Followers

PUTIN




2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.



BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE



Sunday, May 1, 2016

Romîna -- Mesaj de la Montague din 17 Aprilie, 2016


 Mesaj de la Montague din 17 Aprilie, 2016
ATÎT ÎN ISTORIA COLECTIVA, PRECUM IN ISTORIA FIECAREI PERSOANE, TOTUL DEPINDE DE DEZVOLTAREA CONSTIINTEI.
Carl Jung

Veti experimenta în acest sfîrsit de saptamîna, toata presiunea imensa pe care Cabala o va face pentru ca sa vã mentina sub controlul ei. Folosesc toate trucurile murdare din arsenalul lor, cu scopul de a avea succes în tentativa lor de a deveni stapîni pe lumea voastra. Nu va lasati sa fiti presionati, pentru ca sa renuntati la lupta voastra pentru libertate. Dvs., bateti la usa care vã va duce catre libertate.
Datorita muncii speciale pe care draga mea si prietenii ei o fac, rezonanta Schumann ESTE ACUM 1.430.000, si continua sa creasca, ceea ce demonstreaza stiintific ca dvs. cîstigati batalia. Trebuie sa  fiti mîndrii de ceea ce sa obtinut, în ciuda a toate probabilitatile. Ceea ce dvs., si munca dvs. a atacat, într-o zi va trebui sa înfrunte faptul a actiona ca un instrument al Cabalei.
Ati putut vedea cum se controleaza omenirea, a fost usor de luat masurile necesare pentru a elimina acest control. Asa cum v-am spus, Irlanda este cheia. Dvs. vi s-a aratat evidenta de cum a fost facut acest lucru. Energia sacra a Irlandei, a fost extrasa si folosita pentru SCOPURI RAUTACIOASE. În ziua de azi, Tara este libera de obstructii.
Prietenii mei, va aflati pe drumul catre VICTORIE, PACE SI SIGURANTA, pentru toata umanitatea. Dvs., aprope ca savurati victoria. Gînditi-va la acest lucru: veti respira aer proaspat, veti mînca o mîncare buna, nutritiva, si veti bea apa pura din nou. A fost o lupta reala, o data ce expozitia coruptiei nu este niciodata usoara. Aveti avantajul în tot momentul, o data ce ei puneau totul în primul rînd. Ati luptat în întuneric, pentru ca sa-l expuneti si sa-l explorati: nu este o sarcina usoara. Pe masura ce lumina creste în lumea voastra, Cabala, nu va avea nici un loc unde sa se ascunda.
Constiinta de la Sursa, atît masculina cît si femenina, trebuie sa fie unita din nou, pentru ca sa completeze misiunea noastra. Dvs., ati vazut dvs. însisi, determinarea Cabalei pentru a evita ca acest lucru sa se întîmple. Cabala acum trebuie sa se înfrunte cu faptul ca regimul sau de teroare soseste la sfîrsitul sau. Cei care continua sa o sprijine, sunt tradatori. Au ales sa uite ca ei sunt de asemenea parte din Umanitate, si deci, vor suferi consecintele de asemenea. Oroarea a ceea ce se face pentru ca se se stearga Umanitatea (de la suprafata pamîntului), de-abea este în zorii zilei în multi dintre dvs. Dvs., ati mentinut ochii dvs. închisi tare la acest lucru. Acum, dvs. nu mai aveti alta alegere. Sunteti 99% în picioare, împreuna, treziti si constienti, nu poate fi mai bine. Amintiti-va ca fara ajutorul dvs., Cabala nu poate misca un deget.
Nu va lasati sa fiti înselati de gestul lui Papa, pentru ca sa salveze trei familii siriene. Vaticanul are atîta aur ascuns în boltile lui, opere de arta de valoare, etc., ca daca ar dori, ar putea sa alimenteze, sa adaposteasca si sa elibereze lumea de saracie, însa stim cu totii ca Vaticanul este parte din problema care mentine suferinta în lumea voastra. Papa acesta, trateaza sa va însele facîndu-va sa credeti ca îl intereseaza, cînd în realitate, el este parte din problema. Aceste cuvinte miloase, sunt numai relatii publice: actioneaza astfel, si  majoritatea le vad fiind astfel.
Va rog, faceti revocarile cu scopul de a iesi dvs. proprii din reteaua de control. Recuperati-va propria dvs. putere înnascuta, care este dreptul dvs. de nastere. Încetati de a mai fi marionetele Cabalei. Este un mod de gîndire de care trebuie sa scapati, prin propria dvs. conducta. Este momentul sa vedeti lucrurile asa cum sunt, nu cum vi s-a spus ca erau. Va promit ca va sosi prin aceasta. Trebuie sa faceti acest lucru împreuna, este o optiune mult mai buna decît sa o faceti singuri.
Va rog, trimiteti iubire, lumina si rugaciuni oamenilor din Japonia, care încearca sa faca fata unui alt dezastru. Încercati sa le dati toata asistenta necesara pentru ca sa-i ajutati în ora lor de necesitate. Umanitatea, trebuie întotdeauna sa se uneasca în caz de dezastre.
Veronica, ai iesit în relief în aceasta saptamîna. Ai intrat într-un cîmp minat, care era împotriva ta, ai avut succes. Fiecare moment, trebuie sa fie mînuit cu grija si iubire. Înainte si înspre sus, succesul te asteapta. Eu sunt cu tine la fiecare pas al drumului.
Mereu te adora, Monty.
SFÎRSIT DE MESAJ
Website: The Montague Keen Foundation ©

Translator: Star Child


0 comments:

Post a Comment

PERMISSION GIVEN BY MRS. MONTAGUE KEEN

I Veronica, widow of the late Montague Keen give permission to Maria Luisa de Vasconcellos to translate messages from Montague for her website. Montague Vernon Keen is a registered Trade Mark, I also hold the Copywrite No. 2366610

interview





Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

MATTHEW IN ROMANIAN - Click image

SHELDAN IN ROMANIAN - Click image

gct


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

SaLuSa in Romanian - click image