Followers

PUTIN
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


Monday, August 1, 2016

Romîna -- Mesaj de la Montague, Dominica 17 Julie 2016

Mesaj de la Montague, Dominica 17 Julie 2016


Negocierile continua, acorduri au fost facute, si cei care au vointa, renunta la controlul lor si lucreaza alaturi de umanitate, implorînd sa fie autorizati sa ramîna pe Pamînt. Este necesar sa restituie omenirii tot ceea ce au luat în mod fraudulent. Din aceasta cauza, cu toate ca vor sa ramîna, înca sunt sovaitori în a abdica de bogatia si statutul lor. Tot ceea ce au furat umanitatii trebuie sa fie restituit. Atîtia dintre voi de abea începeti sa va dati seama ca aceste clase guvernante, care au luat controlul Pamîntului, nu au dreptul sa stea pe Pamînt, si ca pot ramîne, doar daca umanitatea va accepta, si daca vor lucra împreuna cu voi. ADEVARUL complect, trebuie sa fie expus, pentru ca toata lumea sa înteleaga situatia. Adevarul a cine sunteti voi, cît de puternici sunteti toti si fiecare dintre voi, a fost ascuns. Legatura voastra cu Creatorul, a fost taiata de eligie. Toate religiile trebuie sa raspunda pentru crimele lor împotriva umanitatii.

A fost adus la cunostinta Veronicii, ca doua suflete curajoase au initiat o pretentie legala, pentru restituire împotriva Vaticanului, în favoarea umanitatii ; ANNA MARIA si JAMES CLINTON. Din nou va spun, ca acesta nu este decît primul pas. Umanitatea împotriva Vaticanului. Umanitatea nici nu a zgîriat înca suprafata crimelor Vaticanului, împotriva ei. Exista atîta de descoperit în Vatican, o data ce este complect opus în toate sensurile, la ceea ce pretinde ca este. Vaticanul, trebuie sa raspunda pentru crimele sale împotriva Umanitatii. Va spun ca sa va pregatiti, deoarece, nu va faceti nici macar cea mai mica ideie, de enormitatea crimelor sale. Planurile Vaticanului/Sionistilor, trebuie sa fie împiedicate. Voi nu aveti de ales, supravietuirea voastra, depinde de asta. Aceasta Pretentie de Proprietate si Embargo, este primul pas înainte, la expunerea Vaticanului si a ceea ce reprezinta. Tentaculele sale PERVERSE, sunt împrastiate pretudindeni. Nu poate supravietui în Lumina. Nu lasati Vaticanul sa va ia cu el atunci cînd va fi doborît, deoarece nu poate fi permisa supravietuirea lui. Vaticanul, controleaza mult mai mult decît puteti sa va imaginati vreodata, incluind banca, razboaiele si coruptiile de toate tipurile. Nu va putea, nici nu va trebui sa supravietuiasca.

În acelasi timp în care lumina inunda lumea voastra, ea expune tot ceea ce este negru si corupt. Priviti la David Icke calatorind prin lume, împrastiind lumina adevarului, cu audiente de mii de persoane. Persoanele sunt preparate pentru a se deschide adevarului. Guvernele sunt vazute ca fiind paznici de închisori. Ei cu totii se supun MÎINII INVIZIBILE, de la care primesc ordini. Toate guvernele sunt marionetele Cabalei, daca nu, nu ar fi guvern. Numai atunci cînd va iesi în relief un adevarat conducator, va veti da seama cît de corupte sunt guvernele voastre. Aveti nevoie de un lider condus de inima sa, care sa fie preparat pentru a trai si lucra pentru binele umanitatii. Un lider care sa refuze sa faca parte din eliminarea a 80% din umanitate. Un lider care sa garanteze ca apa pura, aerul pur si hrana fara chimicale sa fie disponibile pentru toti.

În prezent, în toate zilele, Cabala si slujitorii sai sunt expusi. Au un prêt pus pe capetele lor.  A fugi spre Alaska nu garanteaza siguranta lor. Cel de-al 3-lea Razboi Mondial de asemenea nu îi va salva. 2016, este începutul SFÎRSITULUI împaratiei teroarei Cabalei. Voi veti trai schimbarile, de un tip de care nu puteti nici macar sa va imaginati. Sa va fie mila de cei care sunt mai putin preparati pentru a avansa catre lumina. Va lua ceva timp pentru a învata a trai în pace si armonie reciproce, fara coruptii impunînd legile lor si regulile lor asupra voastra. Veti învata sa luati hotarîri bazate pe aprecierea inimii, si nu a capului. Acest lucru, nu se va întîmpla de pe o zi pe alta, va lua ceva timp. Gînditi-va la acest lucru, prietenii mei, voi aveti ocazia sa creati o lume libera de toata coruptia, si tot ceea ce ea cuprinde. O lume, unde copiii vor creste fara frica de a fi abuzati de Biserica sau Stat. Nu lasati nici o piatra fara a fi întoarsa la îndepartarea coruptilor. Aceasta este marea voastra ocazie de a crea o lume în care va va place sa fi crescut. Asa cum vedeti, numele mari cad în dizgratie, sa stiti ca asta trebuie sa se întîmple, pentru ca lumina sa se împrastie în toate tarile lumii. Gasiti-va vocea voastra, timpul vostru a sosit. Eliberati mintea voastra de tot ceea ce o împiedica sa îmbratiseze lumina, si deveniti cine sunteti cu adevarat.

Draga mea, aceasta trezire este excitanta si se accelereaza. Sa ai încredere în lumea spiritului, pentru a gasi solutii.

Vesnic, cel care te adora, Monty.Translator: Star Child

0 comments:

Post a Comment

PERMISSION GIVEN BY MRS. MONTAGUE KEEN

I Veronica, widow of the late Montague Keen give permission to Maria Luisa de Vasconcellos to translate messages from Montague for her website. Montague Vernon Keen is a registered Trade Mark, I also hold the Copywrite No. 2366610

interview

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

MATTHEW IN ROMANIAN - Click image

SHELDAN IN ROMANIAN - Click image

gct


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

SaLuSa in Romanian - click image