Followers

PUTIN
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


Saturday, May 28, 2016

Romîna -- Mesaj de la Montague, 15 Mai 2016

Mesaj de la Montague, 15 Mai 2016
LAMURITI POPULATIA, GENERALE, SI ASTFEL TIRANIA SI OPRIMIREA CORPULUI SI A SPIRITULUI VOR DISPAREA, CA SPIRITELE MALEFICE ÎN ZORII ZILEI
Thomas Jefferson
În ziua de azi în lumea voastra, DIAVOLUL îmbraca aparenta respectabilitatii, si deci voi nu mai stiti în cine sa aveti încredere. Niciodata a fost asa de dificil de stiut în cine sa ai încredere. Este ultima lor încercare de a pune mîna pe lumea voastra. Nu este un joc. Ceea ce vedeti întrezarindu-se, este o încercare brutala pentru a elimina omul alb, care este singurul care se opune cu adevarat Cabalei. Dta., draga mea, esti pe deplin constienta de extremele la care ei sunt gata sa recurga, pentru a-si îndeplini scopul. Ai facut experienta infiltrarii, dta. singura. Stii cum pot ei manipula populatia pentru a-si atinge scopul. Mult depinde de fiecare persoana care-si adauga partea sa pentru a ajuta omenirea. Cu toate ca Cabala a pregatit aceasta cucerire în cele mai amanuntite detalii, sa nu uitati niciodata ca ei nu pot sa-si execute planurile lor diabolice, fara ajutorul vostru.
Armata si politia, au nevoie sa se gîndeasca de doua ori, referitor la ceea ce li se cere sa execute. Refuzati sa ramîneti în Uniunea Europeana, pentru ca sa le aratati ca voi refuzati sa fiti manipulati, ajutîndu-i la distrugerea Europei. Daca ati putea macar sa vedeti coruptia, asa cum noi o vedem de dincolo, atunci va asigur ca nu ati ezita un singur moment, pentru ca sa va aratati tari si hotarîti, si ati refuza sa participati la planurile lor. Guvernele nu sunt acolo în serviciul populatiei. Voi nu puteti sa aveti încredere în ele. Faceti-va propriile voastre cercetari, si aflati faptele. Insistati asupra ADEVARULUI. Ziarele si Televiziunea nu va spun niciodata adevarul. Totul este pilotat pentru ca sa va faca sa luati calea desfiintarii voastre.
Deschideti-va inimile si spiritele voastre la trezirea a ceea ce se petrece în jurul vostru. Este ca o floare. Hraniti-o, si daca sunteti mai sensibili, ea se va dezvolta pentru a-si arata frumusetea sa, tuturor acelora care o cauta. Lumea voastra va redeveni ceea ce era în trecut, înainte ca sa permiteti tiranilor vostri sa ia puterea si sa controleze vietile voastre.
Eu stiu draga mea, ca este un sfat important al lui David Ike, care te-a impresionat mult, si pe care doresti sa-l împartasesti cu toata lumea, pentru ca sa vã ajute pe parcursul vostru catre iluminarea deplina. Marea voastra aventura, a început. Este parcursul unei vieti.
Draga mea, eu înteleg. Eu stiu ca o sa învingi, asa cum o faci întotdeauna. Noi va însotim în toate etapele drumului vostru. Dta. nu esti niciodata singura.
Vesnic Monty al tau, care te adora.
Legatura la David Ike:

Translator: Star Child


0 comments:

Post a Comment

PERMISSION GIVEN BY MRS. MONTAGUE KEEN

I Veronica, widow of the late Montague Keen give permission to Maria Luisa de Vasconcellos to translate messages from Montague for her website. Montague Vernon Keen is a registered Trade Mark, I also hold the Copywrite No. 2366610

interview

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

MATTHEW IN ROMANIAN - Click image

SHELDAN IN ROMANIAN - Click image

gct


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

SaLuSa in Romanian - click image