Followers

PUTIN




2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.



BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE



Sunday, October 23, 2011

Montague Keen - May 8, 2011

May 8, 2011 

 
Pe Pământ se dă o bătălie între Lumină și Întuneric. În disperarea lor de a păstra puterea, Satanicii voștri Overlorzi se folosesc de date calendaristice speciale pentru a aduna oamenii într-o stare de agitație, astfel încât inconștient să hrănească cu energie cauza lui Satan. În ignoranța lor, ei sunt folosiți la distrugerea lumii. La fiecare adunare se emite energie, fie că e folosită pentru scopuri bune sau rele. Depinde de alegerea voastră. Săptămâna trecută a fost un exemplu perfect. Ați văzut oamenii aduși în stare frenetică de agitație așa încât fiecare gram de energie a fost folosit în Londra și în Roma. SUA nu vor să le fie descoperite intențiile în acest sens, asa că își produc propria energie, ca un duh din lampă, sporind astfel emisia de energie.

Bunul meu prieten, Dr Rupert Sheldrake cunoaște mai bine ca oricine Câmpurile Morfice și știe cum este folosită energia lor. Savanții cunosc bine Liniile de Energie axiatonale ale Pământului. Veți descoperi cum biserici, biblioteci, piramide, etc, sunt construite conform acestor linii. Oamenii știau de existența acestei științe încă de la începuturile existenței lor pe pământ. Ei sunt aceia a căror existență depinde de energia voastră și care trăiesc din vărsarea de sânge, plus din energia cauzată de suferința Omului. Vă rog, îndreptați-vă energia numai spre cauze bune și nobile, în lumină și iubire; fiindcă mulți dintre voi se află încă într-o stare hipnotică, ca oile duse la tăiere care ascultă de fiecare comandă. Deschideti-vă în fața Divinei Energii al cărei flux străbate prin fiecare din voi. Nu permiteți folosirea ei în intenții malefice.

Cercetați cele ce vi s-au ascuns până acum. Istoria voastră reală vă ajută să întelegeți de ce planeta voastră se află la mare strâmtoare. Dacă un procent mare din voi strigă după adevăr, atunci adevărul va fi revelat iar cei care v-au întemnițat vor părăsi planeta fiindca nu pot supraviețui singuri. Ei au nevoie de voi toți pentru a se hrăni cu energia necesară propriei supraviețuiri. Acum puneți-vă întrebarea, cine
deține de fapt puterea?

Voi mai aveți o alegere de făcut - ei nu o mai au! Planul nostru este să schimbăm complet energia. astfel încât brusc oamenii să întrevadă brusc neașteptate căi de ieșire din situații care să îi ajute la îmbunătățirea vieții lor. Ei se vor trezi. Vor înțelege că pentru orice lucru se plătește un pret. Unii vor trebui să facă compromisuri adică să îi lase și pe alții să trăiască decent. Oamenii potriviți apar ca să vă motiveze în anumite feluri. Veți reveni din nou la vechile și bunele obiceiuri de a cultiva recolte, etc, de dinante de a fi contaminați de chimicale periculoase.

Călătorii spațiale au loc fără știința voastră. Cabala călătorește în afara planetei. Ei dețin tehnologii ținute până acum secrete.
Ei pot materializa și dematerializa obiecte, cum ar fi armamentele, etc. Sunt cu mult mai avansați decât v-au lăsat să credeți. E important să vă păstreze ignoranți cu privire la aceste aspecte. Ei simt că dacă știți mai putin e cu atât mai bine. De asta vă sufocă viețile cu lucruri banale. Ei crează false nevoi materiale ca să vă țină ocupați.

În încercarea de a împiedica propagarea adevărului, cei care caută și vorbesc adevărul sunt ridiculizați. Călătoria Omului către adevăr începe. Acest program e în curs de derulare, nimic nu îi va sta in cale. Majoritatea omenirii a cerut schimbarea, asa că fiți liniștiti că așa se va întâmpla. Omul a rătăcit destul prin sălbăticie. E vremea să se întoarcă printre cei din seminția sa.

