Followers

PUTIN
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


Tuesday, May 10, 2016

Romîna -- Mesaj de la Montague, 1 Mai, 2016


Mesaj de la Montague, 1 Mai, 2016
Umanitatea se trezeste cu VITEZA. Dovada acestui lucru este masurata zilnic de Rezonanta Schumann, în timp ce creste catre iluminarea totala. Toata negativitatea este descoperita. Cei care au prosperat si s-au îmbogatit pe contul vostru, se regasesc acum ei însisi neputinciosi sa-si mentina controlul. Singura lor speranta pentru supravietuirea Cabalei, este sa încerce sa va impuna un al Treilea Razboi Mondial, si acest lucru nu va fi permis. Toate sistemele lor de control se prabusesc din toate partile. Ei au dificultati pentru a gasi sprijin pentru sistemele lor corupte. În fiecare zi, multi oameni se elibereaza prin ei însisi de reteaua controlului. A efectua  REVOCARILE, ajuta mentalul sa se elibereze de controlul diabolic, pentru a deveni LIBERI pentru a gîndi, actiona, si pentru a trai asa cum doriti. Aceasta dezvaluie marionetele, aratînd ceea ce sunt: niste marionete care actioneaza pentru o creatura asa de DIABOLICA si de INFAMA, ca ea nu se poate arata.
Observati pe cei ce sau trezit. Ei stralucesc, pentru ca ei fac sa circule între ei, Lumina Adevarului. O data treziti, este imposibil sa te reîntorci la sclavie. Spiritul liber, este o experienta bucuroasa: Duceti-va. Reflectati la acest lucru, prietenii mei. Daca Cabala s-ar fi apropiat de Umanitate, declarînd în mod deschis ceea ce voia, nu ar fi putut sa fie posibil ca Umanitatea sa-si dea acordul pentru exigentele lor. Umanitatea nu ar fi acceptat NICIODATA sa ucida alti umani, la cererea marionetelor: deci, este exact ceea ce ei au complotat penntru a ajunge la asta. Ei au creat motive mitice, pentru care omul trebuie sa intre în razboi, cu scopul de  a ucide pe aproapele sau, eliminînd astfel tari si civilizatii. ÎNTREBATI-VA, PENTRU CE. Pentru ca Cabala nu poate exista fara ENERGIA FRICII, UCIDERILE, FOAMETEA si SUFERINTELE DE TOT TIPUL. Asta este oxigenul vietii lor. Acest lucru trebuie sa fie asimilat. Întrebati-va acest lucru: Pentru ce trebuie sa platiti voi, impozitele pentru VENINUL pe care ei îl varsa în apa potabila, veninul pe care ei îl pulverizeaza zilnic peste voi, si care contamineaza de asemenea pamîntul, si produsele chimice pe care ei vi le prescriu cu ajutorul profesiunilor medicale. Voi nu puteti sa lasati bratele jos,  în aceasta materie. Supravietuirea voastra, depinde de masurile pe care voi le luati referitor la aceste probleme. Reflectati, prietenii mei, voi le dati banii, pentru ca aceste marionete sa va distruga !
Considerati pe fratii vostrii umani cu iubirea inimii. Voi va gasiti cu totii pe calea supravietuirii. Voi sunteti cu totii, în diferite etape, însa eu pot sa va garantez, ca,  cu totii veti trebui sa efectuati acest parcurs. Cei care se gîndesc pur si simplu: «totul este bine pentru mine. Acest lucru, nu ma intereseaza», se înseala grav. Voi avansati rapid, asa cum Rezonanta Schumann o dovedeste zilnic. Munca energetica pe care o efectuati cu M, arata exact ceea ce fiecare dintre voi poate sa faca, daca va concentrati spiritele. Aveti încredere în voi, învatati despre ce sunteti capabili, si reluati-va puterea. Înaintati catre Lumina adevarului si a Iubirii.
Este pasionant sa observi trezirea. Este  ca si cum ai observa un mugurel trezindu-se la viata, în timp ce creste, si îsi arata virful la suprafata  Pamîntului, si apoi se dezvolta ca o frumoasa floare de Lumina. Pamîntul este un loc minunat unde sa traiesti. Il vom vedea din nou în toata gloria sa, atunci cînd coruptii vor înceta sa-l distruga. Ei nu apartin Pamîntului, însa ei îl vor pentru ei singuri.
Religia IUBIRII care era religia IRLANDEI antice, va redeveni norma. A învata si a se între-ajuta, vor face din nou parte integranta din viata de pe Pamînt. Religia organizata, nu va mai fi decît o amintire A VECHILOR TIMPURI ÎNTUNECATE DE OPRIMIRE SI DE CONTROL.
Prin Centrele noastre, noi va sfatuim despre sanatate. Este prima noastra prioritate. Noi trebuie sa evitam medicina bazata pe medicamente, pentru ca oamenii sa-si regaseasca sanatatea. Noi vom arata oamenilor, cum sa produca alimente de buna calitate fara pesticide, etc. Apa, fara de care oamenii nu por supravietui, va redeveni pura si fara aditive de toate felurile. Aceasta va fi o aventura imensa societala, aceea  de a învata sa traiesti ca NISTE UMANI LIBERI într-o societate care pune la suflet, interesele tuturor.
Noi suntem mîndri de fiecare dintre voi, cei care tin capul sus, si au curajul sa faca diferenta în lumea voastra, si în sînul Umanitatii ei-însasi. Considerati-va pe voi proprii ca fiind Armata Luminii, difuzînd Lumina voastra în toate directiile. Reusita este a voastra, prietenii mei.
Draga mea, dta. reusesti cu bine. Circumstantele sunt instabile. Nu este o sarcina usoara. O alta marioneta aproapa ca reusise sa treaca printre ochiurile filetului. Aveai dreptate sa-l banuiesti, draga mea. Ei vor merge pîna la capat, punînd un pret pentru a împiedica sa finalizezi munca ta.
Fii prudenta, cu cei carora le acorzi încrederea dtale., deoarece ei apar sub tot tipul de înfatisari. Ei sunt mai usor de descoperit în prezent. Fii atenta atunci cînd noi persoane se apropie de dta. de acum înainte. Este doar o chestiune de timp. Noi suntem aproape de reusita.
Etern, al vostru Monty care va adora.
The Montague Keen Foundation ©


Translator: Star Child

0 comments:

Post a Comment

PERMISSION GIVEN BY MRS. MONTAGUE KEEN

I Veronica, widow of the late Montague Keen give permission to Maria Luisa de Vasconcellos to translate messages from Montague for her website. Montague Vernon Keen is a registered Trade Mark, I also hold the Copywrite No. 2366610

interview

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

MATTHEW IN ROMANIAN - Click image

SHELDAN IN ROMANIAN - Click image

gct


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

SaLuSa in Romanian - click image