Followers

PUTIN
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


Sunday, October 23, 2011

Montague Keen - June 5, 2011

June 5, 2011 

 
Pe masura ce profetiile antice incep sa fie indeplinite, reusiti sa intelegeti mai bine cine sunteti de fapt, adevaratul motiv din cauza caruia Pamantul a devenit o inchisoare si care au fost motivele pentru care adevarul v-a fost ascuns. De fapt, tot ceea ce suntem invatati este exact opusul adevarului. Copii fiind, ni s-a spus ca vom ajunge in Rai, loc aflat ”acolo sus”, dincolo de cer. Acum stiti ca nu asa stau lucrurile. Raiul, asa cum il numiti voi, este Pamantul Interior. Aici, dragilor, ma aflu eu. Oamenii au fost deviati cu atentie de la aflarea adevarului. Va spun din nou ca nimic nu e ceea ce pare!

David Icke si Michael Tsarion, de exemplu, s-au documentat, ca si voi, asupra izvoarelor istoriei antice, cele care existau inainte de a fi modificate si rescrise de cei care v-au transformat in sclavi. Acestia urmareau aurul vostru si au hotarat sa preia controlul. Au instituit un sistem prin care isi ascundeau cu inteligenta identitatea si motivele pentru care venisera pe Pamant. Ei detin controlul complet asupra vietilor voastre: controleaza ce ganditi, ce cititi, ce invatati si ce anume cumparati cu banii vostri castigati din greu. Si fac toate acestea cu zambetul pe buze; ii amuza foarte mult caracterul supus al oamenilor, de cum toti se lasa condusi precum niste oi. Nimeni nu pune intrebari si nimeni nu se plange in timp ce fiecare lege sau restrictie draconica este aplicata, sau atunci cand un alt razboi incepe din niciun alt motiv decat nevoia de lupta. Creeaza bucurosi crize ale combustibililor sau (asa cum se intampla in prezent) crize ale alimentelor; si, cu toate astea, nimeni nu se plange. Majoritatea tacuta pur si simplu suporta. Intrebati-va cum se poate ca, aceste ”asa numite” fiinte inteligente, sa accepte pur si simplu tot ce li se intampla fara nici urma de rezistenta ? Trebuie sa se trezeasca si sa realizeze ca sunt tinute sub o permanenta stare de hipnoza. Vreti sa va condamnati copiii la asa ceva ? Vi se ofera sansa de a alege. Va aflati la o rascruce de drumuri si timpul trece. Sunt atat de multi de aceasta parte a vietii care incearca sa-i faca pe oameni sa se trezeasca. Fiecare are propria metoda.

Vi s-a confirmat ca ma voi intoarce. Nu voi veni numai eu. Venim sa va ajutam in acest important moment al Tranzitiei. Am fost impresionat, dragii mei, atunci cand m-ati intrebat daca voi arata la fel ca inainte de a parasi lumea voastra. Pai, raspunsul e da. Ma voi intoarce la voi. Exista unul sau doi oameni pe care intentionez sa-i vizitez, ca sa inteleg exact motivul pentru care au hotarat sa aleaga o anumita cale, sa inteleg de ce au actionat impotriva dorintei mele si a instructiunilor mele exacte. Lucrurile se vor repara. In marea schema, eu, impreuna cu camarazii mei din aceasta parte a vietii, vom ajuta sa refacem Planeta Pamant si sa inlaturam barele inchisorii care va tin in intuneric. Voi traiti acum un razboi. Cabala vrea cu disperare sa va tina intr-o stare de somnolenta si sub control. Noi, cei din Lumina, vrem sa va redam constiinta deplina, pentru a va putea bucura de libertate de gandire si de actiune, de libertatea de a sti cine sunteti cu adevarat.

Ati fost invatati, dragii mei, ca Sfantul Patriciu a izgonit toti SERPII din Irlanda. NU EXISTAU SERPI IN IRLANDA! Erau DRUIZI: marii invatati ai acelor vremuri, cei care foloseau serpii la fel cum se intampla in medicina profesionista de azi. Druizii au fost izgoniti pentru ca o doctrina falsa sa poata fi implementata. Trebuie doar sa va documentati despre conexiunea dintre Irlanda si Egipt pentru a intelege ceea ce s-a tinut ascuns de voi. Cercetati singuri, noi doar va indicam directia corecta. Avem multe de pierdut daca nu profitam de aceasta sansa, pentru ca nu mai este timp.

