Followers

PUTIN
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


Friday, May 6, 2016

Romîna -- Mesaj de la Montague Keen, 24 Aprilie, 2016


Mesaj de la Montague Keen, 24 Aprilie, 2016
"Vietile noastre încep sa se întunece în ziua în care pastram tacerea asupra lucrurilor care au importanta"
Martin Luther King

Lupta pentru controlul complect al lumii voastre nu a fost niciodata  asa de mare cum este în prezent. Reteaua de control a comandat subordinatilor sai, sa faca tot posibilul pentru a garanta ca masele sa faca ceea ce li se zice. Eliminarea Rasei Albe are loc în jurul vostru. Va spun ca nu puteti sa va permiteti luxul de a ignora multele indicii asupra acestui fapt. Trebuie sa va prezervati si sa aparati rasa voastra. Priviti ceea ce se întîmpla în Europa, pentru ca sa întelegeti la ce va chem atentia. Centrul de control mondial, îsi arata fata, pe masura ce timpul se termina cu viteza pentru ca sa poata sa se împuterniceasca cu controlul Pamîntului. Datorita muncii care este dusa la capat, Rezonanta Schumann, se mareste în fiecare zi.
Aici este un videoclip în engleza care va explica:
"Ascensiunea/Înaltarea: schimbarea jocului": a vedea mai jos

În curînd, cei apartinînd Cabalei se vor gasi complect expusi, si la îndemîna maselor pe care au încercat sa le distruga. Munca pe care o faci în fiecare zi cu M, a dezvaluit com opereaza controlul. Au avut succes atunci cînd au pus masele sa doarma; însa nu mai îl au, o data ce masele se trezesc, ceea ce mareste lumina în lumea voastra. Toti cei de la putere, fac tot ce se afla în posibilitatile lor, pentru a sarbatori slujnicia fata de Cabala. Loialitatea lor este complect a Cabalei.
Dvs., trebuie sa faceti propria dvs. ancheta si va luati propriile dvs. decizii. Obam-ii lumii voastre, nu servesc umanitatii, nu faca altceva decît sa urmeze ordinele stapînilor lor, din interiorul Cabalei. Hotarîrile pe care le luati acum, vor avea un mare impact pe Pamînt, si în viitorul umanitatii. În toate zilele se vad planuri pentru distrugerea Europei. Ei încearca sa va faca sa va simtiti vinovati, pentru ca nu dati bun venit altora în tarile voastre. În 1925, ei prevazusera crearea de motive pentru a începe razboiul împotriva anumitor tari, motiv pentru care puteau sa oblige pe asa numitii refugiati sa intre în Europa. Aceasta invazie a fost finantata. Dumneavoastra aveti dusmani pe Pamînt, despre care nu va faceti macar o ideie. Ei controleaza totul si vor sa se debaraseze de voi. Falsele lor promisiuni, gesturi si filmele de grija cu masele, sunt facute pentru ca sa fiti înselati, facîndu-va sa aveti încredere în ei. Actiunile lor, povestesc o istorie diferita. Ei învenineaza aerul  pe care îl respiram, alimentele pe care le mîncam si apa pe care o bem, asa cum iau impozitele pe care dvs. le platiti pentru a provoca saracia maselor. Acestea sunt faptele. Religia si politica lucreaza împreuna pentru a distruge umanitatea.
Fieacre dintre dvs., are nevoie sa se conecteze cu pamîntul si sa deschida ochii si auzurile catre adevar. Încetati sa credeti în instrumentele de propaganda ale cabalei: televiziunea si ziarele. Credeti numai în ceea ce ati cercetat dvs. singuri, si stiti ca este adevarul. Trebuie sa va asumati responsabilitatea vietilor voastre, si sa încetati sa mai fiti marionetele care voteaza pentru propria lor disparitie. Mergeti la Liniile Lege, obeliscuri si sfere, etc., si astfel extrageti energia întunecata din Pamînt. Priviti retelele de control, care pîna acum, nu le-ati luat în seama, pentru ca erau ascunse.
Da, au fost inteligenti, draga mea. Au facut totul sub nasul vostru. Ei nu au nevoie sa îl ascunda, pentru ca nu s-au asteptat niciodata, nici macar un moment, ca într-o buna zi, dumneavoastra, vã veti trezi si veti vedea reteaua de control, si veti începe sa o retrageti. VA AFLATI ÎN RAZBOI. În sfîrsit, puteti sa va vedeti dusmanul în toata întunecimea si înselaciunea lui. Atunci cînd va veti ridica în picioare uniti ca o UMANITATE, sprijinindu-se unii pe altii, atunci Cabala va înceta sa mai existe. Ei lupta o batalie murdara. Principalul lor scop este de a distruge omenirea, si sa se împuterniceasca cu Pamîntul , cu orice pret.   ! Lacomia lor nu are limite !
ÎNCA O DATA fac o chemare oamenilor din Irlanda, sa fiti uniti, si sa va recuperati puterea voastra; eliberati-va de Vatican si de Stat. Trebuie sa purtati lumea catre libertate, libera de controlul întunericului. Puteti sa o faceti. Trebuie SA FITI, din nou, omenii puternici care erati mai înainte, înainte ca Vaticanul sa fi trimis pe Patrick al lor (Sf. Patrick), pentru ca sa distruga toata evidenta marelui vostru trecut. Trebuie sa conduceti umanitatea catre libertate. Dumneavoastra stiti ca puteti sa o faceti. Sunteti aproape de aceasta. Trebuie sa ignorati presiunea care este exercitata peste voi, pentru ca sa îndepliniti cu ceea ce dicteaza Cabala. Viitorul vostru depinde în întregime de deciziile pe care le luati acum.
Trebuie sa refuzati sa continuati de a mai face parte din Uniunea Europeana, care a fost creata pentru a distruge individualitatea voastra, rasa voastra si umanitatea voastra. Cei care vor sa distruga rasa voastra, si sa-si apere rasa lor, pregatesc legi care vã vor surprinde. Trebuie sa iesiti din crisolul numit Uniunea Europeana, pentru ca totul este parte din planul de achizitie. Sa banuiti de cei care încearca sa va oblige sa votati "Da". Ei asculta doar ordine. Minciunile si înselatoria, în lume, în prezent sunt coplesitoare. Existenta voastra, depinde daca dvs. ascutati ordinele lor, sau în loc de asta, spuneti NU, controlului Raului. Ei se afla la îndemîna voastra, însa lucrurile s-au schimbat.
Draga mea, munca ta cu M, arata rezultate care pot fi masurate. Se vede ca Rezonanta Schumann urca, dupa fiecare exercitiu pe care îl faci. Ai o multime de lucruri de tratat. Cu toate ca se pare ca nu exista speranta, dvs. stiti în sufletul vostru ca veti avea succes. Nu intereseaza cîti VRAJITORI Cabala poate sa produca, sau sa minta despre tine, ei îsi pierd timpul. Vom face ceea ce ne-am propus sa facem.

Mereu te adora, Monty.

SFÎRSIT DE MESAJ
Translator: Star Child


0 comments:

Post a Comment

PERMISSION GIVEN BY MRS. MONTAGUE KEEN

I Veronica, widow of the late Montague Keen give permission to Maria Luisa de Vasconcellos to translate messages from Montague for her website. Montague Vernon Keen is a registered Trade Mark, I also hold the Copywrite No. 2366610

interview

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

MATTHEW IN ROMANIAN - Click image

SHELDAN IN ROMANIAN - Click image

gct


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

SaLuSa in Romanian - click image