si sa faceti un efort pentru a restabili energia benefica. Creati suficienta Lumina, în asa fel încît Întunericul sa dispara fara ca sa lase urme. Înlocuiti-l cu iubire si Lumina. Voi o puteti face.
Veronica draga mea, nu este usor sa gestionezi atacurile regulate. Vointa ta de a îndeplini obiectivul nostru, este ceea ce te motiveaza, draga mea. Vom reusi. Noi, cei de dincolo, va trimitem iubirea si forta noastra.
Etern, al vostru Monty adorat.

Translator: Star Child

0 comments:

Post a Comment

PERMISSION GIVEN BY MRS. MONTAGUE KEEN

I Veronica, widow of the late Montague Keen give permission to Maria Luisa de Vasconcellos to translate messages from Montague for her website. Montague Vernon Keen is a registered Trade Mark, I also hold the Copywrite No. 2366610

interview

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

MATTHEW IN ROMANIAN - Click image

SHELDAN IN ROMANIAN - Click image

gct


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

SaLuSa in Romanian - click image