Followers

PUTIN
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


Sunday, April 3, 2016

Romîna -- Mesaj de la Montague, din 13 martie, 2016

Mesaj de la Montague, din 13 martie, 2016
CARE ESTE CEA MAI MARE TEAMA A SISTEMULUI ?
«Sinele cel adevarat este periculos; periculos pentru BISERICA stabilita, periculos pentru STAT, periculos pentru MULTIME, periculos pentru TRADITIE, pentru ca o data ce OMUL  cunoaste ADEVARATUL SAU SINE: EL DEVINE O INDIVIDUALITATE».
 Osho
Omul treaz, vede lucrurile asa cum sunt în realitate. El îsi împartaseste cunostintele sale, si devine astfel o tinta pentru Cabala. Ceea ce experimentati în prezent, este Cabala inundînd vietile voastre cu FRICA în multele sale forme. CANCERUL, este o industrie foarte productiva pentru ei. Ei va bombardeaza cu FRICA de el. Televiziunea este plina cu informatie despre pericolele Cancerului. Tratamentul lor, nu cauta nici o lecuire. Draga mea sotie stie foarte bine, ca tot cee ce aveti nevoie ca sa preveniti si sa tratati cancerul, este Bicarbonatul de Sodiu. Ea îl ia în toate zilele cu putina apa calda si suc de lamîie. Este doar asa de simplu. Pentru ca, Cabala sa existe, ei au nevoie sa va mentina în frica si în suferinta. Încetati sa faceti jocul lor. Rasa omeneasca este atacata. Luarea în stapînire, a avut loc cu secole în urma. Ceea ce traiti în prezent, este sfîrsitul jocului. Ei spera sa ajunga la scopul lor. Datorita faptului ca unii dintre voi s-au trezit la situatia reala în care se gasesc, si au refuzat sa accepte informatiile lor gresite, este datoria lor sa împartaseasca adevarul cu aproapele lor. Sa stiti ca cei care încearca sa acapareze lumea voastra, nu apartin lumii voastre. Ei nu au nici un drept sa se gaseasca pe Pamînt. Voi sunteti copiii Creatorului. Fiinte puternice de Lumina care ati cedat din neatentie puterea voastra, fortelor Întunericului. Acum, trebuie sa va recuperati puterea voastra. Trebuie sa refuzati sa îi ajutati sa elimine rasa umana de pe Pamînt. Retrageti voi proprii Dreptul Maritim, si toate legile false care v-au fost impuse de Cabala. 
Cabala a creat limbajul pentru ca sa va separe si sa va confunda. Ei au suprimat Umanitatii cunoasterea asupra modului în care traiati în timpurile din vechime. PUTEREA SUNETULUI: doar el singur, sunetul poate se deplaseze obiecte mari. Voi trebuie sa VIZUALIZATI viitorul vostru, si sa îl CREATI. Un viitor în care toate fiintele omenesti care locuiesc Pamîntul, traiesc în armonie si în pace. Sta în puterea voastra sa faceti acest lucru. Aveti putere pentru a face acest lucru. În 2014, Veronica si-a propus sa-l realizeze cu altii, si a fost atacata în mod brutal. Puterea Cabalei, a coborît asupra proiectului, si sa sigurat ca fusese înlaturat. Acest lucru se va întîmpla, atunci cînd suficienti oameni de valoarem vor da un pas înainte. Veronica stie ca într-o zi nu prea îndepartata, oamenii se vor uni pentru a a duce acest lucru la bun termen.
Multi dintre voi sunt înca supusi Vaticanului, si altor religii. Vaticanul îl serveste pe Lucifer. El este venerat în mod deschis în Vatican. Sacrificiul de sînge constituie o mare parte din asta. Inclusiv o vedeti în timpul Liturghiei, în care vi se cere SA BETI SÎNGELE si SA MÎNCATI TRUPUL. Adevarata istorie a Bisericii romane ar îngrozi o multime dintre voi. Totul se bazeaza pe FRICA si CONTROL, începînd de la nastere, pîna la moarte. Nu exista nici un adevar în ceea ei va învata.
Va pot garanta, din experienta personala, ca moartea este evenimentul cel mai minunat posibil. Pur si smplu, voi treceti de la o stare de existenta, la alta. Acest lucru, va elibereaza de toate traumele vietii de pe Pamînt. Singura trauma care ramîne, este cînd se priveste înapoi, si se vede rauo si controlul coruptiei care înrobeste omenirea. Voi puteti sa va eliberati voi proprii. Acesta este momentul potrivit pentru a face acest lucru. 2016, este marea voastra oportunitate pentru ca sa va eliberati de sclavajul trecutului. Voi va întrebati, oare sunteti suficient de treji pentru a face acest lucru? Raspunsul este fara echivoc, DA! Este nevoie numai sa aveti curajul ca sa recuperati suveranitatea voastra. Revocarile le gasiti pe site-ul internet al lui Andrew BARTZIS, unele dintre ele sunt disponibile pe propriul meu site internet.