V-am atras atentia asupra faptului ca exista, de fapt, 13 semne zodiacale. Cel de-al 13-lea nu v-a fost dezvaluit pentru a crea confuzie. Stelele joaca un rol important in vietile Oamenilor. Cel de-al 13-lea semn zodiacal se numeste Ophiuchus: 30 noiembrie-17 decembrie.
ACESTA E ZODIACUL ADEVARAT:

BERBEC: 19 aprilie-13 mai
TAUR: 14 mai-19 iunie
GEMENI: 20 iunie – 20 iulie
RAC: 21 iulie-9 august
LEU: 10 august-15 septembrie
FECIOARA: 16 septembrie-30 octombrie
BALANTA: 31 octombrie-22 noiembrie
SCORPION: 23 noiembrie-29 noiembrie
OPHICIUS: 30 noiembrie-17 decembrie
SAGETATOR: 18 decembrie-18 ianuarie
CAPRICORN: 19 ianuarie-15 februarie
VARSATOR: 16 februarie-11 martie
PESTI: 12 martie-18 aprilie
Veti descoperi ca OPHICIUS e localizat exact deasupra orasului NEW GRANGE din Irlanda. Roma si Londra se afla pe aceeasi linie cu New Grange. Acum intrebati-va de ce vi s-a ascuns acest lucru. Mintile intunecate care va conduc planeta nu au actionat nicidecum intamplator. Ei s-au asigurat ca, timp de sute de ani, va veti afla sub controlul lor complet si chiar ca le veti fi recunoscatori pentru ca va permit sa existati pe propria voastra planeta.

Odata ce va veti convinge singuri de toate informatiile false, va asigur ca va veti trezi si ca veti intreba cum de ati putut fi atat de orbi. Ganditi-va la antici. Aveau o extraordinara intelegere a modului in care functioneaza planeta. Druizii se vor intoarce pentru a cere inapoi ce li se cuvine. Tineti minte, atunci cand l-ati cunoscut prima data pe David Icke, v-a spus ca directia era VEST-EST.

ATI FOST SURPRINSI. Ati vrut sa va convingeti singuri, cu ajutorul meu. Acum stiti ca David a avut dreptate. Cu siguranta directia a fost VEST-EST, exact invers de cum ati fost invatati voi toti. Toate acestea au fost facute pentru a ascunde adevarul. Acum e timpul ca ADEVARUL sa fie dezvaluit si acceptat. Da, dragii mei, e mai ciudat ca fictiunea. Adevarul va va elibera. Raspunsurile la atat de multe intrebari se afla in Irlanda. De aceea a fost tinut ascuns atat de mult timp. Irlanda isi va redobandi locul de drept in istorie. Adevarul nu mai poate fi tinut ascuns. Sa fiti siguri ca pacatele voastre va vor gasi, in cele din urma. Multi si-au facut deja bagajele, pentru ca, atunci cand impactul va avea loc, sa incerce sa paraseasca planeta in totala dizgratie. Voi sunteti multi, ei sunt putini. Banii nu cumpara salvarea.

Intr-un an, multe din schimbarile ce trebuie sa aiba loc vor fi complete. Pacea si armonia se vor reinstala. Va fi greu, dar va merita. Noi va urmarim. Cereti ajutor cand aveti nevoie. Concentrati-va pe IUBIRE. Cabala Intunecata nu poate supravietui inconjurata de IUBIRE, aceasta ii slabeste puterea. Iubirea este cea mai mare arma a voastra.

Noi va trimitem iubire si recunostinta pentru tot ceea ce faceti in punerea in practica a vointei Divine pe Pamant. Odihniti-va, dragii mei, sunteti rugati sa va odihniti pentru a fi pregatiti pentru intoarcerea mea. Cel care va adora, Monty.

Website: The Montague Keen Foundation
Tradus: Dana 
 


http://www.montaguekeen.com– ENGLISH
http://mkfchinese.blogspot.com/ - MANDARIN/Chinese

Original and translations of the Galactic Messages available at

0 comments:

Post a Comment

PERMISSION GIVEN BY MRS. MONTAGUE KEEN

I Veronica, widow of the late Montague Keen give permission to Maria Luisa de Vasconcellos to translate messages from Montague for her website. Montague Vernon Keen is a registered Trade Mark, I also hold the Copywrite No. 2366610

interview

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

MATTHEW IN ROMANIAN - Click image

SHELDAN IN ROMANIAN - Click image

gct


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

SaLuSa in Romanian - click image