Followers

PUTIN




2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.



BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE



Sunday, October 23, 2011

Montague Keen - June 12, 2011

June 12, 2011 

 
Se fac progrese, dragii mei. Urmarim cu bucurie aducerea impreuna a Fiintelor Luminate, ca prin minune. Noi, cei din aceasta parte a vietii, cream cu grija conditiile necesare acestei intalniri. Toti deveniti constienti de mecanismele care v-au tinut sub control. Devin VIZIBILE si astfel pot fi evitate. Am vorbit de separarea pe care cei care detin controlul au creat-o la nivelul coloanei voastre vertebrale. Se lucreaza la repararea acestui aspect, adica la reconectarea coloanelor voastre vertebrale. Acest lucru s-a tinut ascuns, la fel cum s-a intamplat si in cazul separarii celor doua emisfere cerebrale. V-au programat sa va folositi doar emisfera stanga. Din momentul in care un copil se naste, se pune accentul pe partea stanga a creierului, prin vaccinare, educatie, mass-media, etc.

Nu-si permit sa-si asume niciun fel de risc. Verifica grupa sanguina si cand se raporteaza un Rh negativ isi iau toate masurile de precautie pentru a distruge conexiunea cu emisfera dreapta. Inventeaza motive pentru care acei copii trebuie tinuti sub ”supraveghere speciala”. Cabala Intunecata ii considera o amenintare majora la adresa planurilor lor, asa ca trebuie sa-i elimine prin orice mijloace necurate avute la dispozitie. Cand spun ca ”supravegheaza” astfel de cazuri, spun adevarul doar pe jumatate. Cadrele medicale obisnuiau sa descopere si sa declare existenta acestor copii. Au fost spalati pe creieri si facuti sa creada ca procedeaza in interesul copiilor. Atat cadrele medicale , cat si cele juridice sunt tinuti sub control de reprezentanti ai Cabelei Intunecate. Voi intrebati in cine ar trebui sa aveti incredere? Chiar asa e, in cine?! Numai cei care s-au trezit stiu raspunsul la aceasta intrebare. Ascultati-va inima. Inima mereu va va ghida in directia buna. Nu va ascultati ”logica stangii” care v-a fost fortata in perceptii.

Voi traiti ceea ce e cunoscuta ca perioada ”Zilelor celor de pe urma”. Veti intra in curand in zona ”FARA TIMP”. Timpul a fost creat pentru ca fiecare aspect al vietii voastre sa poata fi controlat. Am subliniat in trecut faptul ca Anticii traiau „Fara Timp”. Acolo se va intoarce lumea voastra. Presiunea pe care timpul a creat-o asupra vietilor voastre e imensa. Calendarul vostru va reveni la luni de cate 28 de zile si va include si cele 13 semne zodiacale. Multi dintre voi treceti prin diferite stari de raceala ale corpului. Sunt dureroase si de neexplicat. Apoi, cateodata, resimtiti o extraordinara caldura interioara. Va consuma: e o caldura vie care indeparteaza tot ce nu e necesar in vietile voastre. Corpurile voastre sunt pregatite pentru restaurarea ADN-ului si pentru atingerea starii de constientizare deplina. Bucurati-va de aceste schimbari. Nu aveti de ce sa va temeti,e un proces natural. Constientizarea concentrata pe inima nu are nimic de-a face cu niciun fel de religie.

Multe fiinte din partea mea de viata aleg sa ajute si sa asiste Omenirea in ceea ce se crede ca vor fi niste vremuri interesante. Tineti ritmul: aveti numai de castigat si nimic de pierdut, in afara de conexiunile care v-au tinut legati de controlul sistemului in care ati trait. Veti cunoaste libertatea de gandire si de actiune pentru prima data. Dintr-odata, va veti privi semenii intr-o lumina noua, fara a face niciun fel de diferentieri. Universul vostru va fi complet restaurat, din nou. Cele doua centre de control care v-au mentinut in intuneric vor fi inlaturate. Ati vazut toate acestea in timpul somnului. Tot ceea ce s-a tinut ascuns va fi dezvaluit. Veti experimenta o bucurie atat de mare, o bucurie pe care lumea voastra n-a mai trait-o niciodata.
Voi intrebati ce se va intampla cu cei 2% care v-au condus si controlat lumea. E decizia lor. Li s-a dat posibilitatea de a alege: fie marturisesc, coboara si dau inapoi Omenirii tot ce i-au furat, fie lupta pana la sfarsit si incearca sa fuga de pe planeta cand le va esua planul. Averea nu-i va proteja.

Ei invadeaza tari in incercarea de a va tine sub control prin teama de atac. Dar metoda asta nu mai functioneaza. Ati fost martori la tactica asta de prea multe ori pentru a mai crede in ea. Adevarul devine evident, chiar si pentru cei care inca se afla intr-o stare de hipnoza.

Tineti minte ca fara ajutorul vostru, ei nu au nicio putere. In momentul in care va retrageti sprijinul, se vor prabusi ca o casa construita din carti de joc. Cooperarea voastra le-a permis sa controleze totul. Voi, cei care faceti parte din Fortele Armate, sprijinul si ajutorul vostru le-a oferit puterea si controlul asupra Omenirii. Au nevoie de varsare de sange pentru a supravietui. Voi le-o oferiti ! Ganditi-va la asta macar putin. Nu sunteti altceva decat niste marionete pentru ei, toti respectand ordine fara nicio impotrivire. Unde v-ati lasat constiinta ?
Noul Inceput e chiar dupa colt. Totul se pregateste pentru a fi gata sa ajute si sa inlocuiasca institutiile care obisnuiau sa conteze pentru voi, in momente de restriste.

Nu am lasat nimic la voia intamplarii. Ii avem aici pe toti Cei Mari din trecut, care isi unesc experienta pentru a va ghida in aceste vremuri tulburatoare. Cu multi dintre voi comunicam in starile voastre de somn, pentru a va deschide noi cai de actiune si de gandire. Sa nu credeti nici macar o secunda ca sunteti singuri. Acesta e un efort unit pentru a readuce Lumina pe planeta voastra. Lucram cu trupurile voastre in aceeasi masura in care lucram si cu mintile voastre. Priviti in jurul vostru cu iubire si compasiune. Trimiteti iubire tarilor invadate. Ajutati-i pe cei care spun adevarul. Primiti Lumina in vietile voastre. Pregatiti-va sa va reechilibrati planeta. Avem multe de facut, dragii mei. Cel care va adora, Monty.

Website: The Montague Keen Foundation
Tradus: Dana 
 


http://www.montaguekeen.com– ENGLISH
http://mkfchinese.blogspot.com/ - MANDARIN/Chinese

Original and translations of the Galactic Messages available at

0 comments:

Post a Comment

PERMISSION GIVEN BY MRS. MONTAGUE KEEN

I Veronica, widow of the late Montague Keen give permission to Maria Luisa de Vasconcellos to translate messages from Montague for her website. Montague Vernon Keen is a registered Trade Mark, I also hold the Copywrite No. 2366610

interview





Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

MATTHEW IN ROMANIAN - Click image

SHELDAN IN ROMANIAN - Click image

gct


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

SaLuSa in Romanian - click image