Daca refuzati sa va conformati cu Cabala, ei nu pot reusi, si veti aparea ca fiinte suverane din nou. Cabala va teme mai mult decît voi credeti. Daca ei ar ramîne fara sa bea sîngele vostru si sa manînce carea voastra, ei ar disparea. Si-ar pierde înfatisarea lor omeneasca. Ei v-au luat totul; si pîna în prezent, ei continua sa faca acelasi lucru. Deci, cînd veti spune destul, este îndeajuns, acest lucru trebuie sa se opreasca?
Deschide-ti ochii, si priviti ceea ce vi se face. Încetati sa credeti în ceea ce ei va spun. Acestia sunt niste PARAZITI. Ei v-au prins(în capcana). Ei v-au învatat sa îi respectati, si sa le permiteti sa va stapîneasca si sa va subjuge. S-au asigurat ca tot ceeace exista în lumea voastra, sa fie conceput pentru ca sa va robeasca si sa va controleze. Nu întîrziati prea mult timp pentru ca sa va adunati în forta, pentru ca sa restaurati lumea voastra. Totul este pregatit, pentru ca soa o faceti. Încetati de a fi pasivi si de a accepta totul. Întrebati-va, - ce pot sa fac?
Împreuna voi sunteti puternici. Mergeti la fiecare LINIE TELURICA, OBELISC, BISERICA si EDIFICIU GUVERNAMENTAL, si reluati-va puterea. Cititi revocarile si eliminati tot ceea ce este corupt si rauvoitor. Puteti crea o lume mai buna pentru omenire. Voi stiti ce sa faceti. Voi trebuie doar sa va uniti si sa o faceti. Apartine fiecaruia dintre voi sa se implice. Considerati-va ca Oastea Luminii, restaurînd iubirea si pacea în lumea voastra. Primavara este un timp minunat pentru a face acest lucru, asa ca mergeti sa-l îndepliniti. Eu din lumea de dincolo, pot doar sa va conduc. Multi sunt cei din partea voastra a existentei, care vor raspunde la provocare.
Cer poporului Irlandez sa va arate calea. Irlanda este cheia care va deschide totul. Fiti din nou cei care conduc. Din acest motiv s-au facut atîtea pentru a distruge spiritul irlandez: însa prietenii mei, noi îl vedem ca rasare din nou. Ei nu vor fi învinsi. Vi se cere o mare cantitate de iubire. Ati ales sa va gasiti pe Pamînt în aceasta perioada pentru a restabili umanitatea si pentru a elimina toata coruptia. Trebuie sa vizualizati rezultatul pe care îl doriti. Cînd Umanitatea va chema, acest lucru se va întîmpla.
 Pentru cei care înca mai traiesc în frica de religie, va rog sa nu mai atacati pe draga mea sotie, pentru ca noi nu traim în frica. Voi de asemenea veti vedea adevarul, atunci cînd veti fi pregatiti sa îl acceptati. Religia nu ar putea sa existe fara frica. Vaticanul a distrus religia iubirii pe care irlandezii au împartasit-o cu lumea în timpurile din antichitate.
Cei pe care i-ati ales, care va pune veninul în apa voastra, în alimentele voastre, si aerul pe care îl respirati. Trebuie sa spun mai mult? ÎNCETATI Sa îi mai serviti. Voi îi ajutati sa o faca. Ei produc în mod deschis roboti care va vor înlocui. Ce veti face atunci? Este necesar sa va uniti si sa faceti un efort pentru a restabili energia benefica. Trebuie sa creati atît de multa Lumina, încît Întunericul sa dispara fara sa lase urme. Înlocuiti frica, cu iubire si Lumina. Voi o puteti face.
Veronica draga mea, nu este usor sa faci fata atacurilor constante. Vointa ta pentru a îndeplini obiectivul nostru, este ceea ce te motiveaza, draga mea. Vom reusi. Noi, cei din Spirit, îti trimitem iubirea si forta.
Mereu te adora, Monty.

Translator: The Light Journalist

0 comments:

Post a Comment

PERMISSION GIVEN BY MRS. MONTAGUE KEEN

I Veronica, widow of the late Montague Keen give permission to Maria Luisa de Vasconcellos to translate messages from Montague for her website. Montague Vernon Keen is a registered Trade Mark, I also hold the Copywrite No. 2366610

interview

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

MATTHEW IN ROMANIAN - Click image

SHELDAN IN ROMANIAN - Click image

gct


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

SaLuSa in Romanian - click image