Followers

PUTIN
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


Wednesday, August 24, 2016

ROMÎNA – MESAJ DE LA MONTAGUE KEEN, DUMINICA 14 AUGUST, 2016


Mesaj de la Montague Keen, 14 August, 2016

Voi traversati timpuri turbulente, ''ADEVARURI'' pe care pîna acum le-ati crezut ca fiind solide ca piatra, au fost expuse ca PURIFICARE. Mergeti prin ceea ce stiti ca este bine în adîncurile inimilor voastre, care este absolutul adevar, si ignorati ceea ce a fost acceptat ca fiind adevar. A sta fata în fata cu adevarul real, nu este usor niciodata, caci ati trait vietile voastre avînd încredere în ceea ce ati învatat prin educatie si prin religie, care erau inchestionabile. Voi traiti într-un timp în care adevarul trebuie sa fie privit fata în fata. Coruptii trebuie sa fie expusi, pentru ca au uzat si abuzat de omenire pentru propriile lor scopuri rautacioase. Umanitatea a fost ajutata sa recunoasca cine sunt ei, si sa reclame ceea ce este al sau legitim.

Cei care se afla pe Pamînt în acest moment pentru a ajuta în acest proces, apar misterios din neant, uneori cu ajutor financiar, alteori pentru a oferi informatie despre subiectele importante. Voi va recunoasteti, si stiti ca informatia este de încredere. Bineînteles ca exista altii  din partea neagra, care încearca sa se infiltreze, si sa distruga. Aduc oferte perspicace, pentru a garanta o pozitie asigurata. Însa adevaratele lor motive sunt dezvaluite rapid, si din aceasta cauza va sfatuiesc sa fiti atenti la toate cazurile. Nimic este ceea ce pare a fi, sa nu uitati niciodata acest lucru.

A fost realizat un progres real, cu toate ca multi nu-si dau seama de acest lucru. David Ike a contribuit destul la trezirea umanitatii. Este o persoana notabila, pura de inima si suflet.

Multora dintre va este frica sa va deschideti ochii si mintile, si sa va înfruntati cu adevarul. Nu vreti ca vietile voastre sa se schimbe, si atunci, va înfricoseaza pîna si gîndul schimbarii. A iesi din închisoarea în care ati stat închisi în toate vietile voastre, este întotdeauna  înfricosetor, la început.

Viitorul vostru este NELIMITAT. Este tot ceea ce ati putea dori. Tot cee ce trebuie sa se petreaca, este înlaturarea lanturilor sclavagiei, si ca niciodata sa mai robeasca umanitatea. În acest moment, stiu ca este o mare saritura spre necunoscut, deoarece tot ceea ce ati cunoscut au fost dificultati într-o lupta pentru supravietuire, într-un regim opresiv sau altul, care v-au fost impuse. Nu are importanta în cine votati, caci ceea ce primiti, este întotdeauna acelasi lucru, înca, cu si mai mari restrictii peste viata voastra. Este timpul schimbarii, prietenii mei, si solutia se afla în  mîinile voastre.

Pregatiti-va pentru viitor, înlaturînd toata medicatia pe baze de droguri, care nu este strict necesara. Gasiti mereu tratamente naturale alternative, care va pot ajuta fara ca sa prejudicati pretiosul vostru corp. În timpurile din trecut, nu exista boala pe care voi o aveti acum. Corpurile voastre sunt atacate în mod sistematic. Aduceti-va aminte ca boala înseamna cîstiguri pentru companiile farmaceutice. Totul face parte din planul penru a mentine umanitatea la pamînt. Preocuparea voastra cu supravietuirea nu va lasa timp pentru ca sa vedeti ca totul face parte din marele plan pentru reducerea populatiei.

Acesta este un timp perfect pentru a investiga cine sunteti cu adevarat, adevarata voastra istorie, si pentru a descoperi care este rolul vostru în aceasta Mare Schimbare. Conectati-va cu locurile voastre sacre, liniile lege, deschideti-va inima la energia spirituala care este abundenta în aceste locuri, si care este pura energie sfînta.

