Followers

PUTIN
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


Wednesday, August 24, 2016

ROMÎNA – MESAJ DE LA MONTAGUE KEEN, DUMINICA 14 AUGUST, 2016


Mesaj de la Montague Keen, 14 August, 2016

Voi traversati timpuri turbulente, ''ADEVARURI'' pe care pîna acum le-ati crezut ca fiind solide ca piatra, au fost expuse ca PURIFICARE. Mergeti prin ceea ce stiti ca este bine în adîncurile inimilor voastre, care este absolutul adevar, si ignorati ceea ce a fost acceptat ca fiind adevar. A sta fata în fata cu adevarul real, nu este usor niciodata, caci ati trait vietile voastre avînd încredere în ceea ce ati învatat prin educatie si prin religie, care erau inchestionabile. Voi traiti într-un timp în care adevarul trebuie sa fie privit fata în fata. Coruptii trebuie sa fie expusi, pentru ca au uzat si abuzat de omenire pentru propriile lor scopuri rautacioase. Umanitatea a fost ajutata sa recunoasca cine sunt ei, si sa reclame ceea ce este al sau legitim.

Cei care se afla pe Pamînt în acest moment pentru a ajuta în acest proces, apar misterios din neant, uneori cu ajutor financiar, alteori pentru a oferi informatie despre subiectele importante. Voi va recunoasteti, si stiti ca informatia este de încredere. Bineînteles ca exista altii  din partea neagra, care încearca sa se infiltreze, si sa distruga. Aduc oferte perspicace, pentru a garanta o pozitie asigurata. Însa adevaratele lor motive sunt dezvaluite rapid, si din aceasta cauza va sfatuiesc sa fiti atenti la toate cazurile. Nimic este ceea ce pare a fi, sa nu uitati niciodata acest lucru.

A fost realizat un progres real, cu toate ca multi nu-si dau seama de acest lucru. David Ike a contribuit destul la trezirea umanitatii. Este o persoana notabila, pura de inima si suflet.

Multora dintre va este frica sa va deschideti ochii si mintile, si sa va înfruntati cu adevarul. Nu vreti ca vietile voastre sa se schimbe, si atunci, va înfricoseaza pîna si gîndul schimbarii. A iesi din închisoarea în care ati stat închisi în toate vietile voastre, este întotdeauna  înfricosetor, la început.

Viitorul vostru este NELIMITAT. Este tot ceea ce ati putea dori. Tot cee ce trebuie sa se petreaca, este înlaturarea lanturilor sclavagiei, si ca niciodata sa mai robeasca umanitatea. În acest moment, stiu ca este o mare saritura spre necunoscut, deoarece tot ceea ce ati cunoscut au fost dificultati într-o lupta pentru supravietuire, într-un regim opresiv sau altul, care v-au fost impuse. Nu are importanta în cine votati, caci ceea ce primiti, este întotdeauna acelasi lucru, înca, cu si mai mari restrictii peste viata voastra. Este timpul schimbarii, prietenii mei, si solutia se afla în  mîinile voastre.

Pregatiti-va pentru viitor, înlaturînd toata medicatia pe baze de droguri, care nu este strict necesara. Gasiti mereu tratamente naturale alternative, care va pot ajuta fara ca sa prejudicati pretiosul vostru corp. În timpurile din trecut, nu exista boala pe care voi o aveti acum. Corpurile voastre sunt atacate în mod sistematic. Aduceti-va aminte ca boala înseamna cîstiguri pentru companiile farmaceutice. Totul face parte din planul penru a mentine umanitatea la pamînt. Preocuparea voastra cu supravietuirea nu va lasa timp pentru ca sa vedeti ca totul face parte din marele plan pentru reducerea populatiei.

Acesta este un timp perfect pentru a investiga cine sunteti cu adevarat, adevarata voastra istorie, si pentru a descoperi care este rolul vostru în aceasta Mare Schimbare. Conectati-va cu locurile voastre sacre, liniile lege, deschideti-va inima la energia spirituala care este abundenta în aceste locuri, si care este pura energie sfînta.

TV-ea si ziarele sunt obisnuite sa va separe de cine sunteti cu adevarat. Creeaza o conceptie complect falsa. Propaganda lor este folosita pentru controlul mental  si pentru a accepta ca fiind normal o viata de robie. Voi ati fost antrenati sa va supuneti începînd din momentul nasterii. Adevarata sclavie începe la vîrsta de cinci ani, atunci cînd voi sunteti controlati mental de Stat, pentru ca sa va supuneti legilor sale corupte. Copiii, nu sunt autorizati niciodata sa gîndeasca, pentru ca, a se gîndi si a cerceta prin sine proprii, este descurajat. Voi trebuie sa ASCULTATI/SA VA SUPUNETI. Parcurgeti viata fara ca sa întelegeti macar pentru ce va gasiti pe Pamînt, sau ce trebuie sa cautati dupa moarte.

Viata dupa moarte ma fascinat. Mi-a placut sa cercetez despre acest subiect, si pot sa va asigur este cu mult mai minunat decît va puteti imagina. Cînd va veti elibera de lanturile Pamîntului, si veti experimenta adevarata libertate, veti vedea ca este dincolo de orice ce, ce v-ati fi putut imagina. Veronica va poate spune despre excitatia mea tunci cînd am trecut în Lumea Spiritului. Era tot ceea ce eu asteptam, si înca mai mult, mult mai mult.

Energia de pe Pamînt se schimba. Fiecare dintre voi experimenteaza acest fapt în multe moduri diferite. Energia neagra trebuie sa fie înlaturata, nu poate fi permis sa ramîna pe Pamînt. Toata dauna va fi reparata. Exista forte pe Pamînt care sunt gata sa înceapa acest proces de eliminare. Exista atîta ajutor, gata si cu vointa de a curata confuzia, si pentru a pregati viitorul vostru. Se prezinta bine, totul se afla la posturi. Viitorul va fi tot ceea ce puteti dori.

Avem nevoie de oamenii potriviti la posturi. Stiu ca, cu rugaciunile voastre si bunavointa, totul va decurge asa cum este planuit. Rugati-va pentru cei care au nevoie de rugaciunile voastre, pentru ca sa poata în mod liber sa duca la capat misiunile lor pentru omenire. Împreuna vom crea un viitor care în prezent, puteti doar sa îl visati. Pacea, armonia si IUBIREA vor fi norma. Razboiul nu va mai exista niciodata, niciodata MINTI RAUTACIOSE creînd ''MOTIVE'' pentru a declara razboi. Nu se va mai crede niciodata în minciunile lor. Ei vor fi terminati pentru întotdeauna. Împaratia lor va fi rapid uitata, imediat ce viitorul vostru va începe.

Draga mea, au avut loc avansari. Acest lucru este bun. Ai grije în cine ai încredere, pentru ca ei continua sa pregateasca capcane. Exista mai multa speranta în aceasta saptamîna. Înainte avansam, draga mea.


Adoratorul tau, Monty.

Translator : Star Child

0 comments:

Post a Comment

PERMISSION GIVEN BY MRS. MONTAGUE KEEN

I Veronica, widow of the late Montague Keen give permission to Maria Luisa de Vasconcellos to translate messages from Montague for her website. Montague Vernon Keen is a registered Trade Mark, I also hold the Copywrite No. 2366610

interview

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

MATTHEW IN ROMANIAN - Click image

SHELDAN IN ROMANIAN - Click image

gct


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

SaLuSa in Romanian - click image