Followers

PUTIN
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


Thursday, April 14, 2016

Romîna -- Mesaj de la Montague, 03 Aprilie, 2016


Mesaj de la Montague, 03 Aprilie, 2016
Sa faci fata ADEVARULUI, în situatia dumneavoastra, atunci cînd toti cei care sunt la putere, mint, încercînd sa va împiedice sa vedeti adevarul, nu este usor. Nu va puteti permite sa acceptati ca adevar, tot ceea ce Cabala va spune, prin intermediul Guvernelor dumneavoastra. Sa nu aveti nici o îndoiala asupra faptului ca guvernele voastre care sunt plasate acolo, sunt pentru ca sa vã pastreze în întuneric cu privire la cine sunteti cu adevarat, pentru a va împiedica sa va re-conectati cu puterea voastra înnascuta, în voi. Atunci cînd fiecare dintre voi, se înalta cu propria sa putere, atunci cu totii împreuna veti putea sa dizolvati puterea Cabalei. Puteti sa va eliberati voi proprii de sclavia care v-a fost impusa de religie, banci si guverne. Acesta este momentul de a recîstiga controlul asupra Cabalei, si a acolitilor ei.
Luna Aprilie, vã va oferi multe ocazii de a uni energia voastra, pentru a schimba lumea în care traiti, pentru beneficiul întregii Omeniri, si nu numai pentru unii; CÎTIVA care nu au nici un drept sa fie pe Pamînt, nici unul. Preluarea puterii de catre ei, a avut loc atunci cînd voi ati fost RATACITI de RELIGIILE, care au depus obiecte în locuri strategice, astfel încît sa controleze CONSTIINTA Umanitatii. Noi încercam în prezent, sa venim în ajutorul vostru pentru a demonta aceste obiecte. Va cerem sa ajutati Omenirea sa recupereze energiile Liniilor Telurice, a obeliscurilor, globurilor, piramidelor, etc. Multi dintre voi au înteles aceasta solicitare. Va multumim pentru sprijinul acordat. Acest lucru dovedeste ca nu sunteti lipsiti de putere. Puteti sa faceti mult mai mult, atunci cînd sunteti deschisi pentru asta. Fiecare actiune, oricît de mica, este importanta, deoarece contribuie ansamblului. Faceti din acesta luna Aprilie, luna în care voi refuzati sa fiti papusile sclave ale Cabalei. A refuza, nu este decît un moment în plus, propaganda lor care curge constant de la televizor, din jurnale si din guverne.
Permiteti-mi sa va reamintesc ca DISTRUGEREA EUROPEI, a fost decisa si planificata în 1925. Tot ceea ce ei v-au facut sa credeti  din acel moment, a contribuit la ceea ce vedeti în prezent sub ochii vostrii. Acest lucru face parte din PLANUL de cucerire  a lumii voastre ... si voi v-ati lasat sa cadeti în capcana. Ideia  de a crea Unitatea Europeana, a fost O ÎNSELACIUNE DE MAESTRU ! Ei v-au alimentat cu minciuni, acest lucru v-a oferit o viziune falsa a ceea ce era scopul lor adevarat. A distruge Germania, a fost întotdeauna prioritatea lor. Voi trebuie sa va opuneti cu tarie. Nu va lasati sa fiti coplesiti de FRICA, pentru ca este exact, ceea ce vrea Cabala.
Adevarul si dreptatea, vor triumfa în ziua în care va veti ridica împreuna. Ati experientat modul în care functioneaza Unitatea Europeana, si cel mai important, modul în care ei controleaza guvernele voastre. De exemplu, întrebati-va: DE CE U. E. INSISTA ASUPRA FAPTULUI CA IRLANDEZII SA AIBA RATA CEA MAI MARE DE FLUOR ÎN APA DE BAUT, UN VENIN BINE CUNOSCUT, ÎN APA ! Va spun, pentru ca se tem ca poporul Irlandez se va trezi si va întelege cine sunt ei, si ca ei îsi vor da seama de ceea ce le este impus. O data ce Irlandezii se vor trezi ... CABALA ESTE TERMINATA. Adevarul va fi dezvaluit, si Omenirea va fi eliberata de aceasta tiranie.
În prezent, ei au probleme pentru a-si mentine înfatisarea lor omeneasca. Ei trebuie sa fie în mod permanent în garda, pentru ca atunci cînd energia creste, ei se simt rau. Ei si-au facut timpul lor, în felul lor, pîna la ora actuala. Este rîndul lor acum, sa triasca în FRICA. Acest lucru, nu numai din cauza puterii pe care o vor pierde, dar va fi din cauza la toate bogatiile pe care ei vi le-au furat. Pierzîndu-si viata lor rafinata de pe Pamînt, trand pe spinarea Omenirii, acest lucru, îi va face sa sufere în mod enorm. Ei au maltratat omenirea, ei au depravat fiintele omenesti. Ei au considerat ca oamenii se aflau pe Pamînt, numai ca sa îi serveasca pe  ei.
Nimic este mai departe de adevar. Am noutati pentru ei, din cele doua parti ale vietii, vin împreuna, pentru a redresa dezechilibrele. Noi vom reusi. Este o combinatie, care nu a mai fost niciodata încercata mai înainte. Veronica si eu, am planificat asta de cînd am plecat. Am lucrat împreuna, prin timp. Suntem UNU.
Poporului American: Fiti prudenti, asupra modului în care votati. Toti candidatii, servesc acelasi stapîn, stapînul lor extraterestru. Investigati ADEVARUL. Nu va lasati sa fiti înselati de MINCIUNILE care vin din toate directiile.
Facetin cercetari cu privire la toate religiile, cum si de ce, ele au fost create. Verificati si refaceti verificarile, cu privire la toate FAPTELE. Veti descoperi CEL MAI MARE COMPLOT DIN TOATE TIMPURILE, ASUPRA OMULUI. Ele sunt toate bazate pe MINCIUNI si O ISTORIE FALSIFICATA. Religia, a fost creata pentru a controla omul prin FRICA. V-o spun, nu aveti nimic de ce sa va fie teama, moartea este o reîntoarcere acasa, o experienta minunata. Nu exista NICI UN ADEVAR cu privire la ceea ce spune VATICANUL, despre moarte. O stiu, si am vorbit despre asta, dupa moartea mea, atunci cînd eu m-am întors. GLORIA, este singurul cuvînt pe care l-am putut gasi, pentru a descrie viata de apoi.
Luati-va responsabilitatile voastre, refuzati sa va lasati pacaliti un moment în plus, de Cabala si propaganda Guvernelor. Faceti tot posibilul pentru ca sa adunati oamenii, în lumina ADEVARULUI, pentru a crea un viitor mai bun pentru toti. 
Draga mea, viata ta a dvenit si mai dinamica si interesanta. A dezvalui tot ceea ce a fost ascuns pentru întotdeauna, este o bucurie. Nu te forta prea mult, pentru ca ai înca multe de facut.

Mereu, al vostru Monty adorat.
Translator:  The Light Journalist


0 comments:

Post a Comment

PERMISSION GIVEN BY MRS. MONTAGUE KEEN

I Veronica, widow of the late Montague Keen give permission to Maria Luisa de Vasconcellos to translate messages from Montague for her website. Montague Vernon Keen is a registered Trade Mark, I also hold the Copywrite No. 2366610

interview

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

MATTHEW IN ROMANIAN - Click image

SHELDAN IN ROMANIAN - Click image

gct


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

SaLuSa in Romanian - click image