TV-ea si ziarele sunt obisnuite sa va separe de cine sunteti cu adevarat. Creeaza o conceptie complect falsa. Propaganda lor este folosita pentru controlul mental  si pentru a accepta ca fiind normal o viata de robie. Voi ati fost antrenati sa va supuneti începînd din momentul nasterii. Adevarata sclavie începe la vîrsta de cinci ani, atunci cînd voi sunteti controlati mental de Stat, pentru ca sa va supuneti legilor sale corupte. Copiii, nu sunt autorizati niciodata sa gîndeasca, pentru ca, a se gîndi si a cerceta prin sine proprii, este descurajat. Voi trebuie sa ASCULTATI/SA VA SUPUNETI. Parcurgeti viata fara ca sa întelegeti macar pentru ce va gasiti pe Pamînt, sau ce trebuie sa cautati dupa moarte.

Viata dupa moarte ma fascinat. Mi-a placut sa cercetez despre acest subiect, si pot sa va asigur este cu mult mai minunat decît va puteti imagina. Cînd va veti elibera de lanturile Pamîntului, si veti experimenta adevarata libertate, veti vedea ca este dincolo de orice ce, ce v-ati fi putut imagina. Veronica va poate spune despre excitatia mea tunci cînd am trecut în Lumea Spiritului. Era tot ceea ce eu asteptam, si înca mai mult, mult mai mult.

Energia de pe Pamînt se schimba. Fiecare dintre voi experimenteaza acest fapt în multe moduri diferite. Energia neagra trebuie sa fie înlaturata, nu poate fi permis sa ramîna pe Pamînt. Toata dauna va fi reparata. Exista forte pe Pamînt care sunt gata sa înceapa acest proces de eliminare. Exista atîta ajutor, gata si cu vointa de a curata confuzia, si pentru a pregati viitorul vostru. Se prezinta bine, totul se afla la posturi. Viitorul va fi tot ceea ce puteti dori.

Avem nevoie de oamenii potriviti la posturi. Stiu ca, cu rugaciunile voastre si bunavointa, totul va decurge asa cum este planuit. Rugati-va pentru cei care au nevoie de rugaciunile voastre, pentru ca sa poata în mod liber sa duca la capat misiunile lor pentru omenire. Împreuna vom crea un viitor care în prezent, puteti doar sa îl visati. Pacea, armonia si IUBIREA vor fi norma. Razboiul nu va mai exista niciodata, niciodata MINTI RAUTACIOSE creînd ''MOTIVE'' pentru a declara razboi. Nu se va mai crede niciodata în minciunile lor. Ei vor fi terminati pentru întotdeauna. Împaratia lor va fi rapid uitata, imediat ce viitorul vostru va începe.

Draga mea, au avut loc avansari. Acest lucru este bun. Ai grije în cine ai încredere, pentru ca ei continua sa pregateasca capcane. Exista mai multa speranta în aceasta saptamîna. Înainte avansam, draga mea.


Adoratorul tau, Monty.

Translator : Star Child

Friday, August 12, 2016

Romîna -- Montague Keen din 7 August 2016

Mesajul lui Montague Keen din 7 August 2016

Ca un cutremur de submari, adevarul se raspîndeste în toate colturile Pamîntului. Nu poate fi împiedicat. Tot ceea ce a fost acceptat ca un fapt, se afla acum sub scrutiniu. Este provocat în mod deschis si discutat. Voi acum stiti, ca tot ceea ce ati învatat prin educatie, a fost ceea ce parazitii au permis. În acest mod, o realitate falsa v-a fost impusa. O istorie falsa v-a fost impusa pentru ca niciodata sa învatati cine sunteti voi cu adevarat. Ei au inventat religia pentru a controla mintile voastre, pentru a controla vietile voastre cu ajutorul FRICII. Ei au creat industria farmaceutica, pentru a se asigura ca drogurile lor aveau sa va înroleze si mai mult în controlul lor. Ei au distrus tot ceea ce era pur, bun si natural, si medicina lor bazata pe droguri, a devenit un mare negot, si v-a fost impusa.

