Followers

PUTIN
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


Wednesday, March 30, 2016

Romîna -- MESAJ de la MONTAGUE, din 21 Martie, 2016

MESAJ de la MONTAGUE, din 21 Martie, 2016
La ora actuala, voi nu ar trebui sa mai aveti nici o îndoiala asupra faptului ca lumea voastra a fost cucerita, si ca ea este condusa de catre cei care nu apartin Pamîntului. Acest lucru devine mai vizibil cu fiecare zi ce trece, în timp ce ei lupta pentru a-si pastra aspectul lor omenesc. Veronica, a vazut multe exemple de filme pe You Tube: verificati voi proprii. Atunci cînd va treziti si studiati adevarul, voi creati mai multa LUMINA, si cînd Lumina se mareste în lumea voastra, acest fapt provoaca MARI PROBLEME pentru acesti impostori. Observati cum ei se agata de putere încercînd în mod disperat sa finalizeze posesiunea lumii voastre. Voi i-ati vazut eliminînd în mod sistematic pe cei care se aflau pe posturile de vîrf ale Statului, si înlocuindu-i cu cei apartinînd propriei lor specii. Ei au distrus de asemenea infrastructura acestor tari, pentru a garanta ca poporul sa nu banuiasca de adevaratele lor planuri.
Uitati-va la problemele pe care ei le au în Siria, sfortîndu-se sa-l înlocuiasca pe Assad. Cum este posibil cinstit vorbind, sa credeti în toate minciunile care va sunt povestite, asupra motivelor evocate pentru a invada fiecare tara? Priviti la ce punct ei cred ca voi sunteti prosti si creduli? Încetati de a mai fi marionetele lor în aceasta cucerire oribila si eliminarea omenirii de pe suprafata Pamîntului. Ei au lucrat îndelung, pentru a se pregati pentru acest lucru. Ei au eliminat milioane de oameni cu razboaiele lor, foametele lor, si dezastrele  pe care ei le-au creat cu HAARP. Ce asteptati voi ca sa va treziti si sa refuzati sa participati la planurile lor? Gînditi-va la acest lucru, voi îi ajutati sa puna în mers propria voastra distrugere.
Ceea ce Pamîntul are nevoie în acest moment, este ca poporul Irlandez sa se trezeasca, si sa înteleaga cine sunt ei, si CE ESTE IRLANDA. Irlanda, VA DESCHIDE USA LUMII ÎNTREGI, PENTRU CA EA SA SE TREZEASCA SI SA SE ELIBEREZE EA ÎNSASI DE TOTI TIRANII EI. Irlanda se trezeste. Ei trebuie sa suprime toate acapararile Vaticanului, si ale Bancilor, al caror obiectiv principal este sa va mentina sub controlul lor, si sa supuna poporul.
IRLANDA, VA CREA POARTA CARE VA TRAVERSA FIECARE TARA A LUMII VOASTRE. Prezervarea Pamîntului se afla între mîinile Irlandezilor.
Gerard Banks de Cork, a retinut atentia sotiei mele. Ei au conversat, si ea doreste sa împartaseasca informatia cu el. Acest lucru va ajuta nu numai Irlanda, dar de asemenea omenirea. Minciunile povestite de Vatican, referitoare la Sfîntul Patrick, faceau parte din subiectele studiate de Gerard Banks, în timp ce lumea este încurajata sa sarbatoreasca distrugerea lumii voastre de catre acest om dracesc. Patrick, a fost trimis în Irlanda, în cadrul planului Vaticanului, pentru a distruge toate dovezile asupra faptului ca Irlandezii erau foarte evoluati în cunoasterile lor si în învatamintele lor.
De Gerard Banks:
A Întelege Învatamintele Întelepciunii Sarpelui
Ni sa spus la scoala ca Sfîntul Patrick, a curatat Irlanda de serpi. Însa asa cum stiti, nu a existat niciodata nici un sarpe în Irlanda, si ca acest St. Patrick, era unul dintre comandantii Armatei Romane, care a fost trimis în Irlanda pentru ca sa SUFOCE si sa DARÎME cultura si legile Irlandeze, cu scopul de a ne lipsi de învatamintele noastre naturale si vechi, de a ne lipsi de limba noastra si de marile cunosteri asupra DNA-ului, si a ciclurilor Cosmosului. Vaticanului ia fost întotdeauna teama, ca lumea o sa înteleaga pîna la ce punct  Învatamintele Irlandeze, erau puternice. Istoria lui St. Patrick descotorosindu-se des serpii Irlandei, este istoria Vaticanului eliminînd învatamintele si cunoasterile Irlandei.
