Followers

PUTIN
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


Friday, August 12, 2016

Romîna -- Montague Keen din 7 August 2016

Mesajul lui Montague Keen din 7 August 2016

Ca un cutremur de submari, adevarul se raspîndeste în toate colturile Pamîntului. Nu poate fi împiedicat. Tot ceea ce a fost acceptat ca un fapt, se afla acum sub scrutiniu. Este provocat în mod deschis si discutat. Voi acum stiti, ca tot ceea ce ati învatat prin educatie, a fost ceea ce parazitii au permis. În acest mod, o realitate falsa v-a fost impusa. O istorie falsa v-a fost impusa pentru ca niciodata sa învatati cine sunteti voi cu adevarat. Ei au inventat religia pentru a controla mintile voastre, pentru a controla vietile voastre cu ajutorul FRICII. Ei au creat industria farmaceutica, pentru a se asigura ca drogurile lor aveau sa va înroleze si mai mult în controlul lor. Ei au distrus tot ceea ce era pur, bun si natural, si medicina lor bazata pe droguri, a devenit un mare negot, si v-a fost impusa.

Toate guvernele sunt controlate de catre Cabala, cu ajutorul sistemului lor bancar corupt. Si sunt, în acest moment, mai periculosi ca niciodata, pentru ca sunt provocati. Reusesc sa vada ca jocul lor, are zilele numarate. Oamenii cauta acum adevarul în toate problemele/situatiile, si sunt socati de enormitatea a ceea ce au ajuns sa descopere. Prietenii mei, ati zgîriat numai suprafata crimelor comise împotriva voastra. Nu a fost presupus niciodata ca omenirea sa sufere pe Pamînt ; numai atunci cînd parazitii au sosit, si v-au înselat ca sa le oferiti drepturile voastre si cunoasterea, a început suferinta.

Toata omenirea/umanitatea cunostea Codurile Vechi, cunoasterea care a fost transmisa de la tata la fiu. Aceasta Cunoastere Veche a fost înlaturata cu forta umanitatii, si asta va lasat la îndemîna oprimitorilor vostrii. Tot ceea ce Cabala detine, v-a fost retras, si asta continua pîna în ziua de azi. În curînd, umanitatea va avea forta sa spuna DESTUL !, vrem înapoi tot ceea ce voi ne-ati luat. Aceasta zi, este mai aproape decît judecati. Fiti pregatiti sa luati atitudinea potrivita, atunci cînd momentul adevarului va sosi, si eliberati-va de paraziti pentru întotdeauna.

Noi sarbatorim în aceasta parte a vietii mereu, atunci cînd mai multi dintre voi se trezesc catre adevar. Voi ati vazut recent socul si dezamagirea, atunci cînd poporul englez a votat sa iasa din corupta UE. Uniunea Europeana, este o ÎNCHISOARE DESCHISA pentru poporul Europei, ea controleaza toate tarile, cu toate ca acest lucru este ascuns de populatie. Anglia, a hotarît ca nu vrea sa faca parte din Statele Unite ale Europei, si ca poporul sau, vrea sa fie englez. Acest lucru, a provocat o mare alarma printre paraziti, care încearca înca sa aranjeze forme pentru a scapa de vot. Toti acesti paraziti stau agatati de puterea si bogatia lor. Umanii/oamenii, sunt o piedica pentru ei; exista numai pentru ca sa îi serveasca.

Este excitant sa vezi pe cei treziti reclamîndu-si puterea lor. Vocea lor este acum auzita, si oamenii sunt gata sa îi auda si sa actioneze. Acum vad toate evenimentele de operatiuni murdare, exact asa cum ele sunt; pentru un scop doar, sa puna mai mult control asupra omenirii. Voi nu mai sunteti înselati de MINCIUNILE lor. Ai dreptate draga mea, voi veti nevoie de un LIDER/CONDUCATOR care sa iasa în relief, pentru a arata calea catre o lume mai buna pentru toti. Partidele politice, trebuie sa devina un lucru al trecutului negru, si al sistemului sau de control, care trebuie sa fie lasat în urma. Voi nu puteti sa luati coruptia trecutului, catre viitor. O noua forma de gîndire este necesara. Oameni buni apar la timp de nevoie.

Prietenii mei, pot sa-mi iau libertatea sa va cer rugaciunile voaste pentru cineva care are nevoie de ajutorul vostru. Cabala l-a încoltit, si îl tine prins. El are o misiune importanta de îndeplinit, pentru a elibera umanitatea/omenirea din sclavie. Cu toate ca ei nu îl pot omorî, au provocat probleme serioase. Vor ca sa sufere de un atac de inima. MAGIA NEAGRA a lor, a provocat orbirea si tumori cerebrale. I-au taiat alimentarea cu oxigen, si au întrerupt sistemul sau linfatic. Umanitatea/omenirea, are nevoie ca acest tînar sa-si îndeplineasca misiunea sa pe Pamînt. Cabala i-a retras negotul, casa lui, tot ceea ce avea. El acum nu are bani, este închis si are nevoie de rugaciunile voastre. Împreuna, cu rugaciunile, actiunile si intentiile corecte, el poate sa fie eliberat. Veronica încearca sa-l ajute, si Cabale-i nu i-a placut întrebarile pe care le-a facut cuiva, relativ la cazul lui, si din aceasta cauza a suferit un atac scalar în Lunea trecuta. A fost perturbator, si foarte dureros, timp de trei zile.

Controlul vietilor voastre, si a lumii voastre de catre Cabala trebuie sa se termine, asa precum si coruptia. CAPUL PIRAMIDEI VA FI ÎN CURÎND TAIAT FARA CEREMONIE.

Draga mea, preocuparea ta cu fratele nostru în nevointa, este sincera. Necesitatea unui bun sfat legat este uriasa. Costul acestuia, în Statele Unite este enorm. Un mod trebuie sa fie gasit, si adevarul trebuie sa fie expus.
Te rog, ai grije de tine, deoarece mult îti este cerut.

Mereu alaturi de tine, adoratorul tau. Monty.

Website: 
The Montague Keen Foundation
Traducerea Romîna: Star Child

0 comments:

Post a Comment

PERMISSION GIVEN BY MRS. MONTAGUE KEEN

I Veronica, widow of the late Montague Keen give permission to Maria Luisa de Vasconcellos to translate messages from Montague for her website. Montague Vernon Keen is a registered Trade Mark, I also hold the Copywrite No. 2366610

interview

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

MATTHEW IN ROMANIAN - Click image

SHELDAN IN ROMANIAN - Click image

gct


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

SaLuSa in Romanian - click image