Toate guvernele sunt controlate de catre Cabala, cu ajutorul sistemului lor bancar corupt. Si sunt, în acest moment, mai periculosi ca niciodata, pentru ca sunt provocati. Reusesc sa vada ca jocul lor, are zilele numarate. Oamenii cauta acum adevarul în toate problemele/situatiile, si sunt socati de enormitatea a ceea ce au ajuns sa descopere. Prietenii mei, ati zgîriat numai suprafata crimelor comise împotriva voastra. Nu a fost presupus niciodata ca omenirea sa sufere pe Pamînt ; numai atunci cînd parazitii au sosit, si v-au înselat ca sa le oferiti drepturile voastre si cunoasterea, a început suferinta.

Toata omenirea/umanitatea cunostea Codurile Vechi, cunoasterea care a fost transmisa de la tata la fiu. Aceasta Cunoastere Veche a fost înlaturata cu forta umanitatii, si asta va lasat la îndemîna oprimitorilor vostrii. Tot ceea ce Cabala detine, v-a fost retras, si asta continua pîna în ziua de azi. În curînd, umanitatea va avea forta sa spuna DESTUL !, vrem înapoi tot ceea ce voi ne-ati luat. Aceasta zi, este mai aproape decît judecati. Fiti pregatiti sa luati atitudinea potrivita, atunci cînd momentul adevarului va sosi, si eliberati-va de paraziti pentru întotdeauna.

Noi sarbatorim în aceasta parte a vietii mereu, atunci cînd mai multi dintre voi se trezesc catre adevar. Voi ati vazut recent socul si dezamagirea, atunci cînd poporul englez a votat sa iasa din corupta UE. Uniunea Europeana, este o ÎNCHISOARE DESCHISA pentru poporul Europei, ea controleaza toate tarile, cu toate ca acest lucru este ascuns de populatie. Anglia, a hotarît ca nu vrea sa faca parte din Statele Unite ale Europei, si ca poporul sau, vrea sa fie englez. Acest lucru, a provocat o mare alarma printre paraziti, care încearca înca sa aranjeze forme pentru a scapa de vot. Toti acesti paraziti stau agatati de puterea si bogatia lor. Umanii/oamenii, sunt o piedica pentru ei; exista numai pentru ca sa îi serveasca.

Este excitant sa vezi pe cei treziti reclamîndu-si puterea lor. Vocea lor este acum auzita, si oamenii sunt gata sa îi auda si sa actioneze. Acum vad toate evenimentele de operatiuni murdare, exact asa cum ele sunt; pentru un scop doar, sa puna mai mult control asupra omenirii. Voi nu mai sunteti înselati de MINCIUNILE lor. Ai dreptate draga mea, voi veti nevoie de un LIDER/CONDUCATOR care sa iasa în relief, pentru a arata calea catre o lume mai buna pentru toti. Partidele politice, trebuie sa devina un lucru al trecutului negru, si al sistemului sau de control, care trebuie sa fie lasat în urma. Voi nu puteti sa luati coruptia trecutului, catre viitor. O noua forma de gîndire este necesara. Oameni buni apar la timp de nevoie.

Prietenii mei, pot sa-mi iau libertatea sa va cer rugaciunile voaste pentru cineva care are nevoie de ajutorul vostru. Cabala l-a încoltit, si îl tine prins. El are o misiune importanta de îndeplinit, pentru a elibera umanitatea/omenirea din sclavie. Cu toate ca ei nu îl pot omorî, au provocat probleme serioase. Vor ca sa sufere de un atac de inima. MAGIA NEAGRA a lor, a provocat orbirea si tumori cerebrale. I-au taiat alimentarea cu oxigen, si au întrerupt sistemul sau linfatic. Umanitatea/omenirea, are nevoie ca acest tînar sa-si îndeplineasca misiunea sa pe Pamînt. Cabala i-a retras negotul, casa lui, tot ceea ce avea. El acum nu are bani, este închis si are nevoie de rugaciunile voastre. Împreuna, cu rugaciunile, actiunile si intentiile corecte, el poate sa fie eliberat. Veronica încearca sa-l ajute, si Cabale-i nu i-a placut întrebarile pe care le-a facut cuiva, relativ la cazul lui, si din aceasta cauza a suferit un atac scalar în Lunea trecuta. A fost perturbator, si foarte dureros, timp de trei zile.

Controlul vietilor voastre, si a lumii voastre de catre Cabala trebuie sa se termine, asa precum si coruptia. CAPUL PIRAMIDEI VA FI ÎN CURÎND TAIAT FARA CEREMONIE.