Este cu adevarat interesant ca noi sa întelegem în prezent, ca, cunoasterile asupra «întelepciunii sarpelui», apartin înca zilelor noastre, una dintre CELE MAI MARI AMENITARI pentru Vatican. «Întelepciunea sarpelui», reprezinta cunoasterea asupra DNA-ului, si în acelasi timp asupra nivelului microcosmosului, si la nivelul macrocosmosului, Kundalini, Întelepciunea Interioara, si vibratia naturala a frecventelor OGHAM-ului (Alfabetul Irlandez de origine), si cunoasterile cosmice asupra copacilor si ciclurilor naturii. Acesta devine un lucru minunat, în momentul în care Irlanda, este pe punctul de a restaura vechile sale Învataminte asupra DNA-ului, Kundalini, forta vietii prin puterea creatiei sexuale, constiinta, echilibrul, si forta vitala electromagnetica.
Exista de asemenea un alt motiv pentru care Vaticanul a eradicat pîna la acest punct învatamîntul sexual al sistemului de educatie în Irlanda, caci întelepciunea sarpelui joaca un rol foarte important în învatamintele asupra fortei sexuale si a constiintei.
Vechile învataminte Irlandeze asupra fortei vitale provenind de la sexualitate, si ale sanatatii, pot fi trasate direct de la Egiptul antic, si au adus putere Împaratilor Chinei. Ea era de asemenea simbolizata de catre Sarpe, în timpurile vechi în Irlanda, si de Dragon, în China, care reprezentau energia lui «Chi», si de asemenea fluidul celor doua testicule si al ovarelor. Cînd aceasta cunoastere si putere sunt folosite în mod adecvat, aceasta va duce la nivele superioare de constiinta, si o renastere în deplina sanatate, iubire si compasiune. Este adevaratul motiv pentru care Faraonii Egiptului purtau simbolul sarpelui pe cap la nivelul fruntii, simbolizînd functionamentul interior al energiei sexuale, precum si forta vitala creatoare, care suie prin corp, pentru a fi utilizata ca o energie puternica de creatie emotionala, la nivelul microcosmosului, si al macrocosmosului.
Gerard, a cerut ca aceasta informatie sa fie împartasita, si noi suntem încîntati sa o facem. Lui Gerard, i-am spus ca atunci cînd omenirea se va aduna pentru ca sa schimbe si sa împartaseasca acest adevar, atunci va fi cînd fortele Întunericului vor parasi lumea noastra. Irlandezilor le spun, va rog sa deschideti usa, pentru ca Umanitatea sa fie eliberata. Veti face experienta de mari schimbari în acest an. Fiti curajosi, si mereu deschisi adevarului. Este ceea ce ati asteptat. Libertatea va asteapta. Primiti-o cu bratele deschise.
Draga mea, va trebui sa iei o hotarîre dificila. Nu ai de ales. Gîndeste-te astfel: daca ceea ce am planificat nu ar avea dreptul sa existe, atunci ei nu v-ar face atîtea nelinisti. Sa stii în mod absolut cu toata îcrederea, ca noi vom reusi. Împreuna noi suntem de neînvins.
Al sau Monty adorat

Translator: The Light Journalist


0 comments:

Post a Comment

PERMISSION GIVEN BY MRS. MONTAGUE KEEN

I Veronica, widow of the late Montague Keen give permission to Maria Luisa de Vasconcellos to translate messages from Montague for her website. Montague Vernon Keen is a registered Trade Mark, I also hold the Copywrite No. 2366610

interview

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

MATTHEW IN ROMANIAN - Click image

SHELDAN IN ROMANIAN - Click image

gct


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

SaLuSa in Romanian - click image