Followers

PUTIN




2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.



BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE



Sunday, October 23, 2011

Montague Keen - April 17, 2011

April 17, 2011 

 
În vreme ce mașina de război își întinde tentaculele prin toată lumea, generând devastare la tot pasul, oamenii se întreabă, în sfârșit, din ce motive sunt invadate doar țările care au PETROL și alte feluri de resurse. Minciunile nu le mai sunt acceptate; indiferent de cât de convingător sunt prezentate. Au depășit deja măsura chiar și pentru cei mai obedienți oameni. La TV se repetă constant propaganda; ziarele o reiterează cu fiecare ocazie. Tacticile lor de manipulare mentală nu mai dau rezultatele dorite. Se pun întrebări.

Vă întrebați "Cum de se mai pot suporta pe sine?". Ei nu gândesc sau simt ca niște ființe umane normale. Totul e un joc pentru ei. Ei cred că au Dreptul Divin de a acapara orice își doresc. Totul e condus de lăcomie și sete de putere. Face parte din planul de cucerire a planetei Pământ. Este tot ce contează pentru ei.

Cei oprimați- aici sunteți toți incluși- au nevoie să fie uniți cu iubire în inimi, deoarece faceți parte din marea familie a Omului. Iubirea este legătura cu suprema ființă Dumnezeu. Văzând suferința semenilor din Japonia, Libia, Egipt, etc v-ați recăpătat conștiința firească, aceea că sunteți parte fiecare din Familia Omului. Când unul suferă, asemenea tragedii vă afectează pe toți. Asta vă determină să îndepărtați toate falsele separații create de religii, plus falsa istorie învățată care v-a ținut în sclavie. Oamenii încep să recunoască adevărul atunci când îl văd. Aveți încredere în intuiție, este un dar de la Dumnezeu pentru a vă ghida viața de pe Pământ. Depinde de voi toți care lucrați pentru Lumină să schimbați rezultatele a ceea ce poate părea unora inevitabilul triumf al întunecatei Cabale, atunci când veți realiza în sfârșit că numai cu sprijinul vostru pot ei să vă distrugă lumea. Voi sunteți mulți, ei sunt puțini. Acest scenariu s-a derulat de multe ori de-a lungul istoriei reale ale lumii voastre.

Depinde de voi să schimbați toate acestea pentru totdeauna. Da, vă stă în putere să creați o lume guvernată de iubire. Mașinile de ucis nu vor mai fi necesare. Tineri nesăbuiți sunt făcuți să creadă că își apără țara , când de fapt ei invadează alte țări, omorând și prădând, distrugând viețile copiilor inocenți. Cum de se mai pot suporta pe sine? Observați-i cum se învârt în uniformele lor într-o stare hipnotică. Nu își dau seama că sunt marionetele Cabalei Întunecate. Fiecare moarte este un sacrificiu de sânge plătit celor pe care îi servesc. Fie ca să găsească o cale în inima lor pentru a vedea războaiele în lumina lor reală. Vor renunța la ucideri.

Amintiți-vă cuvintele lui David Icke. “Iubirea infinită este tot ce există, restul este iluzie”. E timpul să îi ajutați pe cei care se trezesc din iluzie. Este un mare șoc pentru ei să se trezească și să vadă cum adevărul până atunci acceptat este expus drept minciună și corupție, este un șoc să se uite la cei la care au fost învățați să se plece, să îi vadă cum sunt în realitate. Răul rămâne Rău indiferent de deghizare.

Aveți șansa de a schimba toate acestea. Este nevoie de curaj și de capacitatea de a ieși din starea de frică care vă înconjoară. Adunați-vă întru iubire. Ajutați-vă unul pe altul. O faceți în numele semenului vostru, pentru generațiile viitoare, astfel încât ei să poată avea pe Pământ experiența minunată de viață așa cum ar fi trebuit să fie...să se bucure de un ADN complet activat în deplinătatea unei conștiențe restaurate. Să nu mai fim niciodată pionii Elitei malefice care a jefuit Pământul și a indus sclavia omenirii. Au creat o lume guvernată de Ritualuri Satanice, mascate în inocență pentru a-și ascunde intențiile diabolice. Odată realizate toate acestea, nu veți mai putea fi prostiți vreodată.

Terorismul financiar continuă. Ei se cred superiori muritorilor și nu datorează răspunsuri și explicații despre distrugerea multor țări prin corupție. Nu aveți nevoie de băncile lor. Recuperați controlul situației. Fiți responsabili pentru banii voștri. Se poate rezolva. Există oameni onești care s-ar ocupa de asta și ar fi fericiți să o facă. Din prima zi bancherii au fost necinstiți. A fost o păcăleală care și-a trăit zilele. Oameniii nu mai pot fi prostiți în felul acesta. Singuta putere este aceea care le-o dați voi. Iată un subiect demn de gândire.

Adevărul e la îndemâna oricui. Nu se ascunde nicăeri. Iubiți- priviți cu iubire spre lumină. Creați o atmosferă iubitoare în jur. Orice faceți, faceți cu iubire. Vă va schimba complet viața în bine. Va înlătura frica și stresul, special întreținute pentru a vă ține sub control. Aflați că ați fost creați pentru scopuri mai bune. Lumina emisă de voi va topi întunericul. Suntem gata să vă fim alături în această tranziție.

Draga mea Veronica, familia se adună pentru a sărbători ziua ta, află că sunt acolo lângă tine, bucurându-mă de eveniment. Mereu ajuți altora. Acum e momentul să te relaxezi și să te bucuri de compania familiei. Cu tine, draga mea, am învățat cum iubirea atât de profundă pentru o ființă îmi poate transforma complet viața. Tot ce avem nevoie era prezența celuilalt. Eram compleți. Cere curaj să ne deschidem inimile către alții dar multe și mari sunt recompensele.Când ai parte de iubire, ai totul pe lume. Iubirea mea va fi mereu cu tine. Cel care te adoră, Monty
© The Montague Keen Foundation 2011.
Toate drepturile rezervate.
Nici o parte a acestui site poate fi reprodus fără permisiune.

Website: The Montague Keen Foundation
Tradus: Dana 
 


http://www.montaguekeen.com– ENGLISH
http://mkfchinese.blogspot.com/ - MANDARIN/Chinese

Original and translations of the Galactic Messages available at

0 comments:

Post a Comment

PERMISSION GIVEN BY MRS. MONTAGUE KEEN

I Veronica, widow of the late Montague Keen give permission to Maria Luisa de Vasconcellos to translate messages from Montague for her website. Montague Vernon Keen is a registered Trade Mark, I also hold the Copywrite No. 2366610

interview





Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

MATTHEW IN ROMANIAN - Click image

SHELDAN IN ROMANIAN - Click image

gct


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

SaLuSa in Romanian - click image