Followers

PUTIN
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


Tuesday, August 9, 2016

Romîna -- Mesaj de la Montague Keen, Duminica 31 Julie 2016

Mesaj de la Montague Keen, Duminica 31 Julie 2016

În acest timp de mari schimbari, este important sa faceti Revogarile (Andrew Bartzis) pe cît de des posibil, pentru ca sa acumulati forta interioara, si sa va eliberati de controlurile care au fot implantate de religie si de stat. Ati ramîne uimiti cu rezultatele. Va veti simti liberi si în control (de voi proprii). Înlaturarea controlului corupt va aduce mari schimbari. Voi trebuie sa fiti pregatiti pentru a avea de a face cu aceste schimbari. Sa nu asteptati ajutor sau sfaturi de  la guvernele voastre, caci ele sunt parte din problema. Forta mentala si auto-încredere sunt cruciale. Este cu ajutorul Revogarilor, ca oamenii îsi vor recupera puterea lor.

Mult din ceea ce este dezvaluit vã va soca si vã va nelinisti, însa trebuie sa renuntati la vechile si coruptele metode ale trecutului. Cei în care vi sa învatat sa aveti încredere, si sa-i reverentiati, sunt aceiasi care v-au mentinut în captivitate. Va spun din nou : »Nimic este ceea ce pare a fi », sa aveti acest lucru mereu în minte.

Guvernele servesc numai MÎNA ASCUNSA, si nici o data poporul, deci sa nu va asteptati ca ei sa va apere. Guvernele  au actionat pentru ca sa fiti eradicati de la suprafata Pamîntului. Ei nu vor 80% din omenire. Voi trebuie sa va treziti si sa vedeti ceea ce sunt guvernele voastre, si sa vedeti cinstit în ce fel ei s-au amestecat în exterminarea rasei omenesti. Veti ramîne socati pîna la maduva, atunci cînd masca va cadea, si va aparea întelegerea ca poate/probabil, voi îi ajutati la planul lor rautacios. Atunci cînd veti întelege pe deplin întinderea coruptiei, atunci si numai atunci, voi veti fi capabili sa dati pasii necesari, pentru a refuza sa cooperati cu planurile lor rautaciose.

Marea trezire îsi deschide aripile sale pîna în îndepartari. Poate fi vazuta energia luminoasa în jurul persoanelor, pe masura ce se elibereaza de legturile negrului trecut. Învatati sa zîmbiti din nou, deoarece voi aveti mult pentru ce sa zîmbiti. Va treziti din cosmarul pe care Cabala la creat pentru omenire/umanitate. Pe masura ce catusele cad, si barele închisorii se dezintegreaza, va ridicati fata catre razele vindecatoare ale soarelui, si salutati lumina lui în viata voastra.

Cei care sau nascut în ultimii 2000 de ani, nu au cunoscut niciodata libertatea. A fost atunci, cînd controlul a început. Vaticanul si compania, au dominat începînd de atunci. Cu libertatea vin mari responsabilitati, voi nu puteti sa cadeti în capcana de a se comporta la fei ca si Cabala, Nu, prietenii mei, este nevoie de un nou mod de a gîndi, pentru a garanta ca metodele vechi sunt moarte si au disparut pentru întotdeauna. Gînditi-va putin cum ati dori ca viata sa fi fost pe Pamînt ; o experienta minunata pentru toata umanitatea, nu doar pentru cîtiva. Voi trebuie sa garantati ca niciodata nu va mai exista oameni fara hrana si un camin. Saracia a fost folosita pentru a introduce un tip de energie de care Cabala avea nevoie, pentru a supravietui pe Pamînt. Trebuie sa întelegeti ca toata umanitatea va trece prin aceasta mare schimbare împreuna, si ca va fi mai dificil pentru unii, sa se adapteze la ea. Împreuna, veti supravietui. Aceasta schimbare pe care ati asteptat-o, pentru care v-ati rugat, se afla acum aproape de voi. Savurati fiecare moment, deoarece ati lucrat din greu pentru ea. Voi sunteti creatorii Noii Ere.

Acei dintre voi care au un rol special de jucat, stiu cine sunt, si stiu ca trebuie sa ne afle la locul potrivit, la momentul potrivit. Din nefericire, Cabala  de asemenea stie cine sunt, si face tot ceea ce este posibil, pentru ca sa va distruga. Va rog sa sprijiniti, mereu cînd este posibil, trimitînd iubire, energie si forte, tuturor acelora care se afla în mîinile Cabalei. Sa stiti ca Cabala poate doar sa întîrzie, însa nu sa evite Tranzitia. Este scris în piatra, profetizat de multi, de-alungul timpurilor. Se va întîmpla, deoarece a sosit ora. Acesta este momentul pentru a face adevarata diferenta pentru viitorul omenirii. O oportunitate pentru a crea o lume unde iubirea, respectul, justitia, pacea si onoarea pentru toti, va deveni norma.

Draga mea, tensiunea acestei situatii a fost zdrobitoare. Gîndeste-te cu ce te înfrunti, este aproape o minune ca ai reusit sa ai de a face cu asta pîna acum. O forma va fi gasita, pentru a  depasi ceea ce pare acum intransponibil. Ceea ce traiesti,  este marea batalie între umanitate si Cabala, lumina si întuneric. Domnii Cabalei, pierd. Sa ai încredere ca rezultatul sigur va aparea, si ca totul va fi bine.

Mereu, al tau adorator, Monty.


Translator : Star Child

0 comments:

Post a Comment

PERMISSION GIVEN BY MRS. MONTAGUE KEEN

I Veronica, widow of the late Montague Keen give permission to Maria Luisa de Vasconcellos to translate messages from Montague for her website. Montague Vernon Keen is a registered Trade Mark, I also hold the Copywrite No. 2366610

interview

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

MATTHEW IN ROMANIAN - Click image

SHELDAN IN ROMANIAN - Click image

gct


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

SaLuSa in Romanian - click image