Followers

PUTIN
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


Sunday, October 23, 2011

Montague Keen - May 1, 2011

May 1, 2011 

 
Te-ai mai însuflețit citind raportul lui David Icke despre turneul său prin Europa continentală și despre minunata primire de care s-a bucurat mesajul acesta. Oamenii vin de la multe ore distanță ca să îl asculte vorbind. Europa are atât de multă nevoie de Trezire, în Europa fiind centrul de control al totalității răului. Este locul de unde a început oprimarea omenirii. Acolo a fost distorsionată istoria dincolo de orice recunoaștere iar Omul a acceptat fără întrebări ce a fost învățat la școală. Totul a fost manipulat pentru a traumatiza oamenii, convingându-i că sunt în permanent amenințați. Este cea mai eficientă metodă de control al minții. Ei au reușit să convingă cu succes oamenii că trebuie să cucerească alte țări. Ceea ce s-a amplificat până la sacrificiul de sânge. Energia care se emană când sunt măcelăriți oamenii este folosită de Cabala Întunecată. Da, draga mea, oamenilor le este dificil să sesizeze dimensiunea malefică a conspirației, deci le vine mai ușor să evadeze și să refuze să creadă că ea există, mai curînd decât să accepte moartea în van a celor dragi. Adevărul e acolo pentru a fi cunoscut de toată lumea. Al treilea Război Mondial a început chiar sub nasul nostru. V-au ținut ocupații prin toate metodele de distragere cu grijă plasate, în timp ce în numele vostru se desfășoară măcelul unor oameni inocenți care așteaptă de la voi să luați atitudine și în numele lor. Sunteți gardienii fraților voștri. O să le întoarceți spatele în aceste ore dificile? Sunteți la fel de responsabili pentru acțiunile voastre ca și pentru lipsa de acțiune.

Deoarece familia Luminii se extinde în număr mare, cei treziți se adună în iubire și armonie iar lumea vi se schimbă definitiv. Părăsiți iluzia. Eliberați-vă de sub cătușele controlului. Iubirea vă va elibera. Vedeți iubirea, nu teama, în tot ce întâlniți. Omenirea a fost re- proiectată pentru a servi Illuminati – ei subminează căsătoria, promovează depravarea, corupția și diviziunea. Puneți-vă singuri întrebarea, asta le doriți copiilor și nepoților voștri? Nu vă lăsați seduși prin a vă accepta distrugătorul. Amintiți-vă, voi reprezentați aceea societate, voi cei care din starea voastră de inconștientă hipnotică vă veți da de bună voie acordul pentru starea în care este azi planeta voastră. Treziți-vă!

Aveți responsabilitatea să le asigurați copiilor voștri HRANĂ ȘI LICHIDE necontaminate. Aveți grijă că le falsifică pentru a-i atrage pe cei tineri și vulnerabili. Nu îi expuneți la muzică și emisiuni Tv care le afectează negativ mentalul. Nu vă bazați pe Tv să le țină loc de bonă – mințile inocente absorb mesajele subliminale conținute de muzică și emisiuni Tv. Stați împreună în famile, discutați, jucați-vă, creați-le un mediu în care să se simtă în siguranță și ocrotire. Trebuie să învățați cum să ocoliți corupția înconjurătoare. Standardele lor nu vă caracterizează. Ei se vor folosi de orice mijloc perfid pentru a vă distrage de la propria cale. Este aceea viclenie care i-a adus acolo unde sunt astăzi. Va trebui deci să fiți vigilenți pentru că sunt maeștri în domeniu.

Cel mai mare atu pe care îl aveți este capacitatea de a iubi și a simți compasiune. Prin trimiterea iubirii către semenii voștri, voi creați lumină. Energia iubirii depășește cu mult energia urii. Fără să realizați, ați fost victimele urii atât de înjositoare. S-au folosit de ea că să vă țină la respect, în ochii lor – de preferat sub papuc. Am refuzat un asemenea mod de viață. Am ales să văd lumina și să trăiesc prin lumină. Celor care citesc acum cuvintele mele le transmit rugămintea să se lase îndrumați și protejați de lumină. Iubirea transformă orice. În timp, veți vedea rezultatele sacrificiilor făcute azi.

Oamenii mă întreabă de ce nu vorbesc prea mult despre viața de apoi. Ei bine, aici este tot ce v-ați putea dori. Totul este gând. Nu există timp. Orice v-ați dori apare instantaneu. Este atât de multă frumusețe încât mintea umană nu o poate înțelege. Imaginația umană pur și simplu nu poate cuprinde aceea minunăție, a transcende viața umană și a reveni la Spirit, acolo unde orice este posibil.

În acest moment, țelul nostru este să vă arătăm calea afară din întuneric, să salvăm Planeta Pământ de cei care vor să o distrugă. Colaborăm cu multe suflete luminate de pe toată planeta, pe unii îi știți deja, de alții nu ați auzit încă. Nu a rămas piatră nerăscolită în încercarea noastră de a salva Planeta Pământ. Le suntem recunoscători tuturor celor care ne ajută în acest sens. Reușita va fi a noastră. De voi toți depinde rapiditatea cu care va fi obținut acest succes. În curând Cei Întunecați pregătesc mai multe ”cutremure”, pentru a crea frică. Sunt fabricate de om. Se folosesc de ele pentru a amenința țările care nu se supun Noii Ordini Mondiale. Dacă observați acest plan de invadare si cucerire, singurul lucru de care nu au ținut cont a fost TREZIREA MASELOR la realitate. Jocul e terminat, doar că nu vor încă să accepte. În curând, nu vor mai avea încotro.

Veronica, draga mea, nu poți continua să ții lumânarea aprinsă la ambele capete deodată. Nu e posibil să răspunzi la toate emailurile și să te și descurci cu toate apelurile telefonice. Ai nevoie de relaxare. Mai lasă-le la o parte, din când în când, pentru a-ți reîncărca bateriile! Păstrează-ți mereu nivelul ridicat de energie. Vom scrie iarăși. Sunt multe de făcut. Rămân întotdeauna al tău adorator, Monty.

Website: The Montague Keen Foundation
Tradus: Dana 
 


http://www.montaguekeen.com– ENGLISH
http://mkfchinese.blogspot.com/ - MANDARIN/Chinese

Original and translations of the Galactic Messages available at

0 comments:

Post a Comment

PERMISSION GIVEN BY MRS. MONTAGUE KEEN

I Veronica, widow of the late Montague Keen give permission to Maria Luisa de Vasconcellos to translate messages from Montague for her website. Montague Vernon Keen is a registered Trade Mark, I also hold the Copywrite No. 2366610

interview

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

MATTHEW IN ROMANIAN - Click image

SHELDAN IN ROMANIAN - Click image

gct


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

SaLuSa in Romanian - click image