De la Tv nu veți reuși să aflați adevărul. Luați-vă răgaz să citiți. Educați-vă! Adevărul vă înconjoară. Este ușor de descoperit și odată găsit, veți cunoaște experiența bucuriei și realizării de sine. Adevărul vă va elibera. Cei care au copii vor trebui să fie atenți la ce sunt ei învățați. Ce fel de metode de control al minții sunt folosite, cum ar fi drogurile. Ce fel de chimicale conține hrana lor. A sosit vremea să puneți totul sub semnul întrebării. Când veți ajunge la faza aceasta - și vă asigur că veți supraviețui la toate atacurile – veți cunoaște împlinirea în feluri încă de neimaginat. Strămoșii voștri și toate mințile mari care au pășit vreodată pe Pământ vă stau alături la fiecare pas. Adevărul nu mai poate fi ascuns. În lume se întâmplă mai multe lucruri decât percepeți. Observați-i pe cei care vă mint. Recunoașteți-le minciunile și refuzați să le luați de bune. E timpul să vă faceți vocile auzite. NU, este un cuvânt simplu, din două litere, care trebuie folosit. "Nu în numele meu" este o afirmație importantă care trebuie folosită ori de câte ori sub ochii voștri se întâmplă o nedreptate. Sunteți multumiți de uciderile inutile făcute în numele vostru? Țările voastre au invadat alte țări pentru a-i "proteja pe cei inocenți". Inocenții sunt cei omorâți, prostiți și lăsați fără adăpost. V-ați dat acordul pentru așa ceva? Ce mai trebuie să se întâmple pentru a vă trezi din stupoarea în care v-ați complăcut până acum? Încercați să-i priviți cu iubire și întelegere pe cei aflați la nevoie și pomeniți-i în rugăciunile voastre.

Tu, draga mea, ai cunoscut in viată mulți oameni foarte speciali. Prin ce calități se făceau remarcați? Vei descoperi că acestea erau iubirea și compasiunea, pentru că acestea sunt calitățile care ies în evidență. Capacitatea lor de a avea grijă de alții, de a le veni in ajutor, este ceea ce le-a umplut viețile. Ei lasă o impresie inefabilă asupra celor pe care îi întâlnesc și care le studiază munca. Ei rămân vii în memoria oamenilor și după moarte. Viețile trăite cu sens sunt un exemplu pentru toți.

Aveți încredere în voi. Veți reuși. Ați fost păcăliți și manipulați de o Cabală Malefică foarte vicleană a cărei intenție este distrugerea a tot ce vă este drag. Dar mai sunt și alții, pregătiți să pășească mai departe și să îi înlocuiască, expunându-le corupția exercitată asupra lumii voastre care le-a căzut victimă. Timpul pentru schimbare este ACUM.

Vom restaura planeta Pământ la locul ei de drept din Univers.
Iubirea mea te înconjoară, draga mea. Ai fost lumina mea călăuzitoare de drum. Sunt soțul tău care te adoră, Monty.

Website: The Montague Keen Foundation
Tradus: Dana 
 


http://www.montaguekeen.com– ENGLISH
http://mkfchinese.blogspot.com/ - MANDARIN/Chinese

Original and translations of the Galactic Messages available at

0 comments:

Post a Comment

PERMISSION GIVEN BY MRS. MONTAGUE KEEN

I Veronica, widow of the late Montague Keen give permission to Maria Luisa de Vasconcellos to translate messages from Montague for her website. Montague Vernon Keen is a registered Trade Mark, I also hold the Copywrite No. 2366610

interview





Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

MATTHEW IN ROMANIAN - Click image

SHELDAN IN ROMANIAN - Click image

gct


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

SaLuSa in Romanian - click image