Draga mea, preocuparea ta cu fratele nostru în nevointa, este sincera. Necesitatea unui bun sfat legat este uriasa. Costul acestuia, în Statele Unite este enorm. Un mod trebuie sa fie gasit, si adevarul trebuie sa fie expus.
Te rog, ai grije de tine, deoarece mult îti este cerut.

Mereu alaturi de tine, adoratorul tau. Monty.

Website: 
The Montague Keen Foundation
Traducerea Romîna: Star Child

Tuesday, August 9, 2016

Romîna -- Mesaj de la Montague Keen, Duminica 31 Julie 2016

Mesaj de la Montague Keen, Duminica 31 Julie 2016

În acest timp de mari schimbari, este important sa faceti Revogarile (Andrew Bartzis) pe cît de des posibil, pentru ca sa acumulati forta interioara, si sa va eliberati de controlurile care au fot implantate de religie si de stat. Ati ramîne uimiti cu rezultatele. Va veti simti liberi si în control (de voi proprii). Înlaturarea controlului corupt va aduce mari schimbari. Voi trebuie sa fiti pregatiti pentru a avea de a face cu aceste schimbari. Sa nu asteptati ajutor sau sfaturi de  la guvernele voastre, caci ele sunt parte din problema. Forta mentala si auto-încredere sunt cruciale. Este cu ajutorul Revogarilor, ca oamenii îsi vor recupera puterea lor.

Mult din ceea ce este dezvaluit vã va soca si vã va nelinisti, însa trebuie sa renuntati la vechile si coruptele metode ale trecutului. Cei în care vi sa învatat sa aveti încredere, si sa-i reverentiati, sunt aceiasi care v-au mentinut în captivitate. Va spun din nou : »Nimic este ceea ce pare a fi », sa aveti acest lucru mereu în minte.

Guvernele servesc numai MÎNA ASCUNSA, si nici o data poporul, deci sa nu va asteptati ca ei sa va apere. Guvernele  au actionat pentru ca sa fiti eradicati de la suprafata Pamîntului. Ei nu vor 80% din omenire. Voi trebuie sa va treziti si sa vedeti ceea ce sunt guvernele voastre, si sa vedeti cinstit în ce fel ei s-au amestecat în exterminarea rasei omenesti. Veti ramîne socati pîna la maduva, atunci cînd masca va cadea, si va aparea întelegerea ca poate/probabil, voi îi ajutati la planul lor rautacios. Atunci cînd veti întelege pe deplin întinderea coruptiei, atunci si numai atunci, voi veti fi capabili sa dati pasii necesari, pentru a refuza sa cooperati cu planurile lor rautaciose.

Marea trezire îsi deschide aripile sale pîna în îndepartari. Poate fi vazuta energia luminoasa în jurul persoanelor, pe masura ce se elibereaza de legturile negrului trecut. Învatati sa zîmbiti din nou, deoarece voi aveti mult pentru ce sa zîmbiti. Va treziti din cosmarul pe care Cabala la creat pentru omenire/umanitate. Pe masura ce catusele cad, si barele închisorii se dezintegreaza, va ridicati fata catre razele vindecatoare ale soarelui, si salutati lumina lui în viata voastra.

Cei care sau nascut în ultimii 2000 de ani, nu au cunoscut niciodata libertatea. A fost atunci, cînd controlul a început. Vaticanul si compania, au dominat începînd de atunci. Cu libertatea vin mari responsabilitati, voi nu puteti sa cadeti în capcana de a se comporta la fei ca si Cabala, Nu, prietenii mei, este nevoie de un nou mod de a gîndi, pentru a garanta ca metodele vechi sunt moarte si au disparut pentru întotdeauna. Gînditi-va putin cum ati dori ca viata sa fi fost pe Pamînt ; o experienta minunata pentru toata umanitatea, nu doar pentru cîtiva. Voi trebuie sa garantati ca niciodata nu va mai exista oameni fara hrana si un camin. Saracia a fost folosita pentru a introduce un tip de energie de care Cabala avea nevoie, pentru a supravietui pe Pamînt. Trebuie sa întelegeti ca toata umanitatea va trece prin aceasta mare schimbare împreuna, si ca va fi mai dificil pentru unii, sa se adapteze la ea. Împreuna, veti supravietui. Aceasta schimbare pe care ati asteptat-o, pentru care v-ati rugat, se afla acum aproape de voi. Savurati fiecare moment, deoarece ati lucrat din greu pentru ea. Voi sunteti creatorii Noii Ere.

