Followers

PUTIN
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


Wednesday, April 13, 2016

Romîna -- Mesaj de la Montague, 27 Martie, 2016


Mesaj de la Montague, 27 Martie, 2016
Draga mea, am terminat cercetarile mele în partea asta a vietii. Sunt acum gata sa ma materializez pe Pamînt, si într-un mod public de aceasta data. Am o informatie importanta de împartasit. Planetele voastre sunt de-sincronizate. Umanitatea risca sa se ciocneasca si este în pericol. Acest lucru nu va fi permis. Iubirea va vindeca lumea voastra. V-am spus acum cîtiva ani, ca eu aveam sa ma pregatesc pentru ca sa ma materializez pe Pamînt, în mod public cu mesaje de o profunda însemnatate pentru Umanitate. Dta. ai avut încredere în mine, daraga mea. Credinta dtale, si încrederea dtale în mine sunt exemplare. Nu ai ezitat niciodata, chiar atunci cînd altii te-au atacat si diabolizat în mod deschis. Stii fara umbra de îndoiala ca eu eram un om de cuvînt. Noi ne vom termina misiunea. Întîrzierile erau inevitabile, deoarece Cabala a luptat fara încetare, pentru ca sa ne împiedice sa ne termina sarcina noastra. Atacurile împotriva vietii dtale, au fost împiedicate, multumita ajutorului prietenilor dtale.
ENERGIA Pastelui în Irlanda în acest sfîrsit de saptamîna, este minunata de observat. Vi sa aratat cum cunoasterile ancestrale, simbolurile sacre, si geometria, sunt înca folosite pentru a mentine omenirea în întuneric, supunere si sub control. Vi sa aratat legatura directa între Meca, cu colina din TARA, ea se întinde pîna la WASHINGTON DC. Aceasta energie Irlandeza, este folosita pentru a întari puterea STATELOR UNITE. CERN si ZONA 51, sunt de asemenea locuri care dreneaza energia  de la TARA. VATICANUL, dreneaza de asemenea energia de la TARA. Simbolurile sacre sunt folosite în mod deschis, pentru a controla si distruge umanitatea. Fiecare cladire care apartine Cabalei, prezinta în mod deschis aceste simboluri. Cunoasterile ancestrale si istoria acestor simboluri, au fost ascunse cu grije de Umanitate; ele sunt folosite împotriva voastra prin toate mijloacele, zilnic. Este suficient sa observati Vaticanul, pentru a vedea acest rau, vizibil pentru toti. Vaticanul are nebunia sa creada ca deoarece ei a instilat o asemenea TEAMA omenirii cu toate MINCIUNILE lor despre moarte si infern etc., ca omul nu ar încerca niciodata sa se întrebe despre ele. Ei bine, sa terminat. Vaticanul, este denuntat ca entitatea demoniaca care el este; sistemul sãu centralizat este în zdrente.
Cînd ai privit Sistemul de Control pe harta, ai ramas socata sa vezi ca atunci cînd Cabala ti-a spus ca exista un conflict, dta. nu vedeai decît o cooperare si un control. Voi vedeti în prezent, ca ei sunt cu totii coordonati/conectati. Ei lucreaza împreuna în unitate, pentru a controla omenirea. Muntele Templului, Corona, Washington, Anglia, Ierusalim, Meca, Vaticanul, CERN, Zona 51: TOTI DRENEAZA ENERGIA DE LA TARA.
Este de întrebat, cum reusesc Irlandezii, sa supravietuiasca la toate astea. Este conexiunea poporului Irlandez cu SURSA, care îi mentine în supravietuire, în ciuda a tot ceea ce se acumuleaza împotriva lor. O data ce Irlanda va fi eliberata de gratiile controlului, LUMEA ÎNTREAGA VA FI LIBERA.
Dta. ai avansat mult referitor la dezvaluirea coruptiei. Aproape ai reusit. Umanitatea avea LIBERUL ARBITRU, însa ea a ales drumul gresit. Vaticanul, utiliza FORTA pentru ca sa va mentina sub control. Dupa aceea, ati platit pretul maxim pentru aceasta greseala fatala. Uniti-va, credeti în voi însisi, si mergeti înainte în încrederea absoluta ca va veti elibera pe voi proprii, asa precum si Pamîntul.
Irlanda trebuie acum sa se elibereze complet de VULTURII care ÎI DEVIAZA ENERGIA SA, si care folosesc toate mijloacele aflate la dispozitia lor pentru a se asigura ca poporul Irlandez, nu se trezeste la faptul de a sti CINE SUNT EI, si ca este Insula Irlandei. În 1916, Irlandezii s-au ridicat pentru a cere libertate. Acum, în 2016, ACEASTA SARCINA TREBUIE SA FIE COMPLETATA. VOI VRETI O LIBERTATE TOTALA. Fiecare tara vã va urma prin usa Libertatii, Aceasta usa trebuia sa fie deschisa. Faceti-o si sistemul de control diabolic care este Vaticanul si complicii lor va deveni un lucru al trecutului, uitat repede.
Mergeti mai departe cu încredere, stiind ca sunteti pe drumul cel bun. Credeti-ma pretenii mei, acest SISTEM DE CONTROL DRACESC trebuia sa fie mai întîi suprimat din Irlanda, DEOARCE ESTE DE ACOLO CA EL ÎSI TRAGE ENERGIA SI PUTEREA LUI. Irlanda va crea usa care va fi traversata de toate celelalte tari. Energia care este deviata din Irlanda, este folosita pentru a fomenta razboaiele si distrugerea, si controalele de toate felurile. Trebuie sa le împiedicam. Multe lucruri sunt în curs de a fi dezvaluite, care pot sã vã socheze, sau sã vã rascoleasca, dar este timpul sa fiti curajosi si sa mergeti mai departe pe un nou mod de a vedea viata pe Pamînt, unde pacea, armonia, si iubirea sunt regula. Timpul este ACUM.
Sarbatoriti Rascoala Pastilor din 1916. Folositi acest lucru ca o încurajare pentru Omenire, pentru ca sa va ridicati împotriva tiraniei autorilor acestora. Avansati cu iubire în inimile voastre.
Draga mea, bucura-te de familia ta azi. Ai lucrat din greu pentru a gasi modalitatile de a face sa înainteze Omenirea. Multumesc ca ai schimbat cenusele mele de la locul lor. Celalalt loc, a cauzat probleme, deoarece lumina solara de pe urna asezata pe biroul meu, era prea fierbinte. Puteam sa o simt. Te voi anunta daca va fi nevoie sa le deplasezi din nou.

Pentru totdeauna, al tau Monty adorat.
Translator: Star Child

0 comments:

Post a Comment

PERMISSION GIVEN BY MRS. MONTAGUE KEEN

I Veronica, widow of the late Montague Keen give permission to Maria Luisa de Vasconcellos to translate messages from Montague for her website. Montague Vernon Keen is a registered Trade Mark, I also hold the Copywrite No. 2366610

interview

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

MATTHEW IN ROMANIAN - Click image

SHELDAN IN ROMANIAN - Click image

gct


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

SaLuSa in Romanian - click image