Followers

PUTIN
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


Thursday, May 12, 2016

Romîna -- Mesaj de la Montague Keen, din 8 Mai, 2016


Mesaj de la Montague Keen, din 8 Mai, 2016

NU VA LASATI ÎMPINSI DE PROBLEMELE VOASTRE; LASATI-VA CONDUSI DE VISELE VOASTRE

Draga mea, întelegerea ta asupra faptului cum este controlata lumea voastra, este din ce în ce mai buna de fiecare data. Satanismul si ritualele magice, au fost si sunt folosite, iar si iarasi, o data ce aduc rezultate, fara banuiala umanitatii. Ei se asigura ca tot ceea ce fac sa plateasca dividende. Ceea ce poate parea umanitatii ca fiind un ritual prostesc, trebuie sa fie examinat, si în acest mod, toate legaturile energiei negative, vor fi înlaturate. Faptul ca ai luat legatura cu M, în aceasta dimineata, a fost foarte important, avînd în vedere ca Irlanda si Irlandezii, au suferit traume si varsari de sînge ca rezultat. M, întelege importanta lucrarilor de curatare pe care le face cu dta. Este emotionant ca dta., sa fii capabila sa masori succesul dtale, prin Rezonanta Schumann; sa fii capabila sa vezi ca în timpul în care a atins punctul sau maxim, se corespunde cu timpul în care ati lucrat, este într-adevar o dovada ca functioneaza. Te rog sa încurajezi pe altii pentru ca sa duceti la capat aceasta lucrare de curatare, este important pentru supravietuirea umanitatii. (Rezonanta Schumann, era 26.000.000.000.000.000.000 astazi.) Gîndeste-te cum ar fi, daca ceilalti de asemenea, ar lucra la eliminarea energiei negative de pe Pamînt. Succesul, ar fi al vostru, cu mult înainte.
Nimic negativ poate sa stea ascuns în Lumina. Acum se vede în mod clar, ceea ce liderii/marionetele într-adevar spun. Va pot spune, ca ei intra în frica, ca omul de pe strada va lua foc, atunci cînd adevarul va iesi în furtuna. Acest lucru, se întîmpla în timp ce noi ne conectam. Toata istoria voastra este FALSA. Trebuie sa va conectati cu ceea ce sunteti, cu radacinile voastre reale. Trebuie sa înfruntati faptul ca multi dintre cei care va înconjoara, nu apartin Pamîntului. NIMIC este ceea ce pare a fi, atunci cînd acest fapt este luat în serios. Veti avansa în Adevar si în Iubire, si distrugerea lumii voastre va înceta imediat. Transformati-va în Lumina pe care doriti sa o vedeti în ceilalti.
Asupritorii vostrii, nu îsi continua calea lor. Ei se gasesc într-o dilema, asupra modului în care sa faca fata noii situatii în care se gasesc în prezent. Timp îndelungat, au aranjat totul pentru ca sa fie egal cu ceea ce voiau. Acest lucru este ceva pe care nu îl mai pot face niciodata. Dumneavoastra, prietenii mei, le cauzati mari probleme. Dvs., ati învatat sa gînditi prin voi proprii. Sa cercetati toate posibilitatile. si apoi sa va luati propriile hotarîri bazate pe fapte, nu pe fictiuni. Informatia falsa si învatamintele Vaticanului au servit pentru a taia legatura umanitatii cu Sursa. Vi sa predat ca aveati nevoie de un intermediar pentru ca sa apropiati de Sursa. Acest lucru, pot sa va asigur, nu este adevarat. Conectati-va din nou cu Sursa, pentru ca sa puteti experimenta schimbari în viata voastra, care va vor încînta. Din nou, va cer sa faceti REVOCARILE pentru ca sa va eliberati pe voi proprii de sclavie. Atunci cînd este posibil, faceti-le într-un loc sacru, unde multi se pot reuni pentru a le face. Dvs., va veti transforma în propria voastra persoana din nou, nu veti mai fi obligati de nici o doctrina falsa, al carui scop este sa va creeze frica, si sa va captureze sufletul. Nu îi serviti pe acesti impostori.
Va deschideti ochii. Vedeti si va dati seama ca tot ceea ce vi sa învatat nu este adevarat, si ca sunteti retinuti, ostatici, începînd cu bancile si Statul. Dvs., sunteti cei 99%, motiv pentru care trebuie sa va întrebati - ?Cine detine în realitate controlul?  acceptati ca sunteti Fiinte de Lumina, care în prezent scapati din întunericul care va învalui-se. Pe masura ce puteti vedea si acceptati Lumina, deveniti mai puternici în fiecare zi. Atunci cînd va reuniti cu ceilalti, stiti deja ca niciodata nu mai puteti sa va considerati ca fiind prizonierii Cabalei. Sa nu va uitati niciodata obiectivul vostru. Mereu veti sta de paza în mintea voastra. Dvs. sunteti Armata Luminii si a Iubirii. dvs., cîstigati în fiecare zi. Dvs., vedeti dovada acestui lucru în jurul dvs. Lumina nu poate fi oprita, sau ascunsa din nou. Omul, este mai prudent acum, nu poate sa fie înselat pentru ca sa renunte la libertatea sa din nou. Numai cei care doresc sa traiasca în armonie, vor ramîne pe Pamînt.
Viitorul vostru sta în propriile voastre mîini. Dvs., sunteti arhitectii viitorului. Gînditi-va cu grija referitor la tot ceea ce este mai bun, pentru ca, cu totii sa puteti sa traiti în pace. Eliminarea a tot ceea ce este negativ, este primul pas. Sistemele de control, cele ca bancile, care au cauzat în mod deliberat multa mizerie umanitatii, trebuie sa plece. Guvernele asa cum le-ati cunoscut, nu vor fi necesare pentru ca sa serveasca lumea în viitor. Educatia trebuie sa fie reformata în mod serios; toate minciunile trebuie sa fie eliminate, pentru ca vi se va învata numai adevarul. Nimic apartinînd vechiului sistem trebuie sa continuie sa existe. Va fi un nou început pentru toti.
Multa planificare a fost facuta pentru ca sa fiti adusi la acest moment în timp. Aceasta va trece în istorie, ca fiind schimbarea cea mai mare pe care umanitatea a cunoscut-o. Împreuna, o vom obtine.
Draga mea, este greu sa vezi un prieten prin acest tip de dificultati. Sfîrsitul este la vedere. El va trece prin aceasta. Munca ta cu M, este în acelasi timp emotionanta si lamuritoare. Viata este o lupta, însa obiectivul final este ceea ce te impulsioneaza.
Mereu lînga tine. Monty care te adora.
SFÎRSIT DE MESAJ

Translator: Star Child

0 comments:

Post a Comment

PERMISSION GIVEN BY MRS. MONTAGUE KEEN

I Veronica, widow of the late Montague Keen give permission to Maria Luisa de Vasconcellos to translate messages from Montague for her website. Montague Vernon Keen is a registered Trade Mark, I also hold the Copywrite No. 2366610

interview

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

MATTHEW IN ROMANIAN - Click image

SHELDAN IN ROMANIAN - Click image

gct


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

SaLuSa in Romanian - click image