Acei dintre voi care au un rol special de jucat, stiu cine sunt, si stiu ca trebuie sa ne afle la locul potrivit, la momentul potrivit. Din nefericire, Cabala  de asemenea stie cine sunt, si face tot ceea ce este posibil, pentru ca sa va distruga. Va rog sa sprijiniti, mereu cînd este posibil, trimitînd iubire, energie si forte, tuturor acelora care se afla în mîinile Cabalei. Sa stiti ca Cabala poate doar sa întîrzie, însa nu sa evite Tranzitia. Este scris în piatra, profetizat de multi, de-alungul timpurilor. Se va întîmpla, deoarece a sosit ora. Acesta este momentul pentru a face adevarata diferenta pentru viitorul omenirii. O oportunitate pentru a crea o lume unde iubirea, respectul, justitia, pacea si onoarea pentru toti, va deveni norma.

Draga mea, tensiunea acestei situatii a fost zdrobitoare. Gîndeste-te cu ce te înfrunti, este aproape o minune ca ai reusit sa ai de a face cu asta pîna acum. O forma va fi gasita, pentru a  depasi ceea ce pare acum intransponibil. Ceea ce traiesti,  este marea batalie între umanitate si Cabala, lumina si întuneric. Domnii Cabalei, pierd. Sa ai încredere ca rezultatul sigur va aparea, si ca totul va fi bine.

Mereu, al tau adorator, Monty.


Translator : Star Child

Saturday, August 6, 2016

Romîna -- Montague Keen - 24 Iulie 2016


Montague Keen - 24 Iulie 2016

Trezirea cîstiga viteza si forta. Trebuie doar sa observam miile care se adauga, prin toata lumea, ca sa auda pe  David Icke vorbind adevarul. Oamenii, fac legaturile si vad, pentru prima data ca omenirea este pe deplin controlata. Ei învata, cum a fost ca doar 1% au reusit sa manipuleze pe cei 99%, ca sa-si cedeze libertatea lor, si controlul lumii întregi. Cabalei îi este teama de trezire, si atunci raspunde cu operatiuni SECRETE MURDARE, pentru a cauza teama, si asteapta ca acest lucru sa distraga oamenii, de la ceea ce este facut pentru a distruge omenirea. Cabala pîna ca, îsi are si omul lor în fiecare fals atac, pozitionat ca sa le raporteze direct lor. L-au tinut ocupat, alergînd din tara în tara. Cu toate acestea, credulii, au înca încredere orbeste în toate astea, independent de dovezile puse în evidenta. Contrastul între oamenii deschisi adevarului, care se unesc sa-l auda pe Icke a carui lumina este atît de mare, si altii care se lasa înselati, este enorm. Atît de mult control este focat pe omenire, în special cu ajutorul televiziunii, guvernelor, educatiei, si desigur, cel MAI MORTAL din toate, controlul mental prin religie.

Este timpul sa va eliberati. Deshideti-va mintea adevarului. Refuzati sa consimtiti coruptia care a distrus viata pe pamînt. O alegere trebuie sa fie facuta : sau sunteti împreuna cu omenirea, sau va veti scufunda în uitare cu Cabala. Pentru ca Cabala nu va supravietui ; ei stiu ca acest lucru este adevarat, ca timpul lor sa terminat.

Tranzitia a început, si consecintele ei vor fi magnifice.Totul se va schimba la o scala globala. Este necesar ca omenirea sa se deschida schimbarii, sa fie pregatita, si sa ia parte activa în ea. Atunci cînd o veti face, coruptii vor înceta sa mai poata sa continuie sa functioneze, pentru ca fara ajutorul vostru vor trebui sa admita deruta. Voi stiti cine sunt, cei care suporta Cabala. Voi stiti ca, cu cît mai repede va veti retrage serviciile voastre, cu atît mai repede lumea se va scalda în lumina ADEVARULUI, a JUSTITIEI, si a IUBIRII pentru toata omenirea.

