Followers

PUTIN




2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.



BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE



Saturday, August 6, 2016

Romîna -- Montague Keen - 24 Iulie 2016


Montague Keen - 24 Iulie 2016

Trezirea cîstiga viteza si forta. Trebuie doar sa observam miile care se adauga, prin toata lumea, ca sa auda pe  David Icke vorbind adevarul. Oamenii, fac legaturile si vad, pentru prima data ca omenirea este pe deplin controlata. Ei învata, cum a fost ca doar 1% au reusit sa manipuleze pe cei 99%, ca sa-si cedeze libertatea lor, si controlul lumii întregi. Cabalei îi este teama de trezire, si atunci raspunde cu operatiuni SECRETE MURDARE, pentru a cauza teama, si asteapta ca acest lucru sa distraga oamenii, de la ceea ce este facut pentru a distruge omenirea. Cabala pîna ca, îsi are si omul lor în fiecare fals atac, pozitionat ca sa le raporteze direct lor. L-au tinut ocupat, alergînd din tara în tara. Cu toate acestea, credulii, au înca încredere orbeste în toate astea, independent de dovezile puse în evidenta. Contrastul între oamenii deschisi adevarului, care se unesc sa-l auda pe Icke a carui lumina este atît de mare, si altii care se lasa înselati, este enorm. Atît de mult control este focat pe omenire, în special cu ajutorul televiziunii, guvernelor, educatiei, si desigur, cel MAI MORTAL din toate, controlul mental prin religie.

Este timpul sa va eliberati. Deshideti-va mintea adevarului. Refuzati sa consimtiti coruptia care a distrus viata pe pamînt. O alegere trebuie sa fie facuta : sau sunteti împreuna cu omenirea, sau va veti scufunda în uitare cu Cabala. Pentru ca Cabala nu va supravietui ; ei stiu ca acest lucru este adevarat, ca timpul lor sa terminat.

Tranzitia a început, si consecintele ei vor fi magnifice.Totul se va schimba la o scala globala. Este necesar ca omenirea sa se deschida schimbarii, sa fie pregatita, si sa ia parte activa în ea. Atunci cînd o veti face, coruptii vor înceta sa mai poata sa continuie sa functioneze, pentru ca fara ajutorul vostru vor trebui sa admita deruta. Voi stiti cine sunt, cei care suporta Cabala. Voi stiti ca, cu cît mai repede va veti retrage serviciile voastre, cu atît mai repede lumea se va scalda în lumina ADEVARULUI, a JUSTITIEI, si a IUBIRII pentru toata omenirea.

Va cer din nou sa trimiteti iubirre, lumina si justitie pentru cineva care continua închis în Statele Unite. Cineva al carui rol în aceasta tranzitie, a fost asa de mare, încît i-a fost montata o capcana. Daca simtiti ca puteti oferi asistenta în aceasta situatie, faceti-o, deoarece Veronica este foarte preocupata si confuza. Este necesar de sfatuire legala, relativ la legile SUA, care sunt foarte diferite de cele ale GB.

Omenirea are nevoie ca lucrurile sa avanseze cît mai repede posibil. Cabala este capabila de orice, pentru a cîstiga ceva timp. Ei vor uza si abuza, pentru a obtine ceea ce vor. Rasa omeneasca are nevoie de libertatea sa, pentru ca sa îi fie permis sa traiasca pe Pamînt, asa cum trebuie sa fie. MÎNA INVIZIBILA care controleaza lumea voastra trebuie sa-si termine regatul sau de teroare, si sa retraga de pe Pamînt. Cei care îi servesc, trebuie sa se pregateasca sa plece de asemenea, doar daca vor cauta mila si iertarea pentru crimele lor împotriva omenirii. O lectie MARE, pe care omenirea o va învata, este ca, bogatia acestei lumi nu va cumpara dreptul de a ramîne pe Pamînt, dupa ce tranzitia va fi conclusa. Nu va exista spatiu pentru coruptie, nici pentru cei corupti dupa tranzitie.

Veronica, a trebuit sa aiba de a face cu noul soc, referitor la persoana închisa în SUA. Noi, cei din aceasta parte a vietii, lucram în sensul de a-l elibera de capcana, însa Veronica, este aceea care are de a face fizic cu acest lucru. Nu va faceti ideie, de ceea ce ea are de înfruntat. Este un RAU asa de negru, asa de vicios, asa de corupt. Unica dorinta a lui Veronica, este sa ajute sa elibereze omenirea, pentru ca, cu totii sa poata sa traiasca în pace.

Draga mea, stiu ce soc a fost acesta pentru tine. Trebuie sa te recuperezi. Stii ca nimic nu poate împiedica aceasta tranzitie. Ei pot numai sa puna obstacole în calea ta. Si cu asta ai de a face.

Sunt mereu cu tine, draga mea.


Adoratorul tau, Monty.



Translator: Star Child

0 comments:

Post a Comment

PERMISSION GIVEN BY MRS. MONTAGUE KEEN

I Veronica, widow of the late Montague Keen give permission to Maria Luisa de Vasconcellos to translate messages from Montague for her website. Montague Vernon Keen is a registered Trade Mark, I also hold the Copywrite No. 2366610

interview





Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

MATTHEW IN ROMANIAN - Click image

SHELDAN IN ROMANIAN - Click image

gct


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

SaLuSa in Romanian - click image