Followers

PUTIN
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


Saturday, May 28, 2016

Romîna -- MESAJ DE LA MONTAGUE, 8 MAI 2016

MESAJ DE LA MONTAGUE, 8 MAI 2016

NU VA LASATI TÎRÎTI DE PROBLEMELE VOASTRE; LASATI-VA PURTATI DE VISELE VOASTRE
Anonim.

Draga mea, întelegerea dtale, asupra modului în care lumea este controlata, se amelioreaza zi cu zi. Ritualurile satanice magice erau, si sunt folosite iarasi si iarasi, pentru ca ele aduc rezultate, fara cea mai mica banuiala a omenirii. Ele garanteaza ca tot ceea ce ei fac sa le aduca dividende. Ceea ce pare a fi un ritual tîmpit pentru omenire, trebuie sa fie studiat, si toate conexiunile energetice negative trebuie sa fie eliminate. Acel caruia erai legata în aceasta dimineata cu M, era foarte important, pentru ca Irlanda si Irlandezii au suferit în consecinta de traumatisme si de masacre sîngeroase. M, întelege importanta lucrarii de purificare, pe care o face cu dta. Pentru voi, este pasionant de a masura în sfîrsit reusita acestei munci multumita Rezonantei lui Schumann; a fi capabil sa vezi de fiecare data vîrful înalt corespondent momentului în care erati în curs sa o faceti, este dovada pozitiva ca aceasta munca functioneaza. Încurajati pe altii sa realizeze aceasta munca de purificare; este important pentru supravietuirea omenirii. (Rezonanta lui Schumann, era la 26,000,000,000,000,000,000 astazi.) Gînditi-va cum ar putea fi, daca altii ar efectua de asemenea munca de a elimina energiile negative de pe Pamînt. Reusita voastra, ar sosi în curînd.
Nimic negativ, poate ramîne ascuns de Lumina. Voi vedeti acum în mod clar, ceea ce marionetele care va conduc, spun cu adevarat. Eu pot sa va spun CA ELE SUNT ÎNGROZITE ca majoritatea mortalilor se va întoarce împotriva lor, atunci cînd tot adevarul va fi dezvaluit deschis. Acest lucru se petrece în momentul în care suntem conectati. Toata istoria voastra, ESTE FALSA. Voi trebuie sa va re-legati la cine sunteti, si la adevaratele voastre radacini. Înfruntati faptul ca numarul acelora care va înconjoara nu apartine Pamîntului. NIMIC ESTE CEEA CE PARE A FI,  o data ce voi ati asimilat faptele. Veti merge înainte, în Adevar si Iubire; si distrugerea lumii voastre se va opri dintr-o data. Deveniti Lumina pe care doriti sa o vedeti la altii.
Tiranii vostrii nu vor ajunge la scopurile lor. Ei au o dilema, asupra modului de a gerentiona noua situatie în care se gasesc la ora actuala. Timp îndelumgat, ei aveau solutii la toate, deci ei obtineau tot ceea ce voiau. Este ceva, pe care ei nu mai pot sa-l faca de acum înainte. Voi le puneti mari probleme, prietenii mei. Voi ati învatat sa gînditi prin voi însisi. Explorati toate posibilitatile, si apoi, luati-va deciziile voastre bazate pe fapte, si nu pe fictiune. Informatiile înselatoare, si învatamintele Vaticanului, au servit sa taie omenirea de la legatura sa cu Sursa. Ati fost învatati ca aveati nevoie de un intermediar, pentru ca sa va apropiati de Sursa. Conectati-va din nou cu Sursa, si în viata voastra, veti face experienta schimbarilor care vã vor încînta. Din nou, va cer sa faceti REVOCÃRILE, pentru ca sa va eliberati de lanturi. Cînd acest lucru este posibil, faceti-le într-un loc sacru, unde multi vor putea sa se adune pentru ca sa o faca. Voi redeveniti voi proprii, ne- legati la toate doctrinele înselatoare, al caror unic scop este de a provoca frica si de a captura sufletul vostru. Nu-i serviti pe acesti impostori.
Voi sunteti în curs de a deschide ochii. Voi sunteti în curs de a vedea  si de a întelege ca tot ceea ce vi sa învatat, nu este adevarat, si ca ati fost pastrati captivi ai Bancilor si ai Statului. Voi sunteti cei 99%, deci întrebati-va, cine se afla de fapt la comenzi? Acceptati ca voi sunteti Fiinte de Lumina, care sunt în curs de a scapa Întunericului care v-a înghitit. Atunci cînd vedeti si acceptati Lumina, deveniti în fiecare zi mai puternici. Atunci cînd va adunati cu altii, stiti ca nu mai puteti sa fiti niciodata captivii Cabalei. Sa nu uitati niciodata scopul vostru. Pastrati-l întotdeauna, bine ancorat în spiritul vostru. Voi sunteti Armata Luminii si a Iubirii. În fiecare zi voi cîstigati. Vedeti dovezile împrejurul vostru. Lumina nu poate fi niciodata constrînsa, nici ascunsa din nou. Omul, este mai întelept acum, nu se mai lasa sa fie înselat, abdicînd de libertatea sa. Numai cei care vor sa traiasca în armonie, vor ramîne pe Pamînt.
Voi detineti viitorul vostru în mîinile voastre. Voi sunteti arhitectii viitorului vostru. Reflectati cu grija asupra modului de a trai în pace. Eliminarea a tot ceea ce este negativ, este prima etapa. Sistemele de control precum bancile, care au provocat în mod deliberat o asemenea mizerie a Omenirii, trebuie sa fie închise. Guvernele, asa cum le cunoasteti, nu vor mai fi necesare pentru a servi poporul în viitor. Învatamîntul, trebuie sa fie reformat în mod serios;toate minciunile trebuie sa fie suprimate, în asa fel încît, doar adevarul sa fie învatat. Nimic din vechiul regim nu trebuie sa ramîna. Acela va fi un nou început, pentru fiecare.
A fost multa pregatire pentru ca voi sa ajungeti la acest moment precis în timp. Aceasta va marca istoria, ca fiind cea mai giganta schimbare pe care Umanitatea a cunoscut-o vre-o data. Împreuna, noi vom reusi.
Draga mea, este greu de vazut un prieten trecînd prin atîtea dificultati. Sfîrsitul este la vedere. El va sosi. Munca ta cu M, este în acelasi timp pasionanta si edificanta. Viata este o lupta, însa scopul este ceea ce va motiveaza.
Vesnic, lînga dta., Monty al dtale, care te adora.
Translator: Star Child


0 comments:

Post a Comment

PERMISSION GIVEN BY MRS. MONTAGUE KEEN

I Veronica, widow of the late Montague Keen give permission to Maria Luisa de Vasconcellos to translate messages from Montague for her website. Montague Vernon Keen is a registered Trade Mark, I also hold the Copywrite No. 2366610

interview

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

MATTHEW IN ROMANIAN - Click image

SHELDAN IN ROMANIAN - Click image

gct


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

SaLuSa in Romanian - click image