Va cer din nou sa trimiteti iubirre, lumina si justitie pentru cineva care continua închis în Statele Unite. Cineva al carui rol în aceasta tranzitie, a fost asa de mare, încît i-a fost montata o capcana. Daca simtiti ca puteti oferi asistenta în aceasta situatie, faceti-o, deoarece Veronica este foarte preocupata si confuza. Este necesar de sfatuire legala, relativ la legile SUA, care sunt foarte diferite de cele ale GB.

Omenirea are nevoie ca lucrurile sa avanseze cît mai repede posibil. Cabala este capabila de orice, pentru a cîstiga ceva timp. Ei vor uza si abuza, pentru a obtine ceea ce vor. Rasa omeneasca are nevoie de libertatea sa, pentru ca sa îi fie permis sa traiasca pe Pamînt, asa cum trebuie sa fie. MÎNA INVIZIBILA care controleaza lumea voastra trebuie sa-si termine regatul sau de teroare, si sa retraga de pe Pamînt. Cei care îi servesc, trebuie sa se pregateasca sa plece de asemenea, doar daca vor cauta mila si iertarea pentru crimele lor împotriva omenirii. O lectie MARE, pe care omenirea o va învata, este ca, bogatia acestei lumi nu va cumpara dreptul de a ramîne pe Pamînt, dupa ce tranzitia va fi conclusa. Nu va exista spatiu pentru coruptie, nici pentru cei corupti dupa tranzitie.

Veronica, a trebuit sa aiba de a face cu noul soc, referitor la persoana închisa în SUA. Noi, cei din aceasta parte a vietii, lucram în sensul de a-l elibera de capcana, însa Veronica, este aceea care are de a face fizic cu acest lucru. Nu va faceti ideie, de ceea ce ea are de înfruntat. Este un RAU asa de negru, asa de vicios, asa de corupt. Unica dorinta a lui Veronica, este sa ajute sa elibereze omenirea, pentru ca, cu totii sa poata sa traiasca în pace.

Draga mea, stiu ce soc a fost acesta pentru tine. Trebuie sa te recuperezi. Stii ca nimic nu poate împiedica aceasta tranzitie. Ei pot numai sa puna obstacole în calea ta. Si cu asta ai de a face.

Sunt mereu cu tine, draga mea.


Adoratorul tau, Monty.Translator: Star Child

Monday, August 1, 2016

Romîna -- Mesaj de la Montague, Dominica 17 Julie 2016

Mesaj de la Montague, Dominica 17 Julie 2016


Negocierile continua, acorduri au fost facute, si cei care au vointa, renunta la controlul lor si lucreaza alaturi de umanitate, implorînd sa fie autorizati sa ramîna pe Pamînt. Este necesar sa restituie omenirii tot ceea ce au luat în mod fraudulent. Din aceasta cauza, cu toate ca vor sa ramîna, înca sunt sovaitori în a abdica de bogatia si statutul lor. Tot ceea ce au furat umanitatii trebuie sa fie restituit. Atîtia dintre voi de abea începeti sa va dati seama ca aceste clase guvernante, care au luat controlul Pamîntului, nu au dreptul sa stea pe Pamînt, si ca pot ramîne, doar daca umanitatea va accepta, si daca vor lucra împreuna cu voi. ADEVARUL complect, trebuie sa fie expus, pentru ca toata lumea sa înteleaga situatia. Adevarul a cine sunteti voi, cît de puternici sunteti toti si fiecare dintre voi, a fost ascuns. Legatura voastra cu Creatorul, a fost taiata de eligie. Toate religiile trebuie sa raspunda pentru crimele lor împotriva umanitatii.

