Followers

PUTIN
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


Tuesday, April 19, 2016

Romîna -- Mesaj de la Montague Keen, din 10 Aprilie, 2016


 Mesaj de la Montague Keen, din 10 Aprilie, 2016
Ceea ce dta. si M ati descoperit în ultimele doua saptamîni, este de multa importanta pentru eliberarea omenirii de sub dominarea pe care a avut-o viata pe Pamînt, lupta care merge de la nastere pîna la moarte. Inclusiv, ei au încercat sa creeze frica de moarte, cu inventia ideii iadului, purgatoriului si limbului, un produs întreg al imaginatiei ÎNTUNECATE al Vaticanului.
Ceea ce V R C si M au facut ieri, a fost sa parcurga o cale lunga pentru eliberarea din ghiarele Cabalei. Draga mea, ziua de munca de 17 ore pe care ai avut-o ieri, a dat deja fructele sale. Vezi lumea pe strazi cerînd adevarul. Ei se neaga sa mai fie înselati nici un moment în plus, cu retorica obisnuita. Asemenea vremuri, cer un mare curaj si determinare pentru umanitate, împotriva ierarhiei corupte, indiferent de hainele pe care le poarta.
Puteti vedea voi singuri, în ce mod Rezonanta Schumann, masoara succesul eforturilor voastre. A vedea determinarea voastra de ieri, pentru a sui pe vîrful acestui deal abrupt, în monumentul de la Penshaw, unde ati putut REALIZA REVOCARILE (lui ANDREW BARTZIS) ÎN NUMELE UMANITATII, SI ÎN ACEL CARE FUSESE UN MONUMENT ÎNTUNECAT AL MASONERIEI, trebuie ca a fost o inspiratie pentru ca ceilalti sa poata sa faca acelasi lucru, o data ce este mai efectiv. Atunci cînd cu totii va uniti sa faceti acest lucru, pot sa va spun, ca dvs. va veti surprinde de cît de puternici sunteti si de ceeea ce puteti obtine.
 
Ma încîntat ceremonia care a fost facuta pentru a elibera Irlanda de sub dominare si control. Aceasta, va elibera la rîndul sau, toate tarile lumii. Implor poporului Irlandez, sa ia controlul tarii sale. Trebuie sa îndepartati tot raul si controlul pe care Vaticanul l-a facut pentru ca sa va mentina sclavi si speriati, încercînd sa supravietuiti, pentru ca nu aveati nici un moment pentru a privi ceea ce Vaticanul a luat de la dvs., si pentru a vedea cit de CRUZI au fost în cazul vostru.
Veronica înca mai are cosmaruri atunci cînd îsi aminteste de cînd vazuse cruzimea Vaticanului, cu orfanii saraci si lipsiti. Ei au utilizat pe acesti mici copii pentru ca sa mearga în linie de la orfelinat în TRALEE, pîna la MASA. Sub vînt si ploaie, acesti saraci copii inocenti, au mers CU PICIOARELE GOALE pîna la MASA. "Fratele Cristiano", si-a folosit cureaua lui de piele, pentru a lovi picioarele goale si subtiri ale copiilor. Asta era fata Vaticanului în Irlanda, atunci cînd sotia mea era tînara. Oroarea a ceea ce a fost facut copiilor, a trait cu ea toata viata ei. Aceasta a fost ADEVARATA FATA A VATICANUUI ÎN IRLANDA. VERONICA,  nu a respectat nici o data Vaticanul. Ea i-a vazut întotdeauna asa cum erau.
În toate zilele, o data ce puterea Cabalei scade, îi veti vedea expusi în adevaratele lor forme. Acest lucru trebuie sa se întîmple. Adevarul trebuie sa fie expus, si sa fie înfruntat. Trebuie sa vedeti ceea ce aceasta coruptie a facut lumii voastre, si cum au suferit oamenii, în consecinta acestui lucru. Acum dvs. trebuie sa fiti uniti, pentru a crea o lume unde sa fie respectate toate fiintele omenesti, si unde razboiul sa înceteze. Cînd va veti trezi la forma în care ati fost utilizati pentru ca sa serviti Cabalei, pentru ca sa luptati razboaiele ei, pentru ca sa-i mentineti pe Pamînt, si în control, trebuie sa va negati sa fiti parte din planul lor.
Picioarele lui Veronica au dureri din cauza escaladei si drumului pe care l-a facut ieri. Ea va împartasi cu dvs. ceea ce ea si prietenii sai au facut, în intentia de a elibera umanitatea. Multumesc lui R C si M, pentru ca au participat la acest exercitiu unic. Ei vor învata cu timpul, succesul care acest lucru a fost. Rezonanta umana, sa ridicat enorm din cauza acestui fapt.
Draga mea, în aceasta parte a vietii, suntem foarte mîndri de tine. Acum, îti cerem sa te odihnesti putin. Ultimele zile ti-au facut ravagii.
Îti trimitem multa iubire. Te adora mereu, Monty.
Monumentul de la Penshaw, Hougton-le-Spring: http://www.houghtonlespring.org.uk/penshaw/penshaw_monument_loft.pdf
Fotografiile monumentului de la Penshaw
SFÎRSIT DE MESAJ
Translator: Star Child


0 comments:

Post a Comment

PERMISSION GIVEN BY MRS. MONTAGUE KEEN

I Veronica, widow of the late Montague Keen give permission to Maria Luisa de Vasconcellos to translate messages from Montague for her website. Montague Vernon Keen is a registered Trade Mark, I also hold the Copywrite No. 2366610

interview

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

MATTHEW IN ROMANIAN - Click image

SHELDAN IN ROMANIAN - Click image

gct


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

SaLuSa in Romanian - click image