A fost adus la cunostinta Veronicii, ca doua suflete curajoase au initiat o pretentie legala, pentru restituire împotriva Vaticanului, în favoarea umanitatii ; ANNA MARIA si JAMES CLINTON. Din nou va spun, ca acesta nu este decît primul pas. Umanitatea împotriva Vaticanului. Umanitatea nici nu a zgîriat înca suprafata crimelor Vaticanului, împotriva ei. Exista atîta de descoperit în Vatican, o data ce este complect opus în toate sensurile, la ceea ce pretinde ca este. Vaticanul, trebuie sa raspunda pentru crimele sale împotriva Umanitatii. Va spun ca sa va pregatiti, deoarece, nu va faceti nici macar cea mai mica ideie, de enormitatea crimelor sale. Planurile Vaticanului/Sionistilor, trebuie sa fie împiedicate. Voi nu aveti de ales, supravietuirea voastra, depinde de asta. Aceasta Pretentie de Proprietate si Embargo, este primul pas înainte, la expunerea Vaticanului si a ceea ce reprezinta. Tentaculele sale PERVERSE, sunt împrastiate pretudindeni. Nu poate supravietui în Lumina. Nu lasati Vaticanul sa va ia cu el atunci cînd va fi doborît, deoarece nu poate fi permisa supravietuirea lui. Vaticanul, controleaza mult mai mult decît puteti sa va imaginati vreodata, incluind banca, razboaiele si coruptiile de toate tipurile. Nu va putea, nici nu va trebui sa supravietuiasca.

În acelasi timp în care lumina inunda lumea voastra, ea expune tot ceea ce este negru si corupt. Priviti la David Icke calatorind prin lume, împrastiind lumina adevarului, cu audiente de mii de persoane. Persoanele sunt preparate pentru a se deschide adevarului. Guvernele sunt vazute ca fiind paznici de închisori. Ei cu totii se supun MÎINII INVIZIBILE, de la care primesc ordini. Toate guvernele sunt marionetele Cabalei, daca nu, nu ar fi guvern. Numai atunci cînd va iesi în relief un adevarat conducator, va veti da seama cît de corupte sunt guvernele voastre. Aveti nevoie de un lider condus de inima sa, care sa fie preparat pentru a trai si lucra pentru binele umanitatii. Un lider care sa refuze sa faca parte din eliminarea a 80% din umanitate. Un lider care sa garanteze ca apa pura, aerul pur si hrana fara chimicale sa fie disponibile pentru toti.

În prezent, în toate zilele, Cabala si slujitorii sai sunt expusi. Au un prêt pus pe capetele lor.  A fugi spre Alaska nu garanteaza siguranta lor. Cel de-al 3-lea Razboi Mondial de asemenea nu îi va salva. 2016, este începutul SFÎRSITULUI împaratiei teroarei Cabalei. Voi veti trai schimbarile, de un tip de care nu puteti nici macar sa va imaginati. Sa va fie mila de cei care sunt mai putin preparati pentru a avansa catre lumina. Va lua ceva timp pentru a învata a trai în pace si armonie reciproce, fara coruptii impunînd legile lor si regulile lor asupra voastra. Veti învata sa luati hotarîri bazate pe aprecierea inimii, si nu a capului. Acest lucru, nu se va întîmpla de pe o zi pe alta, va lua ceva timp. Gînditi-va la acest lucru, prietenii mei, voi aveti ocazia sa creati o lume libera de toata coruptia, si tot ceea ce ea cuprinde. O lume, unde copiii vor creste fara frica de a fi abuzati de Biserica sau Stat. Nu lasati nici o piatra fara a fi întoarsa la îndepartarea coruptilor. Aceasta este marea voastra ocazie de a crea o lume în care va va place sa fi crescut. Asa cum vedeti, numele mari cad în dizgratie, sa stiti ca asta trebuie sa se întîmple, pentru ca lumina sa se împrastie în toate tarile lumii. Gasiti-va vocea voastra, timpul vostru a sosit. Eliberati mintea voastra de tot ceea ce o împiedica sa îmbratiseze lumina, si deveniti cine sunteti cu adevarat.

Draga mea, aceasta trezire este excitanta si se accelereaza. Sa ai încredere în lumea spiritului, pentru a gasi solutii.

Vesnic, cel care te adora, Monty.Translator: Star Child

PERMISSION GIVEN BY MRS. MONTAGUE KEEN

I Veronica, widow of the late Montague Keen give permission to Maria Luisa de Vasconcellos to translate messages from Montague for her website. Montague Vernon Keen is a registered Trade Mark, I also hold the Copywrite No. 2366610

interview

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

MATTHEW IN ROMANIAN - Click image

SHELDAN IN ROMANIAN - Click image

gct


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

SaLuSa